morsdag

som alla vet så är det ju mordag idag=) jag fick inget,,eller jo två cola av alina,angelica och magnus jätte snällt=)

Men i morse skyndade jag mig iväg för att köpa blommer på blomsterlandet till mamma, men det var stäng det öppnade ju 11 så jag fick åka till flygis köpte lite blommer och färskafrallor så vi kunde äte frukost efter som jag var jätte hungrig=)
efter det träffade jag Alina, Angelica och Magnus och vi gick ner i parken, hur underbarts som helst och jätte kul att träffa Alina.
Men jag kunde inte vara kvar så läng för vi hade bjudit mamma och pappa på lite grilllunch.
Sen nu ikväll var jag på fika hos mamma, linda och håkan var där dom med=)

Imorgon ska det ju bli kanon väder igen så det blir nog till att sola lite tror jag eller bara gå ner i parken och sätta sig och slappa.

byeee

long time ago

har varit över hos min syster och hennes man på en fika, sen en sväng förbi micke w och helen.
det blev lite fel för william för han sov mella 16-18.30 så han somnade inte förns nu och det var jätte länge sen han somnade så sent men då hoppas jag på att han sover till 8a=)

jag ska nog gå och kollalite på csi nu, ha en bra kväll/natt

och i morgon ska jag träffa Alina det ska bli såå kul för det var ett halv år sen sist

grilla

mina fötter är öma, jag har varit duktig och gåt ganska mycket idag och i går cyklade jag hehe=)

Grillen är igång i högsta grad blir oxfile så gott så=)

hejhej


sover

William ligger där uppe och sover och Avi håller på att sågar, spikar alla möjliga höga ljud utan för williams rum, men han sover som en stock endå han=)

Han borde vara trött för igår när jag kom hem från angelica vid 1 då var han vaken, han hade vaknat vid 11 och Avi fick honom inte att sova, så det var bra då att jag kom hem för han slockande direkt då och sov till 8a i morse hur skönt som helst.

så nu väntar jag bara på att han ska vakna så vi kan gå på loppis i sportcentrum, tror aldrig jag har varit på loppis förut, så det ska bli kul har hört att man kan hitta värsta fynden.

ha en solig dag

bobbycar

William fick en bobbycar igår av hans far, den gillade han


Så ser jag  ut idag

En trevlig kväll med angelica

Igår kväll blev det drinkar hemma hos Angelica


Och fula miner

Och fina miner

mer drinkar

Så kommer ruset

Sprit, ge mig mera sprit


Angelicas galna katt

sover

William ligger just nu och sover så sött i sin fårpyjamas=)



Och jag sitter och äter en macka. och solen skiner och värmer.

knäppgök

Jag frågade Avi här nyss om vi hade såna där marinerade kycklingar kvar, ja det hade vi, men vad ska du göra med dom frågade han mig??
Jag hade tänkt göra en kycklingsallad, nej då var jag ju dum och slösade pengar på att göra det, när blev det slöseri med pengar när man köper mat? det är väl något man måste få isig, jag få aldrig göra nå gott, bara han. trött jag blir=(
Men jag ska göra den där salladen endå, han får tycka och säga vad han vill om det.

Idag blir det pannkakor till lunch på skolan sen ska jag städa och idag hoppas jag att jag inte åker dit i onödan.

i onödan igen

Alla tycker att det är så onödigt att lägga ut så mycket pengar på en klocka, men vafan man har ju den länge och den är ju snygg eller hur?? och jag har börjat använda klocka, nu tycker jag det är jätte konstigt utan förut hade jag aldrig.

Åkte upp till skolan idag igen för att städa men änu en gång så behövde vi inte, så jag åkte i onödan idag igen=)

men jag och Angelica åkte ner på stan en sväng det blev ett par blommiga leggins, spets strumpor, ett par shorts (vita)och så lade jag undan ett par jeans leggins från H&M som jag ska köpa i morgon eller mamma.

nu ska jag göra lite sitt-ups det var evigheter sen så dax att sätta fart igen=) min mage kommer nog aldrig försvinna=( man blir så ledsen när man kolla på kort för några år sen, då kunde jag ha ett par jeans utan att magen hänger över...blää I hate it


kanske ska jag köpa??




