blandat

jaha  dåligt av mig att inte skriva här, men har inte haft tid, har inte suttit vad datorn.
Men iallafall i går tisdag hade vi vårfest på skolan, det var trevligt, vi gick tipsrunda och vet ni hur många rätt jag hade??? hahah 2 av 18 eller vad det var hahaha bra där zandra.
God mat och trevligt sällskap.

Idag var det påskbord och galet mycket att göra.men kul. efter jobbet träffade jag jossan vi var på stan, jag köpte en kavaj,en vit tröja och ett par byxor åt william. sen var vi ute och lekte massor och sen en sväng hem till mormor och morfar(william ville det.)

sista csi idag, spännande=)

jag har gjort som alla andra

Designat en vårbikini=)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


mitt kakmonster


grattis


freedag å lördag


Så där var fredags outfitten på linus 20års kalas


Och så där såg lördagsoutfitten ut



Igår blev det en liten oplanerad utgång, gick hem till en tjej där annie var. sen gick vi upp till mobergs (ångrar) där vattendrinkarna var super goda, något att rekomendera=) var inte där alls läänge då jag kände mig alldeles för trött så jossans bror hämtade upp oss och skörde hem mig, super snällt.


vart tog dom vägen???????HALLÅ

Provade min nya träningstopp och alltså jag mår dåligt, var är brösten, jag ser ut som en planka som en man. den vill inte jag använda när jag tränar=( men jag gillade mönstret iallafall



astma

inatt blev det inte mycket sömn inte, william skrek nästan hela natten från 21.00 igår kväll till 11 i morse, gick knappt och trösta honom, det gjorde så ont i mig att se honom.
Så idag fick vi en tid på sjukhuset och det vissade sig vara astma, doktorn sa det att det är jätte trångt för honom att andas det var bland dom värsta=/ så det var därför han inte ville äta eller dricka det var för att han inte orka.
Jag fråga till och med om han ville ha cola men det ville han inte, men jag fick i han lite cola nu efter besöket så det var skönt, Jag vet dom ska inte dricka cola men jag kände att han hellre får i sig något än ingenting alls.

Men iallafall vi har iallafall hämtat ut astma medicin som han ska andas 20ggr 3 ggr om dagen i lätt, nää.'

Är bjudna hem till Linda och Håkan ikväll pp middag  för linus fyller 20 år grattis till han. Men vi får se hur william är sen om han orkar.. blabla bla masa skit nu bara

uppdatering

Jaha bara en dag kvar att jobbba, gud så veckorna går snabbt hörrni. Har börjat 0630 varjedag nu så det känns bra, men tycker bara synd om william som jag måste väcka upp 06.00 när han sover som skönast, men som sagt det är bara 1 dag till. sen är det helg igen. Och ihelgen blir det lugnt den här helgen åxå. sprar mig till något riktigt roligt kalas.

Pratade med Maria förut hon sa att hon och Hugo skulle dyka upp en snabbis, så vi får se om dom gör det. hoppas iallafall.


Jag och William på bb hotellet för lite över 2 år sen.

onsdag

Idag klev jag upp sängen 05.10 hade ställt klockan på 05.30 men gick upp lite tidigare, har jobbat tidigt den här veckan riktigt skönt.
Annie kom upp och joina oss på lunchen sen hämta vi william och tog 1 timmas promenad ominte längre, matade lite ankor, det gillade william.
Sen tog vi oss till mamma, där jag käkade lite mat. William tog 2 portioner han har blivit så duktig på att äta, förut åt han jätte dåligt men nu så=)

Sitter nu och väntar på att greys ska börja... seeeyaa


minen,OoJa


suck

Ja mamma var så snäll som kom hit och skulle passa William menans jag åkte och träna.
Först satt jag i bil kö 20-25 min och äntligen när jag kom fram, ja då hade mitt träningskort gåt ut, som jag trodde gick ut i april=( suck så det var bara att vända och ¨åka hem så nu måste jag köpa nytt träningskort men har tyvärr inte råd den här månaden, för dom har tagit alla mina vabdagar  den här måndaden så fick inte mycket till lön. =(

Men blev iallafall glad över vad jag ska få tillbax på skatten, lite nöjd så där, trodde det skulle vara mindre.

