shop




Här är mina ny in köpta saker

Täby

helloj!!

igår tog vi en tripp till täby centrum, det var mycket skönt att komma iväg att göra  något, först var jag lite skeptisk mot det men det var roligt att åka iväg ett tag. Tack mitt sällskap=)
Jag skulle absolut inte köpa något, men tror ni att man kan åka till täby utan att komma hem med något??näää
så det blev ett par skor lite mer "gå ut och dansa skor" jätte fina. och sen en jacka som lite kortare och tunare.

Sen på kvällen blev det sen middag och sen tv. Avi gick och lade sig kanske 9 så jag fick glo själv, men jag ringde min vän maria så vi snackade ett tag sen hoppade jag i sängen vid elva tiden sov ssååå skönt.

William vaknade Halv 7 idag, han brukar aldrig vakna så tidigt men just bara för det är helg och man vill sova ut lite.

Snart blir det nog en promenad i det fina vädret, Willliam ska bara vakna och äta lunch först..

Puss och Kram

yeehh


frisk

Nu äntligen är William frisk eller han sov hela natten iallafall, jag slapp springa upp 20 gånger.

igår tog jag en lång promenad 1½ timme var jag ute och gick, jag mötte upp jossan vid polisen sen gick vi en sväng sen gick vi hem till min mamma och fikade lite, men det blev lite längre än vad jag hade tänkt mig, kom hem efter 8a nån gång.

Jag orkar inte skriva mera nu, jag mår inte så bra ont i hela kroppen usch sen så håller jag på hungrar ihjäl måste gå och äte lite frukost..

hörs later







sammanfattning

Semeldagen idag alltså, usch, tur att jag inte tycker om semlor, annars skulle man bara vräka i sig, men det kan jag endå med annat gott ;)

det var några dagar sen jag skrev, William är sjuk så jag har inte haft tid han sover ju inte när han mår dåligt så jag har inte sovit mycket på 4-5 nätter/dagar.

Men i Lördags var iallafall mamma, annlouise och pappa här på middag dåå vi åt jätte gott. senare sen kom micke.w och larsa  och granen hit, det blev lite alkohol för deras del.

i Söndags hade vi ett litet kalas för william, det kom massa folk och William fick massa fina pressenter som han tackar alla för=)

i Måndags kom Linda och Alva hit och fikade och lekte lite med oss, jätte trevligt.

Kramens

godagens

igår blev det en lugn dag, åkte hem till mamma och pappapå eftermiddan så fick William vara där ett tag menans jag åkte ner på stan en stund, ville inte ta med mig William för han är sjuk nu igen.
Sen åkte jag hem vid 6 tiden och vi tog en varsin kaffe drink till tvn.

Sov inte så mycket i natt William hade ont nån stanns så han bara grina, så han och jag sov i vårat sov rum och Avi som i gästrummet. Jag fick iallafall sova mellan 2 och 5 så 3 timmar skönt=)

Ikväll kommer mami och papi och moster annlouise på middag, ska bli gott med lite oxefile.


Jag hoppas William bli bättre för imorgon ska ju vi ha kalas för honom.


Hörs later

pics från williamsdag



En riktigt godis gris är vad han är=) mmm så gott han tyckte frukterna överst var iallafall=)

bak

Här är lite bilder när vi gjorde kladdkaka, som blev ganska god endå, trodde inte den skulle bli det, den var ju så enkel att göra.Sen bakade vi ju negerbollar åxå.




 

negerbollar

Nu ska det bakas lite KUNGENS NEGERBOLLAR vad är det för namn igentligen, men dom är goda.
Var länge sen jag bakade så jag tog på mig att baka något enkelt till en början=) så hoppas det kommer smaka gott.

min prins 1år grattis

GRATTIS MIN ÄLSKADE WILLIAM.. Nu har det gått ett år sen William föddes och jag är så glad att han finns utan han här hemma skulle allt inte vara som det ska, Jag älskar honom av hela mitt hjärta och kommer alltid att finnas här för honom, han är  mitt allt.
idag ska vi gå och hämta hans bakelse som han ska smaska i sig nån gång under dagen, vill se hans blik när jag ställer fram den han kommer bli så glad=)







min fina skrutt.

städdag/William

Idag har jag städat i timmar och jag är fortfarande inte färdig, och ändå så kom Ida och tog med sig William på en promenad. Jag får fortsätta en annan dag innan söndag då det ska komma hit folk för att fira William lite på sin 1 årsdag.