Jag är så nära att beställa det här, vill ha en lite större klocka och skorna var skit snygga...men jag ska tänka över det någon dag=)

mina nya


mittbenan

Jag diggar den där bilden på Annie, Maja och Jossan när dom sitter med mittbena, dom är ju så söta, haha=)


william vakna halv 6 i morse, lite för tidigt och det tyckte nog han med så kl sex somnade han om och sov till åtta.
ja vädret ser ju inte så lovande ut idag iallafall=(

nu ska jag nog sminka mig, pass på menans willius sover..

tjohej

GranCanaria Jan-06


kryssning cindirella, resan jag träffade Avi


Halmstad/uppsala


en liten kräftskiva 06


alltså hittade massa gamla roliga bilder,dom måste upp


Alltså kolla Annie vad liten hon är,sötnos










jag


inte missa greys

sitter hos mamma just nu, å väntar på greys ska börja.
William hade somnat hemma och Avi skulle kolla på championsleag machen så då passade jag på att åka hit och glo på det, man kan ju inte missa det ;)

Imorgon vill jag åka ut till björnö handelsträdgård pch köpa mig lite blommer till altan. hoppas mamma har lust att följa med mig,

hej så länge


Arninge

Jag och min syster åkte till arninge idag, för jag ville åka till skopunkten och kolla skor och jag hittade jätte många fina, jag köpte två par åt mig och ett par åt mamma.. men jag skulle kunnat köpt 5 par till=)

william springer omkring här och verkar rastlös, han är så söt=)
så jag ska nog leka lite med honom=)


pusss

tråkigt

Den där "fina" rosa klänningen som jag så gärna ville ha som jag fick åxå MEN vad kataloger och sånt kan luras, den var ju inte alls lika fin i verkligheten den var jätte kort, och den var för liten åxå=( sååå synd.

parken

då blev det parken idag igen och det var sååå härligt så varmt och skönt  men det var synd för jag kunde inte var där så länge för jag skulle upp på skolan och städa, MEN när vi går in så är dom där fortfarande så det blev inge städa, blir så irreterad för då kunde jag ju ha varit kvar i parken.

Aja skjutsade mamma ner till jobbet ( H&M ) och ska hämta henne sen när hon slutar kl 18.00 då ska vi åka hem till Annie.

det blåser som tusan nu ju, våran granes parasoll har blåst av på mitten, skumt.

nej ska passa på att göra lite saker nu menans william sover...

Over and Out

det är inte sant=)

Fick ett meddelande av min moster igår, att hon hade köpt den fina klänningen åt mig, och jag blev så glad att jag skuttade fram på stan=) verkligen tur att hon hade läst min blogg och jag vill tacka henne så mycket. så fin jag kommer bli =p
så ikväll ska jag ditt och prova hoppas bara den passa mig nu.

neej

ingen vinst idag heler=( bingo om 2 veckor igen då, hoppas på vinst då.

kram och hej

william ny klippt

Idag klippte jag William, så fin han blev hihi


BINGOOOO

Det var så härligt ute idag.
Jag mötte upp jossan,Joel, erica och min syster nere på stan, sen gick vi ner i parken och satte oss och bara mös och barnen lekte lite.
Gick vidare sen för att mata fåglarna, men dom där jävla fiskmåsarna bara förstörde=(

William höll på somna vägen hem till mamma, då jag mötte en gamal jobb kompis så då kunde han inte somna, men han har varit duktig fast han inte sov något på eftermiddagen.
Mamma och pappa tog med sig honom och handla menans jag gick upp till Angelica för att kolla vad hon slängt och inte och glass blev jag bjuden på super god=)

Nu sitter jag här och inväntar Avi så jag kan gå på bil bingo ikväll, william har redan somnat, han var så trött.


sommar

Jag today




Sitter inne i det super fina och varma vädret, för william sover och då ska han så klart sova extra länge för att man vill gå ut=) men när han vaknar ska han få lunch och sen ska vi gå och mötta jossan och erica för vi ska mata fåglarna, så vi hade tur med vädret, verkligen sommar värme.

jobb

idag blev det jobb och det var jätte kul att jobba idag föör idag blev det mer att göra=)

så jag har inte hunit med så mycket förutom att jobba.

igår kväll grillade vi hos mamma och pappa, sen åkte jag jossan och william hem till mig, william somnade och jag och jossan kollade på tv sen gick vi och lade oss, vilken härlig lördag kväll=)

Imorgon ska vi mata fåglarna i hamnen och de tycker jag är lite läskigt hihi...

vin

Jag åkte iallafall över till linda och det blev några glas vin så bilen fick stå kvar där över natten=) men det var jätte trevligt och Linda drack ju för engångs skull  och hon blev lite slirig åxå så det var kul=)

