munhelvete



Jag brukar få något som heter Herpes på min läpp, munen alltså inte i underlivet.
jag fick det när vi var utomland och så hade det äntligen försvunnit, så har jag fåt det på andra sidan av läppen nu=( jag blir så trött.

Jag får får det om jag har varit i solen och inte skyddat läpparna, stressar, är orolig och såna saker. Inget roligt virus. ibland får jag i näsan och det är riktigt obehagligt. Nu vet ni ;)

Vad ville du?

Helgen var lugn för min del, så skönt:)
I lördags var det överrasknings fest på twinclub för min morbror som har fyllt 50, trevligt.

I fredags natt var det någon som tog sig friheten att gå in på våran tomt och rota igenom våra bilar, vet inte vad han var ute efter, för avis dator stog kvar i hans bil, i min hade han hållt på i handsfacket och tagit ut allt och lagt på sätet. Han hade varit ner till källar dörren och känt men den var som tur låst.
I grannarnas bilar också. Skum. Men polisen tog honom.


Sugen

Gud så sugen jag blev på kött, igår åt vi oxfilé med pommes och idag blev det Wook på oxfilé bitarna, så vi tog fin middagen i veckan istället för helgen, så på lördag kanske det blir korv med mos;) nä inte om jag känner min sambo rätt som är kocken här i hemmet. Vill ha en saftig kött bit nu:)


iphone 4s?

Jag kan förlänga mitt abonemang nu och då ta en ny telefon, jag behöver byta ut min snart endå för den är riktigt seg, om jag skriver ett sms så hänger inte bokstäverna med, dom kommer efter. Men jag har hört att det inte är sån stor skillnad på 4an och 4s och det blir ju billigare säkert om man tar 4an. jag ska tänka ¨på det ett tag=)


läskiga snögubbe



Min och Williams läskiga snögubbe=)

pics

Haha alla bilder var ju typ lika dana så det var ju inte så roligt. Lade inte upp nån bild på linda för jag vet inte om dom var så bra.



thailand 2012

Japp min sambo sitter och kollar på resor till thailand i december, han har redan tagit ledigt så nu är det väl bara resan vi ska komma överens om, ja vilket hotel och vilken strand eller vad man ska säga, kata, karon,kamala,kho lak, krabi, kho lanta ja det finns ju en hel del att välja mellan=)


perfa

hejhej!

I helgen blev jag bjuden på middag av min vän heli och min syster linda ute på restaurang och det var riktigt mysigt och gott. efter maten gick vi hem till mig och sen vidare ner på stan och jag och Heli avslutade uppe på mobergs. tänkte att jag skulle ladda up mina bilder men har inte gjor det än så dom kasnke kommer senare i veckan=)



Ny duschad och nu har jag äntligen användning av mitt nattline som jag inte har använd på flera år eftersom jag inte känt mig fin i det, men nu passar det bättre:)

det här med träning

Ojojoj nu var det allt för länge sen jag var uppe och träna ca 5 veckor=( Men vägde mig och har inte gått upp som det kändes som man hade gjort.

Och sen har jag inte fått träna och jag får fortfarande inte göra allt som skivstång får jag vänta med i 5 månader till och det känns tråkigt=/

Men nästa vecka ska jag börja lite lätt gå på spinning och sen kan man gå upp på gymet, bara att få börja röra på sig igen.

Yaya nu ska jag försöka vakna till, råkade slumra till här på soffan..

tacos

Åhh har längtat efter tacos länge, så säger mamma idag att hon tänker bjuda oss på tacos idag=) såå gott

Av heli fick jag i födelsedagspresent att hon skulle bjuda mig på restaurang, så i morgon ska Jag heli och Linda ut och käka *mys* det var länge sen. Så längtar till i morgon.


Dilema

Fick just ett erbjudande när det gäller jobb, och jag vet inte hur jag ska göra:/ det blev verkligen svårt. Ska tänka en stund så får vi se:)


back in real

Ja då var man tillbaka till verkligheten, än så länge går det bra. Men jag längtar tillbaka till värmen och det här att bara vara.

En otäck grej som hände där nere, William höll på drunkna. Om man tänker iefterhand, tänkt om jag inte märkt något.
Han ville inte bada, han ville leka med hinken och fixa så han hade inga armpuffar, men jag satt på solstolskanten och över vakade, men för en sekund tittar man bort och så hör jag en plask jag kollar och ser ingen william, då har han glömt bort att inte har puffarna på sig och ha bara slängt sig rätt ut i poolen, där ligger han och kämpar för att hålla sig över vattenytan, Fyfan så snabb har jag nog aldrig varit och hoppat i vattnet hann inte ens tänka nåt, vattnet var iskallt men just då kände jag ingenting. Han blev sjävlklart rädd han med. Och det var massa folk i poolen. Men skönt var iallafall att han blev inte rädd för att bada efteråt. Jag var skakis långt efter. Allt gick så fruktanssvärt fort.