Och i morgon fyller William 1år helt sjukt vad tiden gåt fort, kändes som man var på BB i går.


Han har inte börjat gå än, men det kommer nog inom sin tid, han är så försiktig när han varndrar om kring här hemma, så fort man släpper honom så bara sätter han sig ner;) men det är bra att han är försiktig...
Och i morgon ska jag hämta en liten bakelse som jag har beställt åt honom som han ska få glufsa isig=) haha

William har somnat för natten och jag sitter och väntar på att klockan ska slå nio för då börjar greys anatomy, gud så jag har längtat efter det.

Over and Out

en kväll på Harleys

Sen var det tjejernas + linus tur att gå ut en kväll, vi hade kul, vi dansa,sjöng karioki och drack massa drinkar.
 

Visst såg det ut som vi hade roligt? speciellt med dom där snygga lysande glasögonen haha, sen när vi kom hem blev det vattten och sen sängen. Vi hade bestämt att vi skulle åka hem vid tolv, men vi kom hem vid tre hehe.

sen hade jag lånat en jacka av Annie och köpt en limpa cigg som jag hade med mig, tror ni jag hade den med mig hem därifrån lr?? NEEJ, jag fick panik Annies jacka som jag lånade, men dagen efter fick jag ta en taxi in och fråga efter den, efter mycket tjat från min del så fick jag den...uuhh då kunde jag slappna av igen. Men som sagt roligt hade vi...

Puss och kram

lite bilder kommer mera i morgon



Bröllop

9/2-09 16.00(spansktid) så gifte sig min kära syster med en jätte bra man i san gustin på GranCanaria.
Bröllopet var jätte bra, Linda var jätte vacker och Håkan var super stilig.
Jag är så glad för deras skull och att Linda har träffat en sån bra man hoppas dom kommer leva lyckliga länge.
jag hade gråten ihalsen när dom började sjunga "aldrig ska jag sluta älska dig"

Jätte fina ringer,jättefin klänning,jätte fin i håret, jätte fin hela hon.

dansenLindas ring



det var lite bilder från den dagen iallafall, det kommer mera från fler dagar/kvällar


puss och godnatt


äntligen hemma

Bussen från vårat hotell skulle gå lördag förmiddag kl 11 spansktid.
Klockan 11 kom bussen óch hämtade upp oss.
sen åkte bussen in i San gustin, det tyckte vi var konstigt, men jo då där fick alla som skulle till Arlanda hoppa av för där skulle vi få lunch på ett hotell som hete Gloria Palace för vårat plan var försenat,ååå alla suckar och stönar, då hade inte planet ens lyft från sthlm..åååå vad jobbigt varför fik vi inte vara kvar på vårat hotell som vi bodde på, efter som där hade vi ju all incluvsiv.
aja vi gick in där och det var ju kaos där med alla som skulle åka med planet, med massa frågot och blablabla men dom visste inte mer än att planet inte hade lyft för en lr två fönster var sönder så dom lagade det eller letade efter ett nytt plan som dom skulle få hyra.

Aa efter några timmar sen fick vi reda på att vi måste stanna en natt till så alla måste få rum, och vårat sällskap fick väl rum sist klockan 7 på kvällen då det var dax med mat och man skuille ju vara finklädd där inne.

Och klockan 9 fick vi en spjällsäng som vi hade tjatat på i flera timmar, william var ju trött och ville sova.

men iallafall så vi kom hem till sthlm halv 8a på söndag kväll, super rolig hem resa vi fick flyga med ett plan från lithauen, jag var rätt rädd då ska ni veta....men vi kom hem iallafall.


packning

Ja nu äntligen har jag NÄSTAN packat klart, har ioförsig bara sminket och nesisären kvar...och väskan väger 20 kg, hoppas vi inte får betala extra, för dom är rätt skinkiga på svenska företag med vikten..det kostade 300 extra per kg.