Nu börjar solen skina lite iallafall så det är lite roligt, vi ska åka över till mamma sen och grilla lite.
Och i morgon jobbar jag ute i wira så det ska bli kul, hoppas jag, för jag har haft sån otur när jag har jobbat det har inte varit nå folk=( SÅ ALLA ÅK UT TILL WIRA BRUK OCH FIKA!!!! =)


nu ska jag gå ut och kolla på arbetaren.....seeeyaaa

huvudvärk, AJ, aj aj

det blev en tur ner på stan i regnet, men det duggade bara så det var rätt mysigt endå.
William fick ett par harembyxor, skit sött var han i dom, hihi

vi gick tillbaka till mamma. men jag kom inte hem för Avi hade hämtat bilen=( och jag stod och väntade på mamma i 1 timme för hon skulle skjutsa hem mig, men Avi hann ju tillbax med bilen och jag hade sån huvudvärk och jag har det fortfarande men jag hittade mina alvedon forte som jag fick när jag var på BB så det blev en sån.
Men kom hemiallafall till slut vid 6. så william fick ett bad och sen slockna han direkt i sängen, han var så trött effter som han inte sov något på eftermiddagen.

fundera på att åka över till min syster  en stund, skönt att komma hemifrån själv utan willius kuna sitt i lugn och ro utan att behöva springa efter och kolla så han inte har sönder något=)

puss på er

me

Idag blev det en tubtopp från H&M och en tubtopp som   kjol från H&M



Snart ska jag åka till mamma och möta linda och sen ska vi gå ner på stan.

favvo

Träffade min favvo i går.
åkte hem till Linda och Håkan igår, så vi tog en promenad där ifrån, det var jätte skönt väder.

Sen vi jag ta mig ut vikingline och hämta öl, men mamma åkte med åxå, men efter vi hade åkt en bit så ringde pappa och fråga om vi inte kunde vända och hämta Han, Roger och Inger för bussen hade åkt haha=) så dom fick sitta trångt.

Dom var i full gas iallafall, och jag hade tänkt att sova där, men jag åkte hem vid halv 10.

idag ska jag kanske ner på stan med min syster, får se jag har inte pratat med henne än.

kramar

beslut



Har lite besluts ånges om jag ska åka in till gröna lund eller om jag ska vara hos mamma..vi får se hur jag gör..
vill jätte gärna åka in men det blir så sent med william=(

Nu står han och drar i mig så jag måste ge han lite lunch..

vill ha

 Vill ha den  här den är så himla söt, från H&M



Och den här med

..

eh naglarna  höll en halv timme=( så fyra har jag redan tappat, irreterande.
sitter och kollar på room service just nu, det blir nog snyggt.

höres later

äntligen

Har precis fixat mina naglar lite, så det är lite svårt att skriva just nu, när man är ovan=).
Fick äntligen mitt H&M paket idag som jag har väntat på i månader. och jag blev nöjd med allt.

Mamma och Agelica kom föbi förut idag på fika, sen åkte jag och angelica till flygis och sen vidare till mamma där vi mötte upp Maria väldigt trevligt att träffa henne.
Och nu sitter jag hemma, ska nog åka till mamma igen när william har vaknat...



kramar

Onsdag

William har legat där uppe i sängen i 1 timme snart och har fortfarande inte somnat, undra vad han gör, han snackar och fixar=) sötnos.

Idag tror jag mamma kommer hit och äter lunch med mig, sen skulle vi åka och handla och sen troligtvis en promenad till stallet, för hon ska vara barnvakt åt Alva. så det kan bli trevligt. Sen har jag bestämt med jossan åxå så jag hoppas hon hackar på.

Nu blev det tyst där uppe undra om han har somnat så jag kan duscha...jag får gå och se efter.

ha en bra dag


Undra om det luktar gott?

kortis

Och såklart åkte jag till mamma och fikade.
Ida kom förbi åxå oc det var jätte trevligt, det är verkligen inte varje dag man träffar henne så verkligen kul.

Ville bara säga godnatt nu ska jag sova såååå jävla mycket

klart slut varvulstjut

dagen

Det blev så att Linda och Alva kom hit och käka lite lunch och fikade med mig idag, jätte trevligt.
William körde alva i gå vagnen hiihi  så söt dom är.

och nappen i som alltid.....

nu ska vi åka en sväng till mami och dadi

oc

han måste verkligen hata mig

Har ingen anning om vad jag ska göra idag så tråkigt, om jag bara ska vara hemma eller om jag ska nån stanns, men vart ska jag då??hmm

tråkigt väder är det åxå...usch

väntar på att william ska vakna så jag få sällskap och har någon att leka med=)

vakna

William och sitter och kollar på vakna med the voice och äter macka just nu.

