ålands bilder



Vi hade en vädigt trevlig resa igår med rosella, alla var glada!!

Bilder från Alvas kalas

Det var inte så många men något iallafall



moi the ego


Åland here i come

klockan 3 går båten mot åland, som sagt vi är ca 30 stycken så det kommer bli ett jävla drag..

Nu så har william äntligen somnat, så nu kan jag försöka göra mig llite finare om det går....

hejhej

natti

Idag efter jobbet så fick jag träffa jossan, det var länge sen och det var roligt, men det blev inte så mycket umgås, för jag gjorde mig i ordning och sen hos mamma slog jag in pressenterna...men vi får göra det en annan dag.

Aen åkte vi hem till Alva för hon blev 1 år idag. där bjöds det på massa gott, det blev min  middag, äppelpaj och bulle, så nyttig jag är alltså=)

i morgon ger vi oss ut på sjön några timmar, så härligt..

william har nyss somnat så vet inte vad jag ska göra nu kolla film eller bara tv eller kanske sova så att man orkar med morgondagen hyfsat..


det är ingen vanlig dag för det är alvas födelsedag hurra hurra


takida på hovet

Jag och jossan snacka om vi ska åka in till Hovet i november och kolla på takida, det skulle vara så roligt, men först ska jag kolla upp om william kan vara nån stanns.


rosella

På lördag ska vi åka rosella ett stort gäng, det är typ 23 pers skit kul. men för min del blir det ganska lugnt, för jossan sitter så snäll som hon är barnvakt åt william tills jag kommer hem igen, det är super schysst av henne,,Vad skulle man göra utan sina vänner. Puss till mina vänner



torsdags kvällen

ja efter jag hämtat william så blev det en sväng på stan med angelica och william, jag hittade något till Alva avslöjar mig inte ifall Linda läser. men inget speciellt.

Sen köpte jag en svart kofta åt william från kaphal, sen stod jag och kollade på ett par as coola jeans åt william men sen blev ja snål (200 kr)  hihi så jag köpte dom aldrig, Men sen när jag parkerar bilen och ska ta ut william så ligger det en kaphal påse där och då hade Angelica varit så snäll och köpt dom till william, visst är hon för underbar=) Jag har inte testat dom än men ska göra det i morgon tänkte jag och om dom passar så ska han ha dom på kalaset i mogron.

Sen har det inte hänt så mycket mer idag william somnade vid åtta, och imorgon får jag väka honom igen, tycker så synd om han, men mamma måste tjäna pengar=)

Och dagis fröken sa att han hade varit så duktig idag det hade gåt så bra där på morgonen...

Aja klart slut


torsdag

Klockan ringde kvart i sex i morse, var länge sen jag ställde klockan så tidigt.
så väckte jag william kvart över, tyckte så synd om honom han sov så sött, han bara skacka av trött het. hoppas det går bra för han att vara så länge på dagis.

Idag blir det thaisoppa på jobbet, det är gött.

I morgon fyller williams kusin Alva 1 år så idag måste jag köpa lite pressent, har fixat en iallafall, så får se vad det blir mera.

nej nu måste jag jobba igen......ha en bra torsdag



så liten hon var här (grancanaria i februari)


onsdag

William hade inga ny bitmärken idag iallafall,och det hade gåt bra idag. och i morgon ska han vara på dagis från halv 7, för jag ska hoppa in på städ för det är en som är hemma. Men det är bara kul + lite extra pengar.

Idag gick jag ner till arbetsförmedlingen och skrev in mig, efter som jag jobbar bara halv tid och då vill jag stämpla upp resten av tiden och då måste man söka jobb och massa papper, så mycket saker man måste göra.

Sen åkte vi ut till min mormor för hon fyllde år idag, där bjöds det på grillad hamburgare, tårta, bullar, kakor, ja det mesta. Men efter ett tag så orkade inte william längre han var för trött.. Aja vem bryr sig=)

JAG HAR FÅT ONT I MIN HALS AVI HAR SMITTAT MIG=(

ren

Nu är jag ny duschad och ordning gjord för natten. Och i morgon ska vi fotografera oss på skolan så william får börja redan kvart i 8a i morgon så han får en liten längre dag om jag inte kan slluta tidigare efter som jag börjar tidigare=)

Williams människo bet är inte bra det är fortfarade svullet och rött, ska man ta stelkramp då eller,,??någon som vet?

Jag skulle igentligen hem till ida idag men jag fick en sån huvudvärk så jag trodde jag skulle avlida, men nu känns det bättre efter mat, massa vatten och ipren.

