Mig själv 2011

Så såg jag ut

Jan- 11



Feb-11



Mars-11



April



Maj



Juni



Juli



Augusti


September



Oktober



November



December








nytt till william

Bild tagna från bubbelroom



Idag kom lite saker jag köpt åt william, en WESC tröja, adidas tröja fast svart, och ett par adidas shorts till william occh ett par till mig, så vi kan se lika ut;) Och det passade perfekt.

30/12

Idag har det städats här hemma(som jag inte får) handlat det sista till nyår.
KLockan är 20 över 2 och det känns som klockan är jätte mycket bara för att vi har varit igång sen 7 i morse.


Jag köpte en glögg till julen som jag så gärna ville dricka men sen gick jag ju inte dricka alkohol innan eller efter, så jag funderar på att dricka den i kväll;) för man kan väl inte spara till nästa år??

Nu ska jag leta efter en bra bh utan bygel som jag kan ha på dagen när vi är utomlands.


före och efterbild

Före



4 dagar efter op




Fyllde ut den lite bättre nu=)

Sen hittade jag en gamal bikini som jag hade förut som var för stor den senaste tiden men nu kunde jag ha den igen=)


snart slut

snart är det ett nytt år, det är sjukt vad 2011 har gåt fort. På nyår blir vi ett gött gäng hemma hos oss, mycket trevligt.



Har precis färgat håret lite, som jag skulle ha gjort innan op, men det fick bli av nu.

Och idag blir det min sista natt i soffan, jag bäddade in allt igår men sen kom jag på att det är ganska skönt att sova på sovan då man kan kolla på tv tills man nästan sover ;) MEN  till helgen får jag nog flytta in i sängen igen.

Stinsens

Efter återbesöket begav vi hos till stinsens i häggvik (mamma &william) blev nya skor till mig och William , lite lyktor.

Tack för idag mammsen


Återbesök

Klockan 09.20 var jag på återbesök på akademikliniken, och allt såg bra ut och läkningen med. Köpte en ny sport bh av dom en vit åxå, efter som jag måste ha det i 5 veckor till.


Jägarna2

Igår kollade jag på jägarna 2 , tycker den är klart se värd


Rea

Idag blev det en väldigt snabb sväng på stan men kom hem med en tröja från h&m, parfymset från Åhléns och en väska på loppis:) så idag har jag fyndat:)


Nada

Igår vakna jag med värsta smärtan i bröstet inte tutten men som i hjärtat kunde knappt andas gjorde ont varje gång jag tog ett andetag. Så William gick över till mormor så att jag kunde ta lite tabletter och vila. Vakna upp halv ett igen, smärtan hade get med sig lite iallafall.

Så igår blev det inget gjort av det jag skulle göra:/


Tömd

Alltså jag har haft så ont i magen dom senaste dagarna, blev förstoppad efter morfinet, så det har känts som att dom hade lagt in ett ilägg i magen åxå. Men igår fick jag en tablett som skulle tömma tarmen så nu är det gjort och jag känner mig några kilo lättare:)


Ska man eller inte?

Ska man bege sig ut idag och kolla rean eller ska man vara inne, det är frågan idag. Det brukar ju vara kaos så fort det är rea ju. Jaja vi får se senare då.

William ville sova hos mormor igår så han gjorde det. Jag sov helt ensam i natt, det var lite läskigt med allt som lät från dom hårda vindarna, så inte så mycket sömn blev det.


Smärtan

Jag hade förberett mig på värdens värsta smärta efter operationen, jag har hört att vissa har så ont och ligger typ och skriker. Men det här är ju ingenting om man har fött barn säger jag bara. Klart värt allt!!!! Det är inte värre än att ha feber, eller efter mitt första skivstångs pass som jag hade värk en vecka efter. Så alla som vill operera brösten men inte vågar för smärtan så är det Inge att vara orolig för.

Det som känns lite tråkigt är att jag inte får gå på Skivstång på 6 månader.


God jul

Godjul alla. Vi har haft en super bra dag med massa god mat och nöjda ungar. Vi kom hem för en stund sen, William är super trött men ska leka med alla leksaker först så han lär inte somna på ett bra tag:/

I morgon åker vi till min farmor och firar lite jul åxå. Och absolut ingen utgång, gillar inte att gå ut och köa på juldagen.


Friden slut

Nu kom våran prins hem och nu får man ingen lugn ro:) han spelar super Mario.


dagen efter

Det gick jätte bra att sova i soffan, jag hade lagt upp lite extra kuddar så att jag låg lite högre upp.
gick över till mamma och pappa igår kväll för att jag blev så rastlös här hemma och ensamt när sambon sov. När jag kom och och hyrde baksmällan 2, men kunde ju inte ha ögonen öppna mer än 10 min, så det var bara att pausa och kolla klart i morse. Jag tycker 1an är bättre men det var helt okey.

Nu har jag duschat och frächat till mig, så nu luktar man gott och ser litee piggare ut.