Och csi

Jag har precis smörjt in ansiktet med lite brun utan sol, syns det=)?


planterat

Idag fick jag lite gjort här hemma, planterade en liten blomma, tvättat, och gjort rent i köket känner mig stolt=) Jag hann med en fika hemma hos Linda och Alva åxå, där Linda bjöd på en jätte god ägg macka som jag väldigt gärna skulle kunna äta nu, för jag har ju inte ätit middag än.
Det blev ju så god fika hemma hos Angelica, mums mums.



Det regnar, gud så tråkigt väder.
Och jag missar bilbingon idag=( skit tråkigt jag var faktist jätte sugen på det idag, mysigt att sitta i en fuktig bil när det regnar. Men nästan måndag då jävlar måste jag gå=)



william var lite svår att få i säng idag, han var lite övertrött så det blev lite jobbigt men det tog 30-40 min så det var inte så jätte farligt, man är bekväm för oftas lägger jag honom där bara med en spelande giraff så somnar han oftast men inte alltid.
Men jag har iallafall haft en bra dag trots att det regnade.

over and out

Grattis gumman

Idag fyller Angelica 23 år, så ett stor grattis till henne.
Vi börjar bli stora nu=)


Hoppas du får en underbar dag..

massa kramar till dig

bondgården

Idag blev det ett par timmar i punskog i Riala hemma hos Linda och johans pappa, vi kollade när han släppte ut korna i det gröna, kollade på kattungar, hönsen William och Alva fick åka fyyrhjuling med Håkan, men William blev inte så impad av det men Alva tyckte det var jätte skoj=)

Sen åkte jag jossan och William vidare till Wira och tog oss en macka och fika jätte gott så träffade vi caroline där och det var super kul för det var verkligen inte igår.

Åkte sen vidare hem till mamma och pappa för att lämna william jag och jossan åkte upp till skolan och städade, jossan fick ta angelicas plats för angelica hade massa annat att göra.
sen blev det lite middag hos mamma innan vi åkte hem.

William sover sen ett par timmar tillbax så jag har kollat på gossip girl och nu tänkte jag lägga upp lite bilder från dagen.


Vinnaren


NORGE

man förstod ju att Norge skulle vinna, men det var roligt och låten är ju jätte bra så rätt låt vann. Jag orkade iallafall vara uppe till halv tolv igår=)

Jossan ringde här nyss och sa att hon blivit slagen utanför moberg igår, så hon kunde inte jobba idag, det var någon jävla idiot som hafde puttat henne när hon stod ute och rökte så hon for ner med tänderna i asfalten, stackars tjej.
få se sen hur hon ser ut, för vi ska synas..

hoppas ni får en härlig dag

gudomlist gott

Maten var helt fantastiskt god som vi åt idag.
Det var synd att linda och håkan åkte hem så tidigt men det är ju förståligt efter som Alva är liten och vill sova.
Men jag tyckte Linda kunde ha varit kvar och håkan kunde åkt hem med Alva=) hihi

sitter och blädrar mellan eurovision och lite allt möjligt kollade på csi i mellan, men som sagt jag kommer inte orka vara upp till tolv alldeles försent för mig som måste upp tidigt och orka med dagen i morgon åxå.

Imorgon kanske jag ska med ut och kolla på när korna får komma ut i det gröna=)kan vara lite kul.

Natti natti på er

Tackar

Tack lina det var smickrande att läsa, jag blev väldigt glad=)

.


fixat

jaha jaha, idag är det strålande sol och förförsta gången så blåser det inte såå skönt så=)
så idag har vi varit ute hela dagen, vi lekte lite i sandlådan, åkte ruschbana, gunga, rensade i rabatten, klippte gräset och sen kom håkan och Alva förbi en stund.
Och nu precis har jag gjort ordning salladen tills middagen, Linda och Håkan kommer hit vi ska grilla lite Oxé.

Jag hade planerat in att gå ner på stan och sen till parken och leka med william men vi hann inte riktigt med det och det var synd. om det är lika skönt i morgon kan man iallafall gå ner till parken.

Ska ni kolla på eurovision i kväll då??
Jag hade tänkt det men nu såg jag att det började 21.00 och slutar 00.00 trodde det skulle börja klockan åtta, så jag får se hur jag gör kollar lite iallafall..


Over and out

haha

Det var så roligt, för william hade bara blöja på sig, det är nå klister eller vad det är bak på blöja, men iallafall så satte han sig på en kartong och när han reste sig upp sen så följde hela kartongen med, hehe såg så roligt ut=) men det låter nog inte lika kul som det ser ut.