Jaja nu får väl ja och mamma ta och fika istället...bättre det än att träna:D thihi

vill åka



Var sjukt länge sen jag var på kryssning, jag vill åka med mina kompisar och bara dricka drinkar och dansa hela natten, vi måste få in ett datum girls när det passar alla, i maj kanske?? när det börjar bli lite varmare.

blabla

Jag hade iallafall en trevlig kväll i lördags, jätte god mat och trevligt sällskap, mina arbetskompisar är ju underbara=)

Isöndags blev det en tripp till rimbo för att gratta min farfar som fyllde år. Sen gjorde jag inte så mycket mera den dagen.

I dag måndag så träffade jag jossan efter jobbet, vi gick och hämtade william sen blev det en låååång promenad=) enda till flygfyren hahah inte alls lång.

William sitter och kollar på mussesklubbhus och jag sitter här och tråkar, vi ska snart byta om till pyjamas och borta tänderna sen ska plutten sova.

Fick ett brev hem från HM i dag då jag fickk 500 kr i bonuscheckar av dom, mycket trevligt=) Oj vad jag måste handla mycket där.


Lite uppblåst kanske


me to day



Fick en klänning för ca 1-2 år sen, men som var så trång så jag aldrig har använt den, men idag så såg jag den hänga där så jag tänkte att jag skulle prova den och den passa så bra, jag fick igen alla knappar=) så den ska jag ha på mig ikväll...

idag får man vårkänslor

Sitter och dricker massa kaffe. Jag vill bara gå ut och gå eller nåt. Men känns som jag inte hinner det.
Först måste jag duscha och göra mig klar sen ska jag baka till i kväll. Men efter det kanske jag hinner komma ut en stund. Nu lät det som det tar evigheter för mig att duscha efter som klockan bara är 9 men tiden går fort och kl 17.00 ska jag vara borta.

Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, men hittar väl nåt skoj.

OCH varför blir man alltid så sugen på en drink eller nåt när solen skiner??man vill bara sätta sig ute med en drink=)

vi körde all in


godmorgon fredag



Uppe 05.50 härligt, fast nu börjar jag vänja mig med tiderna, bara man går och lägger sig i tid. Dock lite tråkigt på helgen när man måste lägga sig så tidigt för att orka dagen efter=/

Provade lite kläder i morse, tex västen jag har på mig den var tok för liten förut och nu är den nästan för stor=( min bröst är borta, allt försvinner förutom magen som jag vill ha bort, men motion kanske. Men jag ska inte klaga jag är glad att jag får på mig mina gamla kläder igen.

Vet ni vad vi ska göra idag???? GRILLA hahah så gott. Ofilen är uppskuren och ligger i marinad blir väl ett glas vin till det ikväll.

Nu måste jag gå och bada william för han kladda ner hela smörpaketet i håret.. byeee sweet


puss på dig


tråkig

nu har william vaknat mellan 05.30-06.15 i över än vecka och han är fortfarande så trött när han vaknar, Kan han inte sova lite längre då?07.30 som han brukar. är det bara för att det är ljusare ute nu lr?

Har inte gjort så mycket den här veckan, bara jobbar och sen varit hemma.

Det ända som är planerat är på lördag, då ska vi på jobbet träffas och äta middag.

känner ni igen dom?


Foto: Annie Nilsson.

Hon är väldigt nöjd över att hon fick med dom på bild, dock lite ledsen att hon inte kunde ta någon på Jacki.

fy satan vad sköj

Jaha i lördags hade vi skoj, väldigt skoj.
Bilen tog oss in till kungsholmen, så vi var inne till 7. Carro var så gullig så hon hade ställt fram så vi kunde göra oss en fördrink.
Sen blev det melodifestivalen och en massa dricka.
Snacka massa skit och hade jävligt trevligt.
Vi skulle till ambasadure (stavning) Men där förstörde jag för jag kom inte in, fråga mig inte varför=)
Men vi gick vidare till magenta och dansa och drack som fan och hade super skoj. Sen gick vi till whiteroom och vem var det som blev utslängd den här gången?? inte jah iallafall, ANNIE =) hahaha

Dagen efter blev det en härlig promenad på kungsholmen i det fina vädret och lite lunch på det.

ska väl lägga upp lite bilder senare men tar sån tid på den här datorn så kanske kan låna mammas någon dag.