Jag vill tacka min bästa pappa för fickpengarna, är jätte tacksam för dom, dom behövdes verkligen..han är bäst!!

Nu är det iallafall inte långt kvar tills vi sitter på et plan igen och flyger iväg, halv sex i morgon bitti åker vi här i från så upp vid 5 härligt..
Så det lär inte bli så mycket bloggande för min del nu på en vecka. Men jag ska ta mycket kort så ni får titta på dom när vi kommer hem.

hoppas ni får en underbar helg och vecka

Peace and love


Mäktig


den är ju så fin


lejonkungen

Annie där håller jag inte med dig, lejonkungen slår ju allt....sen bumbibjörnarna är väl gryma dom med=)???





mormor

Sådär ja, det har inte blivit av så mycket packa för min del inte=( jag vill hells ha det klart i dag så jag slipper tänka på det i morgon så jag bara kan ta det lugnt i morgon.

Men min kära mormor har varit här i dag och hälsat på och William blev ju så glad att träffa henne igen dom gick om kring här och lekte lite.
Hon hade med sig jätte gott fika bröd och en french hotdog till mig=)

Nej så jag ska väl försöka packa och fixa lite nu då..

ha en bra dag/kväll

panik

Jag får lite panik, jag vet inte vad jag ska packa med mig, det är lite jobbigare att packa till gran canaria än till thailand, i thailand vet man att det är varmt, men det är ju inte det på gran canaria, så det blir så mycket skit.
så skulle jag strycka lite shortor men då gick brandvarnaren i gång, blev ett jävla liv här=)

Det är så mycket saker till William som ska med,,ååå vad jobbigt det känns.

men hoppas vi får det bra där och att flygresan går lika bra som sist, inga turbalenser. för jag ska nog inte ta nå lugnande den här resan, man blir ju så trött av dom.

hörs senar'e puss och kram

mm



Igår kom Maria och Hugo hit, jätte roligt att få träffa dom, Hugo har jag inte träffat på jätte länge han hade blivit så stor.
Det förta Hugo gjorde var at krypa fram till William och så skulle han pussa honom, såå sött=) men William blev rädd och började grina hehe=)

Sen när Maria skulle åka hem startar inte hennes bil, så pappa fick komma hit med startkablar, men det funka inte heller.
så kom Marias pappa hit och prova och det gick inte så bra den var sten död, så marias bil fick åka bergare hem.














Sen åkte jag hem till mamma och pappa och käka tacorulle från esplanaden, super gott.

fäsk

Ja farmor och farfar kom vid halv ett, och det blev goda färska bullar med kaffe, jätte trevligt med besök.
Sen kom Jossan vid 2 tiden. Vi stylade till våra naglar lite sen åkte vi vidare till mamma och pappa.
fikade lite där, sen åkte vi hem igen till sju då William ville hem och sova.

Jag måste se till att träffa maria, vi träffas nästan aldrig, så tråkigt och nu när vi bor så nära..antingen är William eller hugo sjuk eller maria eller så är det alltid något som trasslar, men ska se till att se dom innan lördag iallafall. ska ringa henne i morgon och kolla vad hon ska göra om hon kanske vill ses....

nu är det andra avenyn som jag ska se

ha en bra kväll puss och kram

sjukhus

goddag goddag!!

idag fick jag åka  till sjukhuset igen med William, för han är helt svullen på ögat.
vi fick nå recept på en salva som vi ska smörja in 2 ggr om dagen, så jag hoppas att det hjälper, så på torsadg ska läkaren ringa upp och kolla hur det är med ögat.
som sagt hoppas det blir bättre efter som vi åker till GranCanaria på lördag.

Senare efter tolv nån gång kommer min farmor hit på fika.

sen ska jag försöka träffa jossan åxå det skulle vara trevligt.

nej nu väntar en ren diskmaskin på mig som vill bli tom.

ha en bra dag

Ikea

jahap idag blev det Ikea, jag och Avi åkte till barkaby och shoppade ett data bord, lite kuddar och lite smått och gott.
William fick stanna hemma med mormor och morfar, kändes som att det gick lite fortare utan barn.

så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och väntar på att dom ska komma hem.

har inte så mycket mer att säga...så klart slut


RSS 2.0