Det var det jag hade att säga...

byeee


photofunia.com

Det där ska vara håkan men man ser inte så bra


Det är en lite rolig sida man kan sitta och pilla på..

fullt upp

Har inte haft så mycket tid över idag för att skriva. Åkte som sagt till mamma och fika vid elva sen vid tolv blev det städning åkte till mamma igen ´öch fika igen för jossan kom dit sen åkte jag och jossan hem till mig för att william skulle sova men efter en timme så vaknade han så vi åkte till flygis för att köpa en tom cd, vi åkte till mamma igen för jag skulle bränna en skiva till bilen och vi kom hem igen vid åtta så fullt åkande=)

Imorgon blir det städning igen, men angelica är så snäll så hon hjälper ju mig.

Och i morgon är det fredag och jossan vill att vi åker in till kungsträdgåden och kollar på rix men det börjar sju så jag kan inte t a med mig william och mamma vill nog inte ha honom för hon ska jobba på lördag, så vi får nog skippa det, synd=( kul att komma in till stan.

Nej nu måste jag fortsätta kolla på criminal mindes för det är jätte spännande..

kramar

Torsdag

Min outfit består av leggins,shorts en t.shirt



Min nya car

Vädret idag

fika

idag ska det städas igen, så roligt=)men först ska vi hem till mamsen vid elva och fika och det är alltid trevligt.
innan dess ska jag försöka duscha och göra mig klar, william håller på att somna om så, så snart ska det fixas.

har inte så mycket att skriva om just nu, men kommer säkert med något lite senare, när jag har mer tid..

puss

mösse

William hittade sin pappas pälsmössa och den ville han gärna att jag skulle ha på mig=)


broken

Nu har jag kollat klart på tv för idag, mycket bra avsnitt av desperate och i morgon är det greys..

Jag måste ha nåt nytt, jag måste få andas, känns som luften börjar ta slut.

Natti natti

klippa

Jag såg på Bobbysharestudio att hans elever klipper,tvättar,fönar och stylar för bara hundra kroner, det är taget jag ska ringa och boka tid, sjukt billigt och jag behöver verkligen klippa mig det var ett år sen jag gjorde det. och då är jag inne i sthlm och där har jag inte varit sen Avi flyttade där ifrån och det är nästan 3 år sen, så det skulle vara kul att strosa runt lite där=)

byeee

våra bästa år

Jag och William sitter och kollar på våra bästa år och leker med en miniräknare


wi


ram


Önskningar

  1. Vinna en massa pengar
  2. Få ett bra välbetalt jobb
  3. operera brösten
  4. fettsuga magen
  5. love
  6. bli av med flygrädslan
  7. må gott


always

bekänelsen done,, huuu jobbigt klump i magen bläää, vill döö

HALLÅ

vart tog kärleken, romatiken,myset,sexet,gullet och allt vägen?? HALLÅ vart är det HOHO

nit

vann ingenting på bilbingon var inte äns nära på att vinna, skit tråkigt var det så där slängde man pengar i sjön. och kallt var det.
Avi tycker jag är pinsam som går på bilbingo han tycker jag ska göra det när jag är pansionär, men jag kanske inte ens blir det. och tycker  huvudsaken jag tycker det är roligt...

ska nog försöka sova nu, fast jag är inge trött så då är det lite svårare, hatar att ligga och vrida och vända.

Natti Natti

bingo zandra

Så här såg mamma Zandra ut idag


Och William fick en jätte söt t-shirt av Angelica, så snäll

dizzad ;)

idag skulle jag och Jossan umgås, men tyvärr blev det inte så för hon dubbelbokade så det var tråkigt.
Men jag fick umgås med Angelica istället.
Jag åkte upp till jobbet och fikade med dom för jag var så kaffe sugen hade ingen mjölk hemma=(
och efter jobbet åkte William med mormor och jag och angelica åkte hem till mig och sen till flygis så gick vi in på franksfärg ÅÅååå dom har så fina tapeter.. Aja sen åkte vi och besikta bilen vi tog oss en kaffelaté och kollade synen där menans vi vänta på bilen.,
Åkte ner på stan för att jag skulle köpa strumpbyxor men dom var slut dom jag ville ha, så jag kom hem med en ögonbryns penna och en orchide=)

William har lagt sig så nu väntar jag bara på att Avi ska komma hem så jag ska gå på bilbingo, i love it har längtat=) hahah. har inte vunit på 2 år så varför skulle jag vinna nu.

ha en bra kväll

stavning

Jag vet att jag stavar väldigt uselt, men jag har alltid gjort det och kommer nog alltid göra det, många som har påpekat det och fråga om jag inte kan skriva i word innan men för det första har jag inte det programet och för det andra så skulle jag inte orka hålla på så, men jag hoppas att ni fattar vad jag menar endå fast det blir lite knas i bland.