vad ska jag göra

Jag har druckit massa kaffe tagit vitaminer men nedå är jag så trött så jag bara vill somna:(

snart klar



Måste fixa håret, lägga på lite ögonskugga och byta kläder sen är jag färdig=)

förbereder



Känner mig som en kärring, sitter här med rullar i håret och solen skiner, SÅ underbart.
Man blir så glad, fast jag är så jävla trött, fick inte så mycket sömn inatt=( Jag som hade bestämt att lägga mig tidigt. Precis när jag skulle lägga mig började William att kräkas 3 gånger men Nu mår han bra igen, så det ser ut som det blir utgång iallafall om man inte ligger och spyr själv snart.


Ojojoj

William lag av värsta spyan, han hostade som fan. men nu är han ny tvättad och ny byt och han somnade om så hoppas inte det är magsjuka. får se om det kommer nå mera.

då var det dax igen

efter att ha hämtat william på dagis så tog jag och annie och william en promenad ner på stan och inhandlade lite dryck tills i morgon 3 liter vin och några cider det räcker va? nää annie och jag delar alltså:) jag åkte aldrig in till sthlm idag.

Så i morgon beger vi oss till kungsholmen till carros place och för festar till melodifestivalen=) haha sen vet jag inte rinktigt vart vi tar vägen men ut ska vi iallafall. Men det blir lugnt efter som jag ska jobba och sen hämta avi på arlanda dagen efter..


glassigt

precis hem kommer från jobbet, jag och angelica jobbade lite extra idag. Nu vet jag inte vad vi ska göra kanske ska ta en promenad till affären, som tar ca 10 min men det är något iallafall=)

Kanske ska följa med mamma och pappa till sthlm i morgon, fast bara om det är sol för då tänkte jag gå runt och kolla lite. om dom vill ha med oss;)


Sen det här med solglasögon

Jag har jätte svårt att hitta ett par som verkligen passar mig=( men måste ha brillor för ljuskänslig som jag är.



dagens look


frukost


Att det är så kul att kladda.


sminklektion tack=)

haha jag försöka mig på att lägga ögonskugga på Annie, och det gick inte såå bra för mig=)

såg nästan ut som att nån smällt till henne, syns inte lika bra på bilden med=)


blev inte mycket snyggare på mig heller=)

done

Stan gjord, kom hem med lösögonfransar,läppglans,glasögon,puder och värmeskyddande till håret.
sitter nu hos mamma ska snart åka hem och äta



dagens


iveckan

  • fotbollsträning
  • träffa Maria och Hugo
  • Jobba
  • Desperate
  • greys
  • melodifestivanel final
  • Utgång i sthlm
  • hämta Avi

ja vad ska man säga

efter jobbet igår så mötte jag upp jossan hon följde med oss hem, vi var ute och lekte med william i det fina vädret. När vi kom in sågjorde vi lite mat.

Sen kom annie hon färgade mitt underhår.
Annie hade tagit med sig en träningdvd så vi hade lite träning här i vardagsrummet. det skulle varit lite pinsamt om det var någon som såg oss ;)

Jag har annie här som sällskap, som ni kanske vet så är jag lite sällskaps sjuk hehe=)

Dagens middag blir avokado och tonfisk.

Måndag

Igår på dagen hände det inte så mycket, jag och Angelica åkte och jobba en stund sen åkte jag hem till mamma och hängde.
Annie följde med och vi gjorde fruksallad med glass och så hyrde vi wallander dödsängeln.

Idag tyckte william att vi skulle gå upp klockan halv 6, så då var det ju bara att göra det.


våran morgon


Först skulle william ha min jacka, men det gick inte så bra, för den är ju lite stor.







Sen satte han på sin mina vantar, tog min väska och mina tofflor och skulle gå ut=)
sötnos

Och en trött mamma som inte har fixat håret


lördag 6/3

Efter släppt av Avi så åkte jag hem till mamma och pappa där det bjöds på jätte god mat, men tyvärr var jag tvungen att slänga i mig maten för william var så trött så han bara grinade. Så fort hem.

