thai



Lite bilder från föra gången vi var där, phi phi, bangkok och patong.
bara 2 dagar kvar tills vi lyfter=)

Nyår

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa där vi ska fira nyår, vi är här lite tidigare för att Avi gör maten och förbereder.
hoppas alla får en super trevlig nyår och ett nytt gott år.

på bordet idag serveras oxfile som han har gjort något med ugnsbakad kanske, med potatis gratäng, champion sås, beasåså, sallad.
efterätt blir det hemma gjord chockladmose med bär.
förätt nånmacka med skagenröra, avokado, rödlök och räkor.   låter gott va=)?
 sen blir det lite dricka och singstar och så klart raketer och champange till tolvslaget.

eftersom det blir lite dricka idag så blir det till att sova kvar här..

ha en bra kväll puss och kram

borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen, har sovit hemma hos mamma och pappa i 3 nätter, för Avi har jobbat jobbat jobbat kommit hem och lagt sig sen upp tidigt så jag ville ha lite sällskap i helgen inte sitta helt själv.
men mamma och pappa har varit jätte snälla och haft william i deras rum, så jag har får sovit. så dom tyckte nog det var skönt att vi åkte hem hehe=)

i går (lördag) var farmor och farfar på middag och Avi var där en stund åxå, sen drack vi lite vin och kollade på körslaget.

i fredags kollade vi på körslaget och sen nån gamal film, handla om gorillor i bergen, riktigt hemsk, verkligets baserad var den åxå.

nu ligger alla och sover här hemma, jag sitter just nu vid datorn men annars sitter jag och kollar på tv, finns inget bra alls, börjar en film på canal + klockan 8a som jag ska se en med Iren huss.

puss och kram

ett stort skämt

jaha och juldagen då, hade hur trevligt som helst hemma hos Angelica satt och drack och snacka massa skit, sen fick vi skjuts upp vid halv nio.
NEJ DU ÄR FÖR FULL, du kommer inte in. JAHAJAA JAG ÄR FÖR FULL, idiot till vakt var det iallafall.
kom tillbax senare säger han, jaha okey jag åker ner på stan och mötter upp Annie och co vi går till trädgården, där kom jag in där var jag inte för full iallafall.
jag drack inge mer hade inte gjort det sen kl 20.00 sen vid elva tog jag taxi och åkte upp igen, ja då skulle jag få komma in men helt plötsligt ångra han sig och sa att jag skulle åka hem.
så jag åkte hem var hemma halv tolv och gick och hoppa ner i sängen och sov..

så det var min roliga juldag, så jävla tråkigt när alla mina vänner var där.

sen såg jag massa folk som var under 20 och massa som var så fulla som knappt kunde stå, så står jag där nästan nykter, skit kul..

julafton

Vi hade en super mysig jul.
började med att kolla på kalle anka, efter det blev det middag som var hur god som helst, sen kom tomten och fick öppna massa klappar och jag blev supen nöjd med allt, tack alla.
sen efter fikat blev det bingo då vi sattsa pengar, men jag vann inte en enda gång=(

sen började klockan närma sig halv elva då ville william hem och sova.

puss och kram


tomte


god jul



Nu var det julafton igen, så härligt, men lite snö skulle inte varit fel på dena dag.

idag ska vi hem till min syster Linda och fira jul och äta massa god mat.

hoppas ni får en riktigt härlig jul och massa klappar

puss och kram

blandat

  • ÅÅå så glad jag blev idag, fick ett samtal av Maria idag och hon ska följa med ut på juldagen sååå roligt, det var evigheter sen hon var med ute, men man vet aldrig hon kan ändra sig igen=( men jag hoppas verkligen hon följer med.
  • idag har jag haft fullt upp, gick upp tidigt duschade och gjorde mig klar åkte till mamma, där vi åt lite korv, vidare sen till sjukhuset till apoteket och köpa lite saker in för resan. sen vidare ner på stan och köpa det sista, kom hem till mamma igen vid halv 6. vid 6 åkte vi upp till flygfyren för att handla lite och då var vi lite hungriga så vi tog en macka i kafeterian( räkmacka ) sen in och handla, var hos mamma halv åtta kanske då skulle jag färga mammas hår så jag var inte hemma fören halv nio på kvällen, det blev en lång dag.
  • i morgon tänkte jag bara vara hemma och slå in klappar och klä granen, men då ringde Linda här nyss och fråga om jag inte ville följa med till täby för deras bil var sönder, så då tänkte jag åka till täby i morgon en sväng sen måste jag verkligen hem och göra allt in för julen så det blir en stress dag i morgon åxå.
  • Jag har inte träffat Avi nu på flera dagar känns det som, efter som jag kommer hem så sent på kvällen och då sover han redan, fast skönt att det är jul nu och han är nån dag ledig iallafall så vi kan umgås lite=) sen åker vi ju på semester snart och dåfår vi massa tid..
  • tror jag måste ta och sova nu känner mig helt slut, fast det är bara skönt för då sover man gott..

