nattinatt

nu ska jag nog försöka sova, är inte speciellt trött , men klocka börjar bli sovdax och man vill ju vara pig och glad imorgon

så sweet

Grays börjar ju på onsdag och det är sååå sweet jag har längtat och längtat ååå äntligen, och spännande slutade det ju sist så får se om någon av george och issy överlever...

a-kassa

vad är dom för några, jag hatar hur dom håller på, dom sa till mig precis allt som jag skulle skicka in som dom ville ha och det gjorde jag nej då får jag hem brev idag att det fattas saker, hallåå dom gör ju så här med flit bara för att dra ut på tiden..............tar väl några månader innan man får dom där slantarna....

back in the träning

jaha då var nästan dena dag slut, dagarna går så fort.
Var på ett friskis pass idag, det är bra pass, men jag känner att jag behöver få ut lite mera av det, jag vill att det ska rinna svett så som det gjorde efter spinningen=) men i morgon ska jag gå på ett jätte bra pass.

Sitter nu med toning i håret, violet färg som ska ta bort det gula i mitt hår, 5 min ska det sitta i och om det blir för länge kan det bli lite blått och det vill jag ju inte... Så det är bäst att jag sköljer det nu....


min hemma gjorde frukost

Lite nöjd, den var sådär, lite sur men den gick ner





Höst klädd


höst nytt för mig och william

William fick en jätte snygg höst tröja


Och moii fick en höst tröja åxå



Å william fick en jätte fin morgonrock av sin söta mormor


maby

har ni sett ensam mamma söker?? alltså det är en av killarna som träffar 4 barns mamman, michel.
För 3 år sen när vi alla var på gran canaria, så träffade jag och Annie två killar som vi festa och hängde lite med, och jag tror att det är han. lite kul ju. Har massa bilder att sälja till hänt extra hahaha;)

kizzzzz
 


möss tokig

jag är helt mösstokig när det gäller mössor till william, satt och rensa lite av hanns grejor och hittade massa mössor, så fort jag sen nån jag gillar så blir det den.



Här är några av dom inte alla, och vissa har han inte ens använt.


nyheter i hemmet

Stövlar från ellos


Tröja från hm logg


Skinjacka divided



Tandkräm white now


roligt sällskap jag är då

vafan jag missa hela filmen, VARFÖR?? jo för jag somnade=( angelica gick precis här ifrån.
jag får göra ett nytt försök imorgon.

Så jag ska ta och lägga mig nu, med smink och allt. jag orkar inte ta bort det..

Natti


bilder från föra lördagen, bättre sent än aldrig=)



lördags mys med Angelica

Med räker som har varit i ugnen med massa grovsalt som man sen dopar i aoli så jävla gott



Sen ost, pinnar, ölkorv och vin så klart.



Sen avslutar vi med film, kan det bli bättre=)



Sen har Angelica fåt nyfärgat hår.


satan..

vad ont i rumpan jag har idag kan ju knappt sitta=( eller inte rumpan mellan bena mer..

stolt

kände mig så jävla stolt efter jag kom hem från träningen, för Avi hade köpt hem en bigmac åt mig och jag var hungrig och kände att jag skulle kuna trycka i mig den, men nej jag stod i mot jag åt gröt i stället...haha sug på den. jag överbevisade mig själv=)
 
men jag tog inte hamburgaren bara för att jag ska äta lite chocklad som jag köpte igår och jag har varit sugen på chocklad i en vecka nu..
Men nu när jag ser chockladen så vill jag inte äta den fast jag är sugen, jobbigt läge....


seeeyaaa

jahajaa

då har jag provat spinning också, och det var så jävla skönt, man svettades som en gris så det var tur att man hade handuk med sig..dock känndes min knäskada, men bara jag fick in tekniken så klarade jag mig. så ska försöka ta spinningen på fredagar.

Nu sitter jag ensam hemma och kollar på idol, ska ta en dusch sen och lägga in nya silvertoningen jag köpte idag, och sen blir det wallander cellisten.

kramar

roligt

fick höra en sån rolig grej igår, blev så glad=) men det ska jag hålla för mig själv, hihihi=)

godmogon

har sovit som skit i natt, william har vaknat massor av gånger så att man är tvungen att springa upp.

idag ska jag till arbetsförmedlingen på möte, super kul ==) hehe gillar inte att vara där, man känner sig som en looser, men jag har ju jobb, och det är jätte bra att dom finns.

ska ta och dricka mitt morgon kaffe nu, men vi hörs puss

hjfskv

Jag har iallafall hitta något bra pass nu som jag ska fortsätta gå på.