Nu ska jag dricka upp kaffet och snart jobba





Mitt allt


bilder



Lånade av Heli


Min födelsedag

Min födelsedag blev väldigt lyckad. Började men champagne på morgonen och sen bara hängde vi vid poolen och tog det lungt. På kvällskvisten drog jag och Heli in till Amerikas för att utforska utelivet och vi hade mycket roligt med biljard, snack och dans, så vi anlände till hotellrummet halv sju på morgonen.
Med två timmars sömn så var det bara att gå upp;) men vi överlevde dagen.


Hemma

Fy vad fort en vecka går, nu är vi redan hemma i Sverige. Vi hade det super skönt på vårat all inklusive hotell på Teneriffa. Bara ta mat och dricka när man vill, underbart.
William och Ebba var tyvärr bara med i bamseklubben en halv dag, William var rädd för Bamse:)


Nästan borta

Tillslut tog jag fotfilen och skrubba på min hand och titta det är nästan borta:)


Clean

Här har ni parfymerna jag fick av Angelica.


Blommor

Fick dom här fina blommorna av min älskade mamma. Som just nu har det bra i Thailand.


Dagen

Här har det inte hänt så mycket idag heller.
Var hos mamma ett tag efter som vi är katt vakt ett tag. Tvättat och fixats. Angelica var här en snabbis på kvälls kvisten vi böt lite presenter, jag fick födelsedags pressent och hon fick julklapp;) och jag fick två goda dofter från parfymen clean, dom lukta super, så tack fina Angelica.

Nu har jag iallafall tvättat det sista innan resa, skönt att ha det gjort efter som det blir endå massa tvätt när man kommer hem.


Blää

Ser ni skillnaden på över sidan och under sidan på min hand? Jag har skrubbat använt aceton ja det mesta jag kommer på men det går inte bort:/ tips någon hur man får bort brun utan sol i handen???


Godmorgon fredag

Här e vi nyvakna, sitter och dricker kaffe för att vakna till liv, somnade rätt sent igår efter två.

När jag höll på att leta bland mina kläder ordentligt igår alltså tog ut allt och vek in , så hittade jag min bort tappade sport bh som jag köpte innan jag skulle börja träna igen, med prislappen och allt kvar så det var ju bra:)

Grattis till Sveriges juniorlag i hockey!!!


Packning

Alltså det här med packning gör mig galen, jag packar i och jag packar ur. Jag är livrädd att glömma nåt speciellt till William. Det är lättare att packa till Thailand för där vet man ju att det är varmt även om det regnar eller blåser , med kanorieörna kan det ju snöa på om man har otur. Och i thailand är det så billigt så där kan man bara köpa kläder eller saker, eller lämna in på tvätt vart man vill om man har för lite. Aja jag har ju endå rest över 25 ggr så det här borde ju gå det med;)


Inte mycket

Idag har det inte varit en sån jätte rolig dag. Försökt att städa, tvättat, strukit, bara varit hemma med andra ord, förutom när jag åkte ut en sväng för att hämta ut paket och lämna tillbax, sen en sväng till Elgiganten och köpte lite saker till Williams nintendo ds.

En bild när William dansar :)


Brun utan sol

Satte på mig brun utan sol för några dagar sen och glömde tvätta handen och det går inte bort:/ ser apäckligt ut.


Godmorgon

Godmorgon, vakna precis. Det har varit så skönt jag och William har sovit till nio- tio hela den här veckan. Fast när jag vaknar så sent så känns det som jag sovit för länge, och sen kommer jag inte i säng fören 1 på natten tidigast:/


se den

Den där filmen jag pratade om igår som jag skulle hyra UNKNOWN den var riktigt bra, så det är ett tips till er, och här kan ni se trailern


Nya skor

Här är mina nya skor


Packar:)

Haha jag har nästan packat klart:) alltid redo.


unknown

Halva priset på att hyra film, så jag ska passa på att hyra den här, den verkar vara riktigt spännande



snygg ställning



min prins var så trött så han bara slocka direkt när vi kom hem från mina päron;)

Spelnörd

Jag beställde ett Nintendo ds till william i söndags och jag tänkte att det lungt hinner komma innan torsdag. Men kollade idag och den var inte ens skickad:/ så lite små panik så ringde jag avi och berättade, så han var så schysst och åkte och köpte ett åt William, så nu är killen nöjd:)


Mario

Sitter och kollar när William kör Mario kart. Han börjar bli duktig.


Inte mycket

Idag har vi jobbat på våran lediga dag. Och mer har vi inte hunnit med. Sitter och väntar på maten hemma hos mamma:)


2012

Nu ska man komma ihåg att skriva 2012 tog mig månader att lära mig 2011 ;)

Vi hade mycket trevlig i går.

Mamma och pappa
Heli och arne
Ebba och milo
Inger och roger
Jag, avi och William var det som var hemma hos oss  igår.

Vi käkade jätte god 3 rätters, drack gott och smälde raketer och somna klockan 2.

bilder från nyår

Jag är en usel fotograf...



RSS 2.0