    2 nätter kvar sen kommer tomten

    puss och kram

riktigjul


21/12

  • har varit på fika hos angi nu det var trevligt, tråkigt bara att inte alla var där,det var bara jag angelica och casne men vi hade ju lika trevligt för det,(magnus var hemma åxå) roligt att träffa casne det är inte varje dag man gör det nu för tiden.

    william var hos mamma så länge, och när ja skulle hämta honom hade han precis somnat, det kändes ju lite taskigt att väcka honom då, men jag väntade ett tag sen vaknade han av sig själv, men han somnade direkt när vi kom hem,,såå trött.

    känns som man har mycket att göra nu, massa in till jul, handla klart alla klappar sen handla allt in för resan, massa saker som man ska ha med sig till william som ska köpas in


  • vätskeersättning
  • solskyddsfaktor
  • magtabletter
  • alvedon
  • t-shirtar
  • shorts
idag handlade vi ungefär 40 burkmat som vi måste släppa med oss, finns tydligen inte så mycket av det där + fruktpurer fast frukt finns det ju massa där så det behöver vi inte så mycket av, sen massa blöjor,våtservetter,välling,gröt...you name it allt måste ju fan med, kommer bli tung väska för oss, mina klädder får stanna hemma =)

3 nätter kvar sen kommer tomten...

puss och kram


 


saknad



börjar sakna josefine nu, hoppas du har det brai värmen, och när du kommer hem så åker jag dit, vi gör ett lite byte.
men nu är det inte långt kvar=)

dansband


avis moster och kusin kom hit i fredags och läla middag, super gott var det. dom åkte väl vid 7 tiden.
sen vid halv åtta komma mamma och pappa, ÅÅå jag tycker det är så kul när man får besöka.
vi åt iallafall glass, maräng,banan och chocklad sås super gått, sen kollade ví på dansbandskampen,fan fel band vann åxå.
jag har kollat på det för jag känner en i bandet i scotts, skulle nog inte ha kollat annars.

klockan 22.00 tvärr somnade jag, var såå trött, undra varför? brukar inte vara det så tidigt hhmmm

och nu är jág på väg till Angelica vi ska ha lite julfika, jag är lite föresand skulle vara där fem nu är klockan kvart över, men min mage är inte schysst så jag avvaktar lite. vi kommer ha super trevligt=)

puss och kram

funderar

jag har tänkt fram och tillbaks på den där juldagen, jag vill sååå gärna gå och ha kul med mina vänner men samtidigt känner jag om det är värt det, för jag har ju barnvakt på juldagen men sen annadagen så har jag inte det och det är då man mår dåligt och behöver sova ut. och jag vet ju hur det blir man säger att man inte ska dricka så mycket och gå hem tidigt, men sen står man där med en drink i handen klockan kvart i 3, somnar inte fören 4a sen ska man upp vid 9 och roa en 10 månaders prins. och jag blir så dålig nu förtiden...

jag har ju köpt biljett åxå...........aja jag ska klura på det..

puss och kram

glass,maräng,banan och chockladsås

hejhejoch¨hej!!

sitter och väntar på att Avi och hans moster ska komma hem hit, vi ska käka lite middag, fläskfilégryta tror jag det är på menyn idag=)

var hos mamma igår kväll o så sov jag där med, för avi kom hem sent och skulle upp tidigt och då ska man försöka vara tyst här hemma och det brukar inte gå så bra alla dagar. så jag kom hem här vid 11-12 tiden kanske.

ikväll blir det nog glass med maräng, banan och chockladsås mmm längtar efter det,,,mumsmums

william sover iallafall så jag ska försöka roa mig själv lite innan dom kommer.

puss och kram

music

  • Takida - Handlake Village
  • Lady Gaga - Poker Face

  • Beyoncé  - If I Were A Boy

  • Darin - Breathin´ Your Love

  • The Killers - Human

  • Briteny Spears - Womanizer

  • Coldplay - Viva La Vida

  • Katy Perry - I Kissed A Girl
  • Guru Josh - Infinity

Låtar som jag just nu tycker är bra


varför?