Onsdagar klockan 17.00 medel super bra pass inte för krångligt
Fredagar klcokan 16.45 medel man känner sig så duktig efter jätte bra.

Två iallafall men jag ska gå lördagar och månda,tisdag åxå....Jag och Angelica ska nog prova på ki.box på tisdag...mycket skoj..jobbigt.

nä ska kolla Idol

host host och mera host

Inte gjort så mycket idag.
efter jobbet fick jag åka till apoteket åt mamma, sen handla, sen träna...det var min dag det i kort format orkar inte skriva.
Måste nog försöka sova, för jag har en känsla av att william kommer att vakna snart för han hostar som fan=( hoppas han kan gå på dagis i morgon, för mamma är hemma och jag ska jobba hennes tid, så jag börjar halv sju.

Imorgon ska jag nog träna med Angelica klockan fem på ett medelpass, ett nytt IGEN.

klart slut

väntar på min prins ska vakna

jag vill hellst inte väcka william, men måste nog göra det snart, för jag börjar tidigare idag, så vi får inte vårat morgon mys idag.

Alltså vem tror den där anna anka att hon är? jag stör mig som fan på henne iallafall, det är ju hennes man som är känd inte hon iallafall.
Dom andra fruarna värkar lite vettiga iallafall. gillar den där Maria. Är det ingen av fruarna som har lärt sina barn svenska??

Får se om jag kan träna idag, jag hade tänkt fråga min mamma om barnvakt men hon har ont i halsen och är hemma idag, så kanske inte är så smart om william är där. Och Avi går och lägger sig tidigt och passet är klockan 19.00

byeeeeee

friskis

idag blev det ett nytt medelpass som jag gick på, men det var ganska krånglig, så jag tappa bort mig hela tiden det var så mycket grejer att hålla reda på, men man kanske lär sig efter några gånger, men jag ska nog hoppa det passet.
Men det är bra att testa så många som möjligt för att se vilken som passar en själv. Så i morgon blir det bas får se hur det är,,det är inte lika mycket hopp i bas passen så det är ett +.

Annars i dag har jag inte gjort så mycket.

William har börjat hosta så jag hoppas han INTE blir sjuk IGEN.

se klart färjan nu

Måndag

Sitter just nu hos mamma och väntar på att lämna william på dagis, jag åkte hit innan åtta för att jag hade glömt mitt smink här igår, och tänkte då göra mig i ordning här, men mamma hade tagit med sig sminket till jobbet.
Så inget smink för mig, det känns lite jobbigt, dom som känner mig vet att jag går ingen stanns utan smink (oftast) jag överlever nog=)

idag ville william upp halv 6 och han vakna första gången 4 och sen 5 så blev inte mycket sömn för mig i natt.
Jag tvingade mig själv att vara uppe för att se filmen i går kväll, menjag slockna och missa slutet, väldigt irreterande.

idag blir det nog friskis pass, men det var bara medel idag vette4 fan om jag pallar men får väl annars göra så mycket jag orkar.

puss och hej

åigen

Schysst bild verkligen=)



Varför ska man alltid ha med flaskan på bild


fastna på bild åxå

Moster, Jag och Mamma



Är vi inte fina?=)


härlig kväll

igår hade jag riktigt trevligt, var så kul att nästan alla var ute.
vi började hemma hos mamma, jossan, ida, mamma och linda var det som var där.
Mamma gjorde iordning räkor med salt i ugnen som man sen hade aoli till super gott var det verkligen.

Vi satt i ute rummet och lyssnade på musik och snacka skit. sen begav vi oss till mobergs runt tolv.
Linda körde hem mig vid två, så den här gången tog jag inte den där sista drinken 10 i 3, så jag kände mig nöjd.

MEN har inte haft ont i huvudet på heladagen, men det värken kom nu på kvällen i stället, satan vad ont jag har=(


Men idag har jag spenderat dagen hemma hos mamma och pappa. linda håkan och ida var där med, vi bara slappa och gled runt utan smink så underbart skönt.

Nu sitter jag och kolla på filmen på tv4. Sen ska jag sova är så jävla trött..

jag är redo




jag är redo




alltså..

jag färgade håret igår och det blev helt åt helvete, ser ut som en ryska som blekt håret=(( så ledsen, varför bara för att jag ska ut idag, då ska man se ut som en mupp, jätte roligt...NOT

Nä måste väcka william han får inte sova så länge på dagarna längre, sen ska vi ner på stan och införskaffa oss lite dryck till kvällen..


så ska det kännas

dagens pass på frsikis kändes något mycket mer,,,OJOJOJ bena bara skaka efter mycket ben och sen var det ruch på sista låten, jag orkade två längder sen gick jag av, haha=)

Nu är jag hos mamma och nu ska vi äta fläskfilegryta så himelskt gott och min mage är såå hungrig,,,,mums

see you later


00.10

då vaknade william i natt och ville inte sova, så vid 3 tiden somnade vi om igen. fatta ingenting. men fick sova några timmar iallafall.