Jag sitter verkligen och klurar åxå ska det vara ck eller 2 tt och alltid blir det fel endå=)


deet är min grej=)

hard work work

njää inte så hårt var det idag, det var lugnt på jobbet, men det var kul att jobba lite=) "Iam a richt bitch again" haha den var en som sa så när ubbe köpte en jacka av henne för flera år sen. tyckte det var lite kul.

igår blev det grillspett hos syster men fick slänga imig maten efter som jag skulle städa och det var så obehagligt när vi städa, för när jag skulle in på tjejernas toalett så ligger det en mask där en vit som man har i ansiktet och jag klarade inte av att gå in så det fick Angelica göra==) kollat lite för mycket på skräckisar buhuu

Och Avi har köpt en ny bettan till mig en mörkröd eller vinröd reanue-02  det funkar fint, så nu kan åka igen.

Vill åxå tacka min snälla mamma som hjälpte till med William idaag när jag jobbade, jätte jätte snällt. skulle vilja ge henne alla roser i världen om jag kunde.

nej måste glo på sista wipeout nu

seee yaaa

trött

vakna nu precis har legat och vilat, oj man blir ju bara seg av det och det vet jag ju så jag fattar inte varför jag gör så.

Men jag har iallafall varit hemma hos mamma hela eftermiddagen, grillat lite korv och kollat på prison breake dom sista avsnitten, spännande.

ikväll händer det väl inte så mycket Avi bara ligger på soffan och glor som han har gjort hela dagen och jag ska ju städa ikväll.

godmorgon regnet

idag hade jag tänkt gå ner på stan och sen till parken med william, men det känns inte som vädret passar till det=(

vi gick upp 6 som vanligt, men william var så snäll mot mig som var såååå trött, jag låg där på soffan och han låg där en stund han med sen gick han ner sen kom han upp och lade sig en stund så höll han på så. sen när jag kollade på klockan då var klockan nästan halv åtta så jag måste ha legat och slumrat=)

blev jätte glad ida hörde av sig och hon ska fixa mina naglar för en lite slant skit bra, jag har längtat efter att få ha naglar igen, så snyggt=)

nej nu måste det drickas kaffe

sverige kom igen för fan

Vad håller vi på med 3-0 till kanada, kanada är jävligt bra , men jag ville ju se sverige i final mot rysarna, men så blir det nog inte.

Sitter här hemma och kollar på hockey, Avi är kvar hemma hos mamma och pappa där vi var och grillade tidigare men jag åkte hem innan åtta för william var super trött. så det blir nog sägen snart så man pallar med dagen i morgon åxå efter som vi ska städa åtta på kvällen ,  jätte rolig lördag kväll att städa aulan  jippi=)

Jag håller på att träna med william nu iallafall att äta själv, efter som det gör dom på dagis, men det går rätt bra. vi tar varanan tuga, jag ger han en och sen tar han en själv. Han är duktig.

storm

Så blev det strom idag igen, det var ju så skönt i morse....nu ligger alla och sover här hemma jag börjar bli lite utråkad och jag vill hellst inte gå ut i stormen heller, jag vet jag är larvig.. men det låter faktist som vårat hus ska blåsa bort ibland=(

Idag är det hockey klockan 20.15, jag tror kanada vinner men jag hoppas verkligen sverige vinner och går till final, vad vad grymt det skulle vara. Så då sitter nog jag ensam här hemma och kollar på det, nu är jag så där bitter igen jag måste fan styra upp och bli happy. var länge sen jag kände mig riktigt glad, det är skit tråigt att vara deppig.


grodan

William är så söt, för nu vill han dansa hela tiden då han snurrar runt och hoppar, han går själv till sterion och pekar på den då ska den sättas i gång med massa barnmusik.
Han snurrar så i bland så han blir elt snurrig,,hihi=)

Han kan dansa till smågroderna, då gör han som man ska håller händerna vid öronen när dom sjunger ej öron havar de och samma sak med svansen.

hörde att det var vår marknad vad mysigt det hade varit och vara nere på den, så man kanske ska gå ner en sväng sen.

byee

gummistövlar


En trött William, gosar med sina örngott. han älskar dom, han kan inte var utan dom=)


Och en rastlös mamma som vill ut men vet inte  vad hon ska hitta på


trodde jag skulle hinna träffa min favvo, men icke.

bitter

 då var man klar, duschad,sminkad och påklädd. Jag har försökt strycka åxå. solen skiner å man vill bara ut.