Varför vaknar han klockan fem och ska välling för han sov hela nätter förut men nu förtiden ska han ha mat mitt i sömnen.
nu har vi ätit gröt med fruktpuré, ska han väll snart sova igen, då ska jag ducsha och göra mig klar, för vi ska nog ta en promend idag..

puss och kram

tråkigt

Jag tycker det är så tråkigt att Maria bor i Åkersberga, fatta inte vad hon skulle ditt och göra =(
nu var det allt för länge sen vi träffade henne och hugo, varenda gång jag ska åka dit då är det något som sätter stopp för det.
Hugo Marias pojk på 8 månader
Det där är lilla hugo marias prins.

nu ska vi borstatänderna på William

puss och kram

tack yaa

Vill tacka Annie så mycket som var här idag och hjälpte mig med bloggen, skit schysst av henne.

hämtade Annie vid två på skolan åkte hit och fixa med datorn sat kollade klänningar hittade hur mycket fina som helst på asos.com och forever21.com kolla in det.
sen skjusade jag hem henne vid sju tiden, åkte där efter och hämtade mamma på bussstationen skjutsade hem henne sen åkte jag en sväng förbi donken var ju tvungen att få i mig lite middag, inte så gott alls=( man känner sig typ 100 kg tyngre efter man äter skräp mat och jag som ska försöka träna bort mammamagen.fyfy

nej ska gå och kolla lite tv, det är lite tyst här alla sover så gott.

puss och kram


William somnade framför tvn...sötnos


Bra låt


mätt

Nu har vi precis ätit en jätte god middag som avi gjort fläsfilé och pommesär så mätt i magen..

och känner att träningsvärken börjar komma redan, är inte så tränad=)

William sover, stakarn han fick aldrig sova, var tvungen att väcka honom när vi skulle spela bandy sen var vi ute och for så han fickinte sova förens vid fyra.

måste lägga mig på soffan och smälta maten en stund sen ska jag ta och bada william när han vaknar..

puss och kram


morgonmorgon

åå så härligt det är när william vaknar 6 och ska ha mat och inte somnar om,,super...NOT
och idag som jag ville vara pigg när jag skulle spela bandy och hela dagen blir konstig med sovtiderna idag för william.
jaja sova kan man göra i graven.
lycka mig lycka till på bandyn, kommer ha sån träningvärk i morgon=(

puss och kram

titanic lr bodyguard??

svårt att välja film bodyguard går på feman och titanic trean....mmm både e ju bra...titanic är såå lång orkar nog inte se hela, men jag får sappa mellan.. och båda e sorliga.


jag skulle kunna tänka mig att söka till det där nya programet dom ska sända i 5an charterhjältar, då får man ju en gratis resa ner till grancanaria + filmteam men dom glömer man säkert bort sen....men kan ju inte har ju för det första en familj och sen åker vi till thailand och grancanaria.


ha en nice night puss och kram

Aaa

Nu åkte farmor precis här i från, och william har somnat och han somnade själv utan att jag måste vagga honom =)skit skönt.
sitter och funderar över vad jag ska hitta på om jag ska sitta hemma hela dagen eller om jag ska åka och hälsa på någon, för hit vill verkar ju ingen vilja komma.

i morgon är det bandy match, blev lite tråkigare nu när johan (bror) sa att han inte orkade vara me och angelica har ont i bröstet och då blir jag ensam tjej och en tjej inne på plan hela tiden OjOjoj vad jag kommer döööö.

vill ha MASSA pengar, tänk om man kunde vinna massvis, vad lycklig jag skulle bli och vad mycket jag skulle kuna göra....vad skulle ni göra om ni vann flera miljoner??