Annie kom strax efter sen då vi gjorde ordning guacemale med chips kollade på melodifestivalen tog ett glas rött sen åt vi räkor, vi hade mys alltså. Sen hyrde vi Saw 6 alltså fy fan vilka vidirga filmer det är alltså, han som har gjort filmerna kan ju inte må bra. Men filmen var väl bra.

lekrymden

Nu sitter vi hemma hos mamma, vi ska åka till lekrymden, ja vi ska göra ett försök iallafall efter som sist gick det inge bra alls. Men idag är Adam med så då kanske det går bättre.
Sen ska vi köa Avi till Arlanda, h an åker till thailand en vecka.
Och i kväll blir det väl melodifestivalen andra chansen.


vill ni vet nå roligt?

Jag fick på mig en klänning i storlek 34, så glad blev jag. ioför sig har jag inte testat jag har bara fåt för mig att jag är alldeles för fet för det, men tydligen inte till den fina klänningen i äkta skin, jag tackar=)

bokat och klart

7 Maj så ska jag och angelica ta oss till globen och lyssna på sån jävla bra musik, LADY GAGA her we come!
jag lääängtar redan, men som sagt tiden går fort så snart är vi där.

Och jag tror att vi har bra platser, vi tog iallafall dom dyraste sittplatserna. Angelica ville så gärna ha stå plats och det förstår jag efter som hon har rätt längd, men jag kände att jag är för kort och inte kommer se nånting och få ont i fötterna och sen inte kunna gå på toa. Och efter som det lutar mot utgång efter så vill man ha kvar fötterna till dansgolvet=)



torsdag

idag börjades det tidigt på jobbet, så en lång dag för william på dagis.
Vi åkte till thairestaurangen och åt lunch idag, super gott som vanligt.

Efter jobbet så åkte jag, william, jossan och joel till badhuset och plaska lite och ungarna älskade det, dom ville absolut inte gå hem så efter 1 ½ timme så fick vi slita upp dom=) så det blir ett besök snart igen. och NEJ jag hade inte bikini. badbyxor och linne, klarar inte av att visa min mage än=/

Trodde william skulle somna tidigt i dag efter som en lång dag på dagis och mycket bad och lek, men nää han sover inte än.

jaja snart ska jag kolla på criminal minds som börjar nu igen på kanal 5 kl 21.00

dagensoutfit



Leggins- gina tricot
t-shirt- gina tricot
Jacka- HM


gårdagensoutfit



skjorta - divided
Jeans - tiger

dagen gick bra

Allt gick bra idag..

Efter som william inte halta idag så hade dom svårt att bedöma vad det kunde vara så vi ska återkomma så fort han får så igen.
mötet på abf gick bra samt mötet med banken, härligt!

Har börjat städat här hemma men har mycket kvar jag orkar inte ta tag i det, men i morgon åker damsugaren fram då ska allt smuts veck=)

tisdag

hejsvejs i lingonskogen.

Idag är det fullt upp hela dagen.

09.40 William ska till läkaren, kolla varför han haltar så mycket på ena benet.

10.00 jobba

13.15 Möte på arbetsförmedlingen, men innan måste jag skriva in mig igen.

14.30 Möte på banken

Ja så nu ska jag iallafall njuta av mitt kaffe innan vi ska dra oss.


Äntligen är dom tillbaka

Desperate på tisdag



Greys på onsdag



Jag kommer iallafall vara bänkad=)

söndag

Jag var rätt trött igår blev bara nån timmes sömn.
Och william ville inte sova NÅGOT på eftermiddagen så jag kunde inte vila. Men det gick bra endå, vi åkte över en snabbis till mamma för att byta bil. På vägen hem slocknade william direkt så halv 6 låg han i sängen och kloclan sex gick jag och gjorde mig klar för natten så runt sju tiden i går gick jag och lade mig, så jävla underbart det var. Så idag är jag utvilad=)




lördagen

i lördags hade jag en hur mysig kväll med min vän Maria, det var länge sen vi umgicks.
Vi möttes upp på flygis så handlade vi mat, det blev biff med potatisgratäng och sallad, super gott.
sen blev det lite vin och nån drink. vid 01.00 så gjorde vi ordning räkor i ugnen och åt med aioli och baugette.
Vi satt väl och snacka från 7 till 3 på natten i köket, så vi glömde bort melodifestivalen.

Nej det måste vi göra oftare.



RSS 2.0