Har ingen träningsvärk idag=( besviken, så idag blir det ett medel pass klockan 16.45 så imorgon vill jag ha värk ikroppen så att ndet känns att man har gjort något bra...

Njä nu måste jag jobba, ungarna vill nog ha lunch..



ajdöken fröken

föresten

vägde mig idag har inte gjort det på 1½ vecka och 1 kg har jag tappat, inte så mycket men något iallafall.

Jag stod i mot ett färsk wienerbröd efter träningen som mamma hade köpt, duktigt va=) 

träninskortet..

är nu på fyllt med 6 månaders träning...tack pappa=)

så jag och Erica var uppe på ett bas pass idag, riktigt skönt...MEN dock tyckte jag ledaren var lite lam men det kanske är så på bas jag gick mest på medel förut, men nu tänkte jag att jag ska börja på bas, och sen gå vidare upp till medel efter som jag inte har tränat på 2 år om inte mera.

Imorgon ska Avi och grabbarna på öl och whisky mässan i nacka så i morgon ska mamma, linda och jag äta och umgås, det kan vara trevligt utan killarna.

Och om Avi mår hyfsat bra på lördag så blir det träning på lördag F.M , eller hur erica...nu ska vi köra stenhårt;) hehe

torsdag



SVART VITT

Jag hittade svartvitt läge på kameran trodde jag inte hade det, men lika bra det när man ser ut som man ser ut....sminket borta och ska sova snart....
 


ser lixom inte riktigt ut som mig

 BIG KIZZZZ


Min sladd är tillbax

Jag hittade den, så skönt så nu tänkte jag lägga upp lite bilder=)

En ny tröja från ellos



Ny jacka från H&M



Nya stövlar till vintern för dom är fodrade, skit sköna


Där fick ni lite nytt från mig=) Jag fick min skin jacka idag åxå, så nöjd så

äventyr

Stod i badrummet en morgon och fixa mig så hörde jag
william, öhöhhöö mammaaa, då hade han väl klättrat upp på bordet och halkat ner eller nåt så där ängde han
.



William uppklädd, så fin min älskling.
MEN han gillar inte att ta bilder längre som förut=/



Sen tror han att han kan klättra på väggarna åxå;)




en enkel fråga

Nu har jag skrivit upp alla tider och pass från friskis som jag vill gå på. Nu ska jag bara ta tag i kragen och fråga min pappa om han kan köpa ett kort, för han får ju endå pengarna tillbaka från jobbet=) men jag glömer ju varje gång jag är där, eller är jag kanske feg=)?? haha nej det är ju min pappa.

nää godnatt pusss

andra avenyn...

Missade jag så klart bara för att Avi skulle se fotboll, måste man kolla på alla matcher som går, räcker det inte med att bara följa ett lag?? inte alla......

undra vad som hände och undra när reprisen går..



hoppas

Att jag får nya jackan inna´n lördag för då ska jag ha den=)

Men vad jag ska ha till/under vete fan, jag har för mycket "party" kläder så man vet inte vilket man vill ha efter som man inte går ut så ofta längre och då vill man ju vara fin. Fast hells skulle jah bara vilja ha ett par jeans och en t-shirt, men efter som min mage är för fet för mina jeans så blir det inte så....eller jag kan ju ha dom men man blir ju äcklad av magen som hänger ner så tack för att leggins finns.

tjockis

Även fast jag har börjat röra på dig och göra sit-ups och allt möjligt så känner jag mig bara fettare...varför?
trodde man skulle känna sig bättre, vad ska jag göra`? måste jag röra på mig mera för att det ska kännas bättre? jag skulle kunna gå ´hela dagen om det vorre så. nu har det ju bara gåt 2 veckor men endå blääää

imorgon ska jag gå länge och fort..

känner mig som hon ser ut


mobergs, lördag?

På lördag kanske jag ska på mobergs...det var evigheter sen, så nu hoppas jag att Avi kan ha William och att det är roligt där.
party party

haha

william kom springande här nyss förbi rummet där jag sitter  och jag tyckte det såg konstigt ut, jo han hade tagis av sig blöja och allt och sprang naken..hoppas han inte pinkat på mammas nya matta=)



datanörden

jag är här

vart ska jag börja, det var ju nån dag sen jag skrev här nu.