puss och kram


mami

Åkte över till mamma och pappa en sväng här på kvällen, för Avi skulle sova tidigt han fick inte sova många timmar inatt.
ida följde med hon noppade mammas bryn lite, vi drack kaffe åå så fixade ida en blogg, skoj att läsa vad hon har för sig;)
sen har jag kollat på csi, det är en spännande serie=)
och jag skulle vilja gå och lägga mig nu så att man är pigg, men jag är ju inte trött=/

i morgon kommer min farmor hit, så jag ska väl försöka roa henne lite då....

och på onsdag är det dax för bandy....

puss och godnatt

banan

William sitter just nu och äter banan helt själv..han e så duktig=)
ojoj vilket brakskit han lag av, trodde det var avi men det var lilla william=)

klänning



 
Tror det blir den här klänningen på juldagen, med pumps och svarta strumpbyxor och kanske något fint halsband, får åka hem till mamma och kolla hon har hur mycket fint som helst.






lalala


det blev en puder,consil,deo,tvättsvamp man kommer alltid hem med mera än vad man ska ha förstår inte=)
sen mötte vi anita så gick och tog en fika på tullen då blev det en cola och lussebulle mm mums.
nu sitter jag och väntar på ida så ska vi fika lite åxå.

puss och kram

staden


kanske ska ta en promenad ner till staden och träffa mami för hon ska ut och gå med Alva, så hon får lite sällskap och då kan jag passa på att köpa puder och deo, så man har på lagret innan thailand ;)
William sover så sött, skulle åxå vilja sova lite, men har ganska mycket att göra som att damsuga och damma och sånt.... suck.

hörs puss och kram

Alva så söt



glögg


efter jobbet i lördags åkte jag direkt hem till mamma och pappa, längtade sååå mycket efter william
där jag blev kvar på middag, och sen glögg kväll vi provad alla års glögger 03 04 05 06 07 08 mm det var super gott, 04 och 07 var godast, 04an var äpple och 07an kanel.
sen var jag tvungen att sova över för william sov så gott och sen kunde jag inte köra hem.

Puss och kram

Wira

Vakna av klockan ringde kvart i 8 i morse åå var så trött ville inte gå upp, men jag skulle ju jobba.
åkte till bagaren och hämtatde bröd först, där fick jag vänta 20 minuter på något, NOT så roligt.
men det var riktigt kul att jobba lite på kafét ute i wira bruk och få ihop lite pengar till resan
men fick åka hem tidigare 1 timme iallafall och det var bra för jag saknade William så mycket hade varit borta från honom i 24 timmar allt för länge=/(
.

                                            


Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa ska nog äta middag här, tråkigt att Avi inte är här just nu.
Jag är så sugen på att dricka lite glögg i kväll,  kanske tar en sup ;)

Puss och Kram

idolkvällen

Annie och Emeli kom hem till mamma vid 5 tiden vi åkte här i från sjugo i sex, bilresan gick jätte bra tills vi hamna i kö, och jag blir så jävla irreterad på alla bilister som håller på att tränger sig, aja stod i kö en halvtimma höll på att missa tiden för halv 8a skulle vi vara inne senast. vi var väl där prick.
vi mötte upp ida utan för mc donalds fick gå runt hela globen för att komma dit vi skulle sitta.
vi satt bakom scen, men det var betydligt mycket bättre platser än vissa som satt högst upp, alla artister och de stog ju där hela tiden så man hade något att spana på.
jag hade funderat innan vad man skulle göra under alla pauser men då uppträde alla gamla idoler så tiden gick fort.
i långa pausen så gick vi till baren, drack dock ej för hade bilen med mig men annie och emelie tog en varsin cider.
och det var kaos ute på rökgården alla trängde sig in och ut folk rökte inne,,usch.
sen när idol var slut gick vi ner till bilen som jag hade ställt i p-hus, men när vi ska åka där i från hade jag ingen biljett, jaha bravo zandra, typist mig. jag hade ju dragis mitt visa kort så det blir en jävligt dyr parkering för mig, för dom dror att jag står där än och jag får inte tag på dom som har hand om det där...roligt få en räkning på flera tusen...NOT
aja vi kom hem vid ett tiden då jag släppte av annie och emelie på stan, efter det vet jag ej vad dom gjorde men jag åkte hem och gjorde mig ordning för sängen, efter som jag skulle upp och jobba.