Tusen tack för alla finna sms och komentarer på faceet, puss på er.

Nu blir det nog en film och lite vila innan alla kommer hem.

nya tits

Hej!

Klockan kvart i åtta kom min syster hit, så åkte vi in till Sthlm.
När vi kom dit så fick vi ett rum, jag böt om till ett sånt där fint sjukhuskläder.
Sen kollade jag och linda på tv,spelade mobil,läste tidningar och snackade skit.
Jag kom inte in på Operation fören klockan halv 12 kanske.

Meen nu är jag hemma med mina bröst=) och det känns ju självklart att dom har lagt in något där, men känns helt okey en så länge i morgon är det kanske värre. Så jag har bäddat i soffan där sover jag i natt.



Lycklig är jag iallafall=)

Jul Lov

Idag var sista arbetsdagen för det här året=) och jag återkommer till arbetet igen 17 Jan, så det ska bli riktigt härligt med lite ledighet nu och ladda upp sig lite.

Och william fick en förtidig födelsedagspressent här om dagen, Nintendo Wii och han älskart=)

smarta jag

Jag läser bruksanvisningen efter jag redan har duchat, jag hade inte riktigt gjort rätt men gör ett nytt försök i morgon bitti=)

Jag har inte blivit nervös än men säkert i morgon när man ska sitta och vänta å sånt. så man kanske ska ta nå lugnande innnan man åker;)


måndag

Då var det måndag igen, och det är min sistadag innan julledigt uppe på 57an. och på onsdag är sista jobbdagen=)

Igår jobbade jag i Wira och det var mitt sista pass där för det här året och sen får vi se om det blir nåt nästa år  (hoppas).

Idag blir det innebandy träning och sen gymet. Men det känns som jag har massor att fixa innnan operationen på torsdag, efter som jag kan trolitvis inte göra dom sakerna efter + att det ska fixas till jul och nyår.  stress JA



Jag denna morgon


seee ya

7 dagar kvar

tjaaooo!!

Nu har det inte blivit någon ordning på min träning=/ föra veckan hade jag feber så då blev det inte mycket och den här veckan har ´min mage krånglat=( och sen kommer jag inte få träna på jätte länge efter OP. Så nästa vecka blir det träning mån, tisdag och onsdag, för sen på torsdagen ´är det dax för mig..... SÅ om 1 vecka har jag mina bröst.

Idag hämtade jag ut alla mina ´smärtstillande och sånt, så nu tror jag att jag har handlat det sista. sen är det bara all tvätt och sängklädder som ska bytas men det fixar vi nästa vecka. Jag är så lycklig..


Idag hade dom drop in fika på dagis, så jag mamma och alva och anton var på williams dagis och fika och spela spel, super mysigt=)

godmorgon

William väckte mig klockan sex, så jag gick upp jag och nu är jag färdig, men han ligger där inne och sover han, han lurade upp mig=) Jaag måste väcka han.

8 dagar kvar=)

puss på det


12 dagar kvar

Nu så ligger jag snart på operationsbordet:)


Nu känns det

Det här med att sluta röka är inte lätt:/ MEN idag var jag inne hos pappa och han hade varit på kryssning och hade fått en dosa snus som är nikotin fri och jag var ju tvungen att testa och det hjälpte pörfa:)


Bättree

Började morgonen med att baka lite frukost bröd. Med lite mat i magen klädde jag och william på oss för att gå ut och leka, men det blev inte så jätte lång varigt för William ville in och spela mariocart. Sen har vi bara lekt, myst och spelat spel.

I morgon är det redan 3e advent och då blir det jobb på cafet i wira.

Som det ser ut idag om man kollar vädret så får vi inte en vit jul, som är både skönt och tråkigt på samma gång.


2 veckor

Idag hämtade jag Alva och Anton på dagis och det gick jätte bra.
Sen åt vi lite mat och efter det blev det bak av pepparkakor till julmusik, myyyys.
Och William var jätte nöjd över kvällen, han somna ganska fort efter sen=)

Igår skulle jag träna, MEN jag glömte bort det=/ blev så irreterad...hur kunde jag glöma lixom.

Och 2 veckor kvar;)


godagens

Igår åkte min sambo på kryssning, så jag hade min syster å co och mamma och pappa var här på middags mys. Nu sitter vi och väntar på williams lekkompisar, vi får se när dom dyker upp.



Sen blir det middag hemmá hos mamma och pappa.

Och nu ni mina vänner är det bara 2 veckor och 5 dagar kvar, wiie


Nöjd

Mesta poängen jag har fått:)


Oj oj oj

Exakt 3 veckor kvar idag;) så nedräkningen kan börja. Och idag är dagen jag ska försöka sluta röka för om 1 vecka får jag inte röka, det känns tungt. Jag har tagit 1 idag, annars vid den här tiden har det blivit 5. Men nu ska jag inte köpa nå mera paket iallafall. Önska mig lycka till! Det behövs nog verkligen.

Sitter i det här mörka rummet just nu


RSS 2.0