I lördags var vi eller jag på middag hos mamma och pappa, där Linda Håkan Annlouise Jyrki också var.
Jyrki hade med sig erken kräftor men jag hann aldrig smaka på dom för min prins ville hem och sova, men jag hade med mig mina smålanska kräftor som jag och Linda åt och dom är super goda.

söndags var vi på en pw.
måndagen bilbingo(ingen vinst för mig) men grattis Linda, och tack för du delade med dig av vinsten jätte snällt!!
Idag, jobb, pw med angelica och william sen nu är jag hos mamma och pappa där jag fick middag och ska snart åka hem...

peace

problem

Jag har fåt promblem, ganska stora åxå=(

pip

William sitter och tittar på.....



Drömmarnas trädgård hemma hos mormor och morfar




Och jag tänker och täänker en massa tankar

fredag

som sagt så var jag och william hemma idag till klockan två iallafall, för då åkte vi hem till morfar som fick vara barnvakt en timme menans jag och mamma var nere på stan.

Nytt
ev vit halsduk från H&M
en vit tröja/topp H&M
en svart väska ålens                 
                                                 väldig nöjd

Kom hem vid 5 käka lite lövbiff och pommes 
William somnade halv 8a, får se hur han sover inatt jag hoppas han inte håller på att vaknar tusen gånger. Sist han fick Ipren var igår vid midnatt, och han har inte haft sån hög feber idag.

Nu är jag nyduschad och väntar bara på att gå och lägga mig.

Imorgon blir det kräftor hemma hos mamma och pappa och det ska bli väldigt gott=)


trodde..

trodde det skulle vara ungamödrar (norge) idag men det måste ha varit sista föra veckan då, och då missade jag=(
Men det är ju endå Idol så det gör inget=)

William och jag blir hemma imorgon åxå, jag vill jobba, dock är det ju mysigt att vara hemma med william åxå, men jag blir så rastlös och han är ju sjuk då måste man vara hemma.

<nu börjar det igen

smartskalle

jag så ju så smart...jag skulle tvätta bara för jag ville ha rena jobbkläder, men tror ni jag tvättade dom eller?? nej dom glömde jag=( åå måste jag tvätta igen i onödan.

hemma idag

william somnade vid 7 igår, vakna igen 8a somnade om vakna halv tio och är nästan helt otröstlig han somnade på soffan, sen lade jag han vid halv 11 i sängen, vid två vaknar han igen och har 39 graders feber. han fick lite ipren sen lade vi oss igen vid 3 och vakna vid 8a i morse, och han verkar inte ha sån hög feber iallafall.
Så idag fick jag vaba.
Hoppas att han kan gå på dagis i morgon iallafall, för jag vill jobba!

men carro nyberg (moster)

Jag har ju den kvar, men jag kanske ska byta till en 36a men om det inte finns så kan ju du prova den=)

midjemått

när vi var hemma hos Linda och Alva idag så tog jag midjemått på mig som var 78 så nästa gång jag kommer dit så hoppas jag att det är mindre, så det blir en liten utmaning för mig hihi börjar ju bli roligt det här..


OCH VAD HÖLL SVERIGE PÅ MED DOM VAR JU AS DÅLIGA IDAG!!!!!!!!

fel dag

Alltså, jag var helt säker på att det var torsdag idag, så jag hade ställt in mig och kolla på ungamödrar klockan åtta på kanal fem, så jag skällde här på Avi att han var tvungen att byta så var det bara ondag haha så det kan gå. Men sitter och väntar på Idol nu iallafall då=)


tomas eller colin???

Våran servera kille som kör varor till oss ser precis ut som collin helt sjukt lika.
och idag hade vi turen att få en fika med honom mohahaha ;)


tisdag

efter jag hämtat william så åkte vi till mamma där Alva var.
Sen när Linda kom tillbax ny vaxad så gick vi en promenad med barnen och den är nästan jobbigare att gå fort med en vaggn åxå.

Imorgon börjar jag tidigt (halv 7) och då måste jag väcka william vid sex så han får på sig lite kläder och något i sin mage.

Imorgon ska jag nog vila från promenad o situps, det sägs att man inte ska göra situps varje dag och sen har jag fåt så ont frame på smalbena när jag går så i morgon får mina korta ben vila..


idag började ju både Idol och andra avenyn så det gick på min tv i kväll....nu ska jag göra macka till morgonbitti och sen försöka sova..

nattinatti

jacka


Fick idag min efterlängtade jacka, men jag tror ju att jag är mindre än vad jag är, så jag
 hade beställt en 34 och den sat lite tajt=( måsta skicka tillbax,,,såååå tråkigt. och den finns inte kvar, bara den här på bilden men det är nästan lika.

gina



Den vill jag ha....



