frädag

idag blev det dejt med Heli, Ebba och Milo i en lekpark och sedan lite lek och lunch hemma hos oss.

William skulle hellst vilja sova nu tror jag men han väntar spännt på att Alva ska komma. Efter som Avi darling fyller år. Jag var och köpte en frukt tårta så får se om det kommer några fika gäster.

Idag glömde jag så klart kameran när vi var ute, men så skulle jag ta lite kort när dom lekte hemma, men då var batterierna slut, sååå typiskt=/

aja hoppas ni ¨får en trevlig fredag

shopping

Idag blev det lite shopping på stan med william, till både mig och honom=)



home

hemma idag med en dålig william, han har hosta/astma. Just nu får han vila lite efter som vi blir nog hemma i morgon åxå.

William tar mycket energi just nu, han lyssnar verkligen inte ett dugg på mig, han sticker hem ifrån bara springer ut på vägen han är livsfarlig=( jag vågar inte duscha eller nåt nu när vi är själva för då kan han stå ute på vägen helt plötsligt. Han ska bara till mormor hela tiden och när vi är där är det jätte jobbigt att få hem honom.

Sen måste jag ut och fixa present åt Avi efter som han blir 1 år äldre i morgon=)

rumpskor

Nu Heli har jag åxå köpt skorna så nu jävlar ska vi få snygga rumpor=)

Blev dock den här färgen för det var dom enda i stl 35.





Jag behövde endå ett par nya ut och gå skor, då kunde jag ju lika gärna slå till med dom här. Mina gamla började foten sticka ut efter ett hål under.

tanläkaren

I morgon bitti ska william på sitt första tandläkarbesök, och han vill verkligen inte, så att mormor ska få följa med som lite hjälp.

det kanske blir som med sjukgymnasten, att vi bara kommer till väntrummet och sen kom vi inte längre efter som han tvärvägra gå in.




här var det dött

ja du vad har jag gjort sen föra fredagen??

jag har iallafall njutit av det fina vädret vi har haft i helgen, guuud så underbart skönt.

I torsdags blev det lite grillning och vin hemma hos mamma och pappa med mycket trevligt sällskap, Tack mamma, ann louise, linda, kicki, angelica och magnus.

På lång fredagen hände det inte så mycket jag hyrde lite film.

lördagen blev det middag hos mamma och pappa.

Söndag jobbade jag ute i wira

Och i går solade jag hela dagen typ

det var iallafall en liten sammanfattning av helgen.

Idag tog jag ärslet ur vagnen och kom ut på en PW men fina Heli och hoppas vi kan göra det några ggr i veckan.

fredagen


jeans blev shorts

Idag tog jag fram ett par gamla favvo fornarina jeansen som har varit för små efter jag fött barn, men idag var dom istället för stora=/ så jag kan ha ett eller 2 par jeans. men jag gjorde om dom till ett par shorts i stället=)


ja vad har hänt sen sist

inte så mycket va, nu när jag jobbar längre dagar så hinner man inte med så mycket, tiden går så fort. kommer hem vid fem och då är det ju dax för middag en sen är det nästan dax för william att sova.

Jag och Heli skulle ut ocb PW men det gick inte så bra för oss med det, nästa vecka kanske=)
Men i tisdags var Linda och barna här och käka pannkakor och efter maten kom Heli med sina barn så det var full rulle på barnen=)

I går var mamma och pappa och annie här och vi grillade oxfile som satt fint i magen. senare kkom angelica. vi tog nå glas vin och satt och snacka skit, super mysigt.

idag får vi se vad dagen bjuder på..


fin främmande

Linda,håkan,alva och anton. och mamma. dåliga bilder efter som jag tog med webben:)



Idag blev det tacos och det var inte igår vi åt det här i vårat hus så det var gott.
nu sitter vi och kollar på körslaget.

ny möblerna



inte klart än, det ska bli lite gardiner och golv och lite pynt. sen är jag nöjd

hosta,vab och gotti

mitt korta hår.



i morgon blir jag och william hemma=( han har hosta, låter lite som astma, men det gör det jämt när han får hosta i början. så medicin har han fåt.

Så vi var och handla gott tills i morgon, ladda upp lixom =)


sjukgymnast....

ja det ska william gå på i morgonbitti, hoppas det inte är något fel.. plus att han har börjat hosta nu igen, hoppas iallafall att han sover i natt occh att det inte blir värre, jag vill inte ha ett sjukt barn jag vill inte vara hemma från jjobbet.


vart hos frisören

Ja nu är jag osminkad och man ser inte hur kort håret är men det är iallafall hälften. och håret är lite ljus än vad det var innan.
Jag hade ju tänkt göra det mycket ljusare men frisören ville inte bara för det var så förstört=( det var över ett år sen jag klippte mig. Men håret kommer ju växa ut, man får se det positiva=)



helgen

oj vad fort den här helgen gick då=(

Kom hem från arlanda vid midnatt och däcka i sängen direkt, upp halv åtta på lördag morgon för att åka ut till wira och jobba lite. Sen blev det ett litet kalas för pappa med pizza och dricka. william och jag gick vid 22.00 och annie kom övefr och kollade på grudge 3.

Idag söndag har vi varit hemma hos Heli och Arne och hälsat på och fick träffa nykomlingen som var såå liten och såå söt. Man glömer verkligen att dom är så små när dom födds. Och jag glömde självklart kameran så jga fick inte med mig nå kort på honom=/

Nu väntar jag på att BB (big brother )ska börja.


RSS 2.0