Jag förstår mig inte på karln, han tycker jag ska betala för mig, som jag gör men han vill nog lite ´till, men pengarna räcker ju inte till. och då tycker jag det är jätte bra att jobba så jag får lite extra pengar, men helt plötsligt då när jag ska jobba då blir han typ sur då tycker han att jag ska sluta röka så jag kan spara pengar istället men så LÄTT är det inte om det skulle var så lätt att sluta skulle jag väl ha gjort det...HALLÅ.


jobb

Nu blir det mycket jobb här, skit bra=)
städning 3-4 helger på rad + att jag ska jobba i wira på söndag så det ska bli skit kul. Och kanske jobba på skolan nästa vecka lite städning bara, men alltid något. extra pengar som jag måste spara till räkningar i sommar efter som jag får ingen mammapeng, sista  är nu i maj så det blir lite kämpigt, så det var bra att man får skattepngarna innan midsommar.

jaja nu måste det sovas efter som min pöjk vaknar 6 på mornarna nu för tiden eller tidigare...bläää vill sova till 7-8 =)

nattinatti

jävla glassbil

Tror dom att ungarna är vakna klockan 22.00 på kvällen eller? kommer här och spelaar som fan...låter som värsta kärringen nu men jag blir irreterad=)

Sverige vidare förhoppningsvis är så länge iallafall,,vi är bäst=)

.


Jag och Ida i Halmstad

Jag thailand

När jag fyllde 20 på grancanaria

storm

vilket blås vädet, jag hade tänkt att gå ut och leka lite med william, men är inte ett dug sugen på det när det blåser så mycket, william är ju så lätt så han kanske flyger  bort=)
så vi får hitta på något annat istället.

idag ska vi grilla lite oxfile namnam intee fel det.

AAa juste jag hittade den perfekta bilen, men det måste vara någon som skojar för den var så billig och när vi ringde så svarade han inte och sen var mobilen avstängd så det var ju mindre bra.

Min bebis är så liten här


peace

ja nu har vi varit på dagiset, william ville börja direkt verkade det som, han skulle vara med och leka =)
det verkar vara bra, men nu har jag ju bara varit på det här dagiset och kollat så jag har ju inte mycket att jämföra med.
Men det blir nära och bra.

är sååå hungrig har ingen frukost hemma heller så jag ska koka spagetti nu tänkte jag hehe


dagis

Har precis kollat på grays...alltså jag tänkte på det, tänk om man var i izzys situation och ingen kom och hälsaade på en, vad ensam man skulle känna sig eller hur skulle man känna?bryr sig ingen om mig? Ja många tankar förmodligen usch.

I morgon bitti ska iallafall jag och William hälsa på hans dagis som han ska gå på, växtriket som ligger här ovanför oss, jätte nära är det.
åågud om 3 månader ska min lilla kille börja på dagis, så hemskt, vad jobbigt det måste vara i början att lämna bort honom till främande människor, för det är dom ju man lär ju inte känna dom så fort. Tänk om han grinar, och det gör dom säkert men det går väl över rätt fort åxå förhppningsvis.

köpte silver shampoo idag som jag ska testa och se om det sista gula försvinner..

Aja ska försöka sova nu

nattinatti

mjukglass

godkväll

Jag köpte en trisslott, blev inte så mycket mer pengar än 25 kr, så jag tog en ny och fick nit på den typiskt, jag ville vinna storkovan typ 50.000 i 50 år skulle inte sitta helt fel.

Mamma kom och hämtade mig här vid ett får att jag skulle åka upp till jobbet och städa, men när jag skulle börja med det så, skulle jag inte det, så jag var där i onödan eller nej jag fick ju lite mat och träffa alla.
Sen åkte mamma jag och jossan till grins kiosken för att vi skulle äta mjukglass så att william skulle få men han var så trött så han somnade och hann inte få något min sötnos=)

Och Avi hade rakat av sig allt hår när jag kom hem åxå=) tycker han ska ha hår.

nu måste jag gå tillbax till tv och kolla på roomservice..

fimpa

Det händer inte så mycket den här veckan=( inget planerat.
Jag vill sluta röka men endå inte, vad är det för fel på mig, men vadå endå inte?vad är det för något.
Klart jag ska sluta röka, det är så dyrt och man luktar äckligt och självklart så är det ju inte bra...fimpa ciggen!!!
Jag tänker varje kväll innan jag ska somna, i morgon ska jag inte röka...hur kan en liten äcklig pinne styra ens liv så.



idag ska jag köpa en trisslott och vinna massa pengar

skor

William har ju nästan mer skor än en själv.




