bra och dåliga nyheter

var ju på akademikliniken idag och träffade min läkare som ska fixa mina tuttar, och vi kom överens om en jätte bra storlek(hoppas jag) som passar mig och som inte kommer se för tillgjort ut. Det var den goda nýheten

den dåliga nyheten är om min mage, jag var ju tvungen att fråga honom om den när jag endå var där. och jag måste så göra en bukplastik för att bli av med min hud och mina muskler måste sys ihop efter som dom inte har gåt tillbax=( fast den operationen får man väl göra efter man har fött klart alla barnen, så får vänta tills jag är 30 iallafall=)


kvälls fika

I morgon är det mitt näst sista besök hos akademikliniken, nästa gång jag ska dit så gäller det;) min kära kusin följer med mig som lite hjälp, så det känns skönt.

Idag efter jobb och middag, så blev det dejt med heli och linda, så barnen så klart=) mycket trevligt och mycket god fika=)



köpte ricinolja idag, som tydligeen ska göra så att håret växer flera cm fortare. så skulle jag börja idag men glömde flaskan hos mamma=( man ska gnugga in lite i hårbotten och sen kama ut och ha det i 30 min 3 ggr i veckan och sen tvätta håret som vanligt med schampoo. Så ska vi se sen om håret växer=) kosta 40 kr.

lite nyheter i hemmet


nya gardiner

Före



efter



Vad tycks? nu när hösten är här måste man försöka få lite ljust inne efter som det blir så mörkt ute.

Jag ska försöka leta efter en bra ljus/vit matta åxå.

nya gardiner

Före



efter



Vad tycks? nu när hösten är här måste man försöka få lite ljust inne efter som det blir så mörkt ute.

Jag ska försöka leta efter en bra ljus/vit matta åxå.

tuff tuff

william älskar verkligen sin tågbana, det första han gör när han vaknar är att leka med tågbanan, så söt.


längtar

jag längtar tills lönen kommer in på kontot.. vill ha det NU. Den här månaden blir det till att köpa tränings kort, läkar besöket kostar mig 750 kr sen ska jag dock spara massa åxå så blir inte så mycket mer shopping förutom mat och lite små saker.

behöva ha lista

1. jeans(alla är förstora)
2. prydnads kuddar och filtar
3. gardiner
4. höstkläder till mig och william
5.skor

Jag kan sitta och skriva en jätte lång lista=) för det är alltid nåt man vill ha eller behöver och det är jag noog inte ensam om=)



bra tips campadre

http://campadre.se/tipsa/707869 jag hittade den här sidan genom någonsblogg och den är kanon, fina dyra märken fast på den här sidan är det halva priset på sakerna, bra va?=)




daa

jag ska nog igentligen inte skriva något här, för jag har inget intressant att skriva=)

just nu sitter jag i koma och kollar på kaos i båstad, vilket jävla program.

idag blev det skivstång intervall och  igår var vi på spinning. och onsdag vila.



tog mig typ 15 min att skriva det här


e de feest lr?



Annie Jag och Inger för nån helg sen hemma hos mamma och pappa.

slut på träning

I morgon går mitt tränings kort ut=( vi köpte bara 1 månadskort för vi viste inte om vi skulle träna eller inte, men hittils har vi varit duktiga, så vi köper nog halv årskort när man får in lite pengar på kontot.

Idag var jag på skivstång, skön skänsla. och fick lite panik att kortet går ut i morgon så jag var tvungen att gå upp på gymet efteråt och köra lite löpning och funderar på att köra ett sista spinning i morgon..

Och i morgon är det FREDAG wiiee=)

vår gäst



På senaste tiden har vi en lite gäst som kommer ungefär exakta samma tider på dygnet=) det är sigge mamma och pappas katt, men william tycker ju självklart att det är jätte kul.

aceton i morötterna

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13623533.ab jag läste just den här artikeln, jag skratta lite för mig själv... våra rivna morötter på jobbet luktade åxå så där och vet ni varför?? jag tror det var för att dom hade legat för länge, så jag tror inte dom är förgiftade.

I morgon är det redan torsdag och det känns bra, snart helg=) dagarna går endå såå fort.

vän

i morgon ska jag träffa en gamal barndomsvän som jag inte har träffat på evigheter=( Och vi bor nästan grannar, sjukt.

Men det ska bli väldigt roligt iallafall=)


vad har hänt

har typ aldrig bakat bullar i hela mitt liv, förutom nu, nu har jag bakat i lördags och idag. men det är kul att baka och william gillar ju det.

efter jobb och middag och menans degen jäste så blev det gymet eller löpbandet  både sprang,gickfort och joggade 5 km. svettig blev jag, så att jag kunde med lite gottsamvete äta en av mina nybakade vaniljbullar.


då ska vi se

vad som har hänt sen sist=)? I fredags var jag william heli ebba milo johan och alexander på lekrymden. lite folk så det var super bra.

På kvällen kom mamma och pappa över på lite middag.

PÅ lördag morgon drog jag och heli med våra barrn på familjegympa, väldigt uppskatat hos ebba som var jätte duktig. men william var inte så intreserad, han var med två låtar sen gick vi ut till lekrummet. Han ville inte gå på det igen.
Sen åkte jag och william hem och bakade bullar, så helis familj kom och fikade med oss. På kvällen slappa vi bara.

Och idag har jag jobbat, thats it, inte nå jätte spännande....Jag älskar att lägga pengar i min burk med sedlar=) mina bröstpengar ;)

back to work i morgon då, och efter blir det träning igen,,,alltså vet ni hur mycket kcal det är i en bulle?? 308 kalorier och jag åt 3 igår fyfy =)


ny tränad

vi skulle vart på spining idag men avbokade det och gick på gymet i stället. först 30 min på en sån där man använder ben och armar samtidigt, vet inte vad dom heter=) sen spraang jag 2 kilometer, det tycker jag är rätt bra för att vara jag=) lr?




I morgon är williams dagis stängt så vi tänkte ta oss till lekrymden och leka av oss lite med heli och ebba. william har tjatat på det hela sommaren så dax att jag ställer upp för prinsen.det är bara det att det bblir alltid en scen när vi ska hem för då är han trött och vill absolut inte.

skivstång

var på skivstång idag iigen och hoppas inte jag får lika träningsvärk som sist för det tog typ en hel vecka att få bort allt=)


Ser ni vilka muskler jag fick idag??=) eller kanske inte

moi




Kolla bilden nedan, vad läskig jag ser ut,spöke?=)




ghost whisperer

här är det ganska dött som ni ser, men gör inget annat än jobbar och tränar just nu. Jobbar just nu för tiden heltid, som är jätte skönt för plånboken ;) Och är hemma vid 5 byter om och sen blir det träning och efter det middag och dusch och typ sängen. thats my life =) men vill man se lite fitt ut till Utomlandsresan i Januarie så måste man ligga i lite och det ska jag försöka göra nu 4 mån på mig



vilken snygging=) hahah not men bjuder på den



Alla pussar till min prins

sjuk?

i måndags var jag på skivstång och har värdens träningsvärk, inte så mycket idag men. Sen var vi på core igår och vissa rörelser gjorde såå ont men jag överlevde. vi avslutade på löpbandet dom sista 20 min.

Men i dag doock känner jagh mig sjuk, hängig,ont i hals och bröst och börjar få hosta=/ jag vill inte bli sjuk nu.



Nu duscha och sen kanske hoppa i sängen, för imorgon blir det gymet efter som det inte blev nåt idag;(


RSS 2.0