Lite bilder blev det ju men dom blev inte så bra, har inte så mycket megapixlar i den, vill kööpa en ny..
men bildbevis iallafall;)

Puss och Kram


resfeber

Thailand




Ja som sagt om 3 veckor åker jag, william, avi, mamma, pappa, mormor, mormors syster ner till thailand och dricker massa paraplydrinkar, det ska bli så underbart skönt att få lite värme
jag har redan börjat förbereda med att skrivit en packlista, det blir jobbigt man måste ha med så mycket till william.
vi ska iallafall bo på karona hotell i karon, tror inte vi åker runt så mycket den här gången när man har en liten med sig får göra det när han blir lite större.

vi åker den 2a jan kommer hem 18jan sen den 7e feb åker vi till gran canaria amadores på hotell vistamar skit schysst hotell allt ingår så det är bara att dricka och äta hur mycket man vill, då kommer man gå upp i vikt=)
men då är det våran familja, mami och papi min syster hennes kille och barnen, håkans mamma, min morbror ja det är en massa fler så det blir skoj.


                                              GranCanaria
.

köra,köra fort som fan


Snart blir det en sväng med bilen in till sthlm med annie emelie och så mötter vi upp ida där inne, efter som nu förtiden bor hon i stor stan.

hoppas vi får en trevlig kväll

puss och kram






saknar

snart ses vi igen längtar så mycket tills jag får träffa dig lisa!!!
vi ska ha en super kväll på mobergs på juldagen, förhoppningsvis=)




städning



Min kläddkamare behövs VERKLIGEN städas och rensas....såå jobbigt=)

prins

ååå vad tiden går fort, från att han föddes och var så liten till han är snart 10 månader
jag älskar honom över allt annat han är min prins han gör mig så glad..du är mitt allt!!





22 augusti

COLDPLAY  kommer till sweden grymt bra är dom och grymt bra show kommer dom göra, jag MÅSTE bara gå



På stadion hoppas det är fint väder......puss och kram


GODMORGON

vakna kl 2 i natt av en ledsen william som då skulle upp och leka, jag var jätte sugen på det=) efter två timmar sen somande han om, då var ju jag pigg men efter en stund kunde jag med somna om och jag var såå tröttnär han vaknade halv 8a igen.

men nu sitter jag här och äter frukost ägg macka, kaffe och julmust vilken nyttig start på dagen. ska väl göra mig lite fin och sen dra mitt till roslagsskolan och äta lite pannkakor, jag ÄLSKAR pannkakor=)

ha en bra dag i regnet  puss och kram

yippii

Nu blev det ändrade planer IGEN, nu ska jag åka in och se finalen eller se? höra kommer vi att göra efter som vi sitter bakom=) skoj, jag är inte så intresserad av idol så, har ingen favvo, men som sagt kul endå. Nu sover William för natten, skönt får man liten egen tid så här på kvällen. så i morgon får William vara hos sin underbara mormor menans jag tar bussen in till stan och kanske tar mig en cider innan och kanske efter, det är jag värld ;) Så annie du får ta med en kompis och jag en=) jajuste det gick bra för william att ta sprutan han blev lite ledsen bara. ha en trevlig kväll puss och kram

Torsdag 11/12 lite besviken

tjolahop, jaha nu har man skaffat sig en blogg då, är helt ny med det här så vet inte hur bra jag är på att skriva.
men iallafall idag har jag varit med William hos barnläkaren, bara en vanlig koll och allt såg jätte bra ut. 8880g 73cm.

fick biljetter till idol finalen om jag ville gå och jag tyckte det lätt skit skoj fast vi sitter bakom scen=)
men skönt att komma iväg ett tag och göra något annat.
Nej men då har jag ingen barnvakt för min kära sambo orkade inte..åååå jag blir så trött på killar. ja men då fixade jag så en kompis kunde komma hit och vara hemma hos  oss med william, men det ville inte Avi, han vill nog att jag ska ha tråkigt..=( så jag missar nog det, så Annie du kan ta alla biljetterna!!!

ska ner och ta twinrix till willaim snart, usch det kommer nog göra ont, tänk om han blir dålig?? men läkaren tyckte iallafall att det var lika bra att ta den, så då gör jag det, för om 3 veckor åker vi till Thailand=)

nej nu vakna min kära son måste väl ta hand  om honom;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0