1. Gummistövlar från Skokanonen
2. Skor från H&M
3. Nike från intersport
4. Converse från Kina (Alina)
5. Sandaler från H&M
6. Sandaler från GranCanaria
7. Nike från intersport


trött

fy fan vad jag är trött, ögonen bara riner och jag kan knappt hålla dom uppe, var för är jag så trött?? kanske för att jag gick upp 04.45 idag, då ville william gå upp jätte skönt plus att jag sov jätte dåligt i natt, kändes som jag aldrig somnade bara låg och vred på mig.
får gå och lägga mig tidigt idag istället.

Oj så snygg jag är när jag gäspar



gamal goding

It must have been love
But it's over now
It must have been good
But I lost it somehow
It must have been love
But it's over now
From the moment we touched
'Til the time had run out.


Minen


Zandra


you are always on my minde

.

Alva och linda kom föbi idag och senare kom mamma och angelica på fika, alltid så trevligt när folk kommer.
speciellt när man inte har en bil eller vagn så man kan inte ta sig så lätt.
Men nu kom jag hem till mamma och pappa, tänkte hälsa på en liten stund.
Har absolut inget planerat den här veckan, det kankse är rätt skönt att inte ha det åxå.

Sen har det blivit nå missförstånd från föra helgen, jag har inte sagt fittjossan en sak som är säker.


sleep

nu kan inte mina ögon hålla sig uppe längre så jag måste gå och sova,så skönt=)

sov gott alla

pics


Grattis

Jossan och Alina blir 23 år idag ett stort grattis till er båda
tvärr hade jag inget kort på alina



2 maj

Oj oj oj vilken kväll.
Jag hade jätte trevligt hemma hos jossan igår, god mat och dricka. Fast jag var rätt seg hela kvällen, skit trött var jag.
Åkte ner till trädgården, där jag träffade på maria och linda.
Jag satt och väntade på mitt sällskap men dom kom aldrig så när jag var påväg därifrån då träffade jag dom så då tog vi en cab upp till mobergs.
Och där hade jag inte så jätte kul, synd=( var hemma vid halv 3 och vaknade idag klockan 12, sååå skönt att sova hur mycket jag vill. skulle kunna gå och lägga mig nu igen och det borde jag göra innan william kommer hem åxå, men det känns lite tråkigt att sova.

Bilderna lägger jag upp senare

E.M.D

E.M.D kommer till norrtan den 13 juni, det måste ju bara ses.
Jag kommer iallafall vara i parken 13 juni, om vi inte ses innan så ses vi där=)

gormorgon lördaag

En härlig och solig lördag att vakna upp till, det blåser knappt något heller så det är ju toppen.
Idag som sagt blir det lite party party, längtar lite tills ikvääll..

Nu på dagen ska jag och angelica fixa en sak till jossan. annars har jag inte så mycket planerat.

Jag har lite svårt att välja vad jag ska ha på mig i kväll, kjol, klänning står det mellan. kommer nog byta ett antal gånger=)

Nu väntar duschen sen ska jag dricka kaffe...

ändrad

blev ändrade planer, jag hyrde aldrig film, jag kände att jag höll på att somna, så jag åkte över till mamma och pappa på en snabb kaffe, jossan var där åxå.
så nu känner jag mig piggare, men ska iallafall gå och sova snart så man pallar med vinet i morgon.

Tycker synd om Micke W som ligger på sjukan!!

sov gott

fredag

blev en bil tur ut till Riala och där vi släpte av Johan och Ketty, sen åkte jag och mamma vidare ut till gamel morfar och fikade lite. efter det blev det en tur till Wira bruk och hälsa på mormor och Jossan som jobbade och Jossan fick åka med oss hem.
Vi ¨åkte hem till mamma för att jag skulle färga hennes hår, men blev inget så hon skjutsade hem mig så William fick sova.

Nu sitter jag här och funderar på vilken film jag ska hyra i kväll, jag är sugen på både skräck, komedi och nån riktigt sorglig så man kan grina ut ordentligt. förslag?

blir nog sängen tidigt idag efter som jag måste orka dansa hela natten i morgon, för då är det PARTY=) fast inte så mycket alkohol för min del.

 FÖR JOSSI FYLLER ÅR


sol

godmorgon!!
idag är det fredag och idag vill jag nog bara vara hemma och ta det lugnt i kväll iallafall.
Nu på dagen ska jag hitta på något men vad vet jag inte bara.

hörs senare om det

RSS 2.0