Den ska jag köpa nästa gång, fall för den direkt

csi

Och 90 situps blev det idag, det blir fler och fler för varje gång det är alltid ett plus=)

William hade inte sovit något på dagis idag, så när jag och angelica kom hem från rundan så var han så söt, han hade somnat i fotöljen och sov så ljupt (stavning).

Blev ingen bingo för mig idag heller, har inte varit där på 4 ggr nu, men nästa gång måsta jag dit för då är det sista gången och då spelar dom ut 12000 och jag hade tänkt vinna dom=)

typiskt, så skulle jag ladda upp lite bilder från kameran, då hittar jag inte sladden, vettefan vart avi har gjort av den...ajaj får fråga i morgon...för jag själv tycker att det är roligare när det är lite bilder...
 

Nä ska kolla klart på csi nu pussssssss



Hehe kolla in min lilla boll=) så liten och inget hår ca 5 månader


skogsmullar

Jag och Angelica gick i ungefär 1½ timme, men det blev några stopp på vägen för vi hittade kantareller och sen kunde man ju inte låte bli att titta hela tiden=) hihi


eljusspåret

Nu är träningskläderna på, för jag och angelica ska gå elspåret och fort ska det gå...=) hade en liten paus i helgen men nu är jag back on track igen=)

dålig uppdtering

väldigt dålig uppdatering från min sida i helgen.
men iallafall...
ifredags,,hmm vad gjorde jag då??(tänker) Jo juste, williams dagis var stängt så jossan och annie var här.
Jag och jossan var nere på stan, jag var tvungen att gå till arbetsförmedlingen och vissa upp betyg och arbetsgivarintyg. På kvällen kom mamma och fika..OOpps jag åt paj

Lördagen åkte jag och Avi till Häggviks centrum. kom hem med ett line från gina till mig och ett till mamma, avi köpte två par jeans och william fick lite leksaker.
På kvällen kom Mamma Pappa Linda Håkan och Alva på middag.
Mamma och jag åt lite kräftor och räkor och sen kollade vi på fotboll...ojoj vad sverige hade flyt=)

Idag åkte jag och mamma först till täby, där köpte jag en tröja på H&M sen åkte vi vidare till Arninge då mamma köpte ett par stövlar tilll mig (jag ska betala dom)så himla snällt av henne, för jag ville så gärna ha dom.

Imorgon är det jobbtime och dagis igen.

NU:film på kanal 5

en fråga bara...

Hur blir jag av med suget på något att äta speciellt något sött jag älskar ju fika bröd, ågon med nå tips? eller försvinner det bara sen??

Ojojoj

Känner redan träningvärken, jag sa att jag var på en power walk i går, det kan jag inte kalla power walk längre efter dagens pw med ida och angelica, hon gick så fort så jag fick ju ont i bena efter 2 minuter och vi gick en bra bit, så nu måste jag hålla mig till det här, skönt nu när det är helg då kan jag gå på morgonen. Jag ska sattsa på beachen 2010.

Efter en hård dag på jobbet så åkte vi hem till Linda och Alva och fikade (alva har namnstaidag)Sen åkte vi hem och var ute och lekte lite sen var klockan så mycket så william skulle in och sova, tiden gick fort idag.

I morgon är dagis stängt så då blir det jag som är hemma, men ska jobba 1,5 timme på morgonen innan Avi åker till jobbet.

Och idag fick jag såna där goda kräftor, ska nog äta dom i helgen mums

nää måste vila kroppen lite nu;)

så jävla..

så jävla skönt, var ute pw i 1 h och efter det 75 sittups, igår gjorde jag 75 situps åxå och det ska jag nu försöka fortssättaa med vare dag, eller någon dag ska jag ha vilodag;)
Sen efter jag får upp kondisen lite tänkte jag skaffa mig ett träningskort på friskis...NU SKA MAGEN FANE MIG BORT...punkt slut.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, åkte till mamma och gjorde pannkakor åt mig och william.


en dag på jobbet

idag hade vi det riktigt körigt ett tag, kändes som svetten bara ran, alla klasser kom typ samtidigt och vi är bara tre som jobbar.
Det var första arbetsdagen utan Angelica här och det sög, tråkigt utan henne ju=(

vi hörs

RSS 2.0