Ska kolla klart på filmen jag börjar kolla på (in to the wild) angelica rekomenderade den så, har missat en massa=)

godnight sweethearts

lönedag

Gick bra att jobba idag, det var pannkakor och ungarna är helt galna då, så vi hade att göra.

William blev biten idag på dagis så han är helt röd=(


Annars idag har jag inte  så mycket planer, ska försöka vara kvar här hos mamma så länge jag orkar ochh får, för Avi ligger hemma och är sjuk och jag vill inte bli sjuk.

blabla

halv sex ville william upp i morse, hälig tid att gå upp. Men nu har jag lagt honom igen, hoppas han sover, så att han orkar leka och vara glad på dagis.

sov som skit i natt..

vi hörs

24/8

idag var jag tvungen att vaba, ville inte men vad ska man göra.
William mår mycket bättre nu så i morgon ska han på dagis igen.

Och självklart hade jag lite tråkit menans william sov på förmiddagen så jag bestälde ett par skor till hösten (skulle inte ha gjort det) men vafan jag behöver + att jag fick dom för halva priset=)

vi åkte upp till jobbet och fika efter william hade sovit och nu sitter vi hos mamma föär william kollar på sitt program ska snart åka hem när det är slut, Så var vi och kollade på bilbarnstol på babyproffsen.

blir ingen bingo för mig ikväll, då har jag missat 2 gånger (svider) men jag har ränkat med att jag kan gå nästa måndag, det är ju snart slut.



William leker med damsugaren jätte roligt=)



En bild från våran inflyttningsfest Annie och Jag


Alina(saknad) och Jag¨


Jag med William i magen



Kusinerna



Kusinerna + Mammorna
Barna sitter lite fel

lördagen

igår gjorde vi inte så mycket.
Efter William vaknade efter sin förmiddags sömn så vaknade han upp med feber och snorig=( jag vill inte vaba efter bara en vecka=( Men han har somnat nu han var helt slut.

Men iallafall så var jag en sväng på stan och sen åkte vi över till pappa och mamma och kollade på tv.
Sen på kvällen så kom Linda hit och vi käkade kräftor och det var så gott, bland dom godaste jag ätit, lobster tror jag märket hete dom var svenska.

Idag söndag så kom angelica hit och vi gjorde massa blåbärspajer(vi plockade blåbärna själva) När dom var klara åkte vi hem till angelica och fika.
Sen har jag varit ute en sväng och lekt med william.Nu sover han och jag väntar på att klockan ska bli sju för då börjar mitt program på Kanal 5.

Efter som det inte blev mycket sömn i natt så hopppas jag att vi får det den här natten.
William somnade igår halv sju men efter sju nån gång så var han vaken, då var han vaken till halv 10 kanske sen vaknade han vid 2 och somnade inte fören 4, och vid halv 6 vakna han till men då behövde han bara nappen sen halv åtta gick vi upp.

byee

pics

Alexander var här på besök för en vecka sen, så söt!!


Avis syster och hennes kille

Så fick william se ut på dagis den dagen AIK gick upp i ledning=)

Ett monster i regnet


paraply dagen

regn regn och massa regn, så tråkigt. Och jag måste ner på stan man får ju inte så stor lust med det i det här vädret.

Både william och Avi sover och jag har precis duschat och sminkat mig.

Ikväll blir det kräftor med syster så mumsigt, har längtat så länge.

over and out

toppen

inatt klockan 3 fick jag gå upp med william till halv fem då han somande om han hade bestämt att han skulle minsan upp då,,men sen vaknade jag av att avi väkte mig 20 i nio då blev det bråttom, jag börjar ju jobba halv tio, men william vaknade 9 så vi fick stressa.

Men det gick bra att jobba.
Efter jag hämtat william åkte vi hem och lekte lite sen åkte vi till mamma och pappa och följde med och handla så blev det fika där åxå.

i helgen nu blir det lugnt ska kanske äta nån kräfta om någon vill göra mig sällskap.

nää sängen ropar.....ZANDRA KOM

så godnatt

Älsklingen, så stor

Min älskling blev 18 månader idag, tiden går så fort, för fort=(


.

Det var en anonym som fråga om jag fortfarande jobbar kvar på roslagsskolan och Ja det gör jag!!

.

Det var en anonym som fråga om jag fortfarande jobbar kvar på roslagsskolan och Ja det gör jag!!

minesstund

Idag var vi på minestund med jobbet nere i parken, för en elvev som avlidit för nån vecka sen, så jävla sorligt. Jag kunde knappt hålla igen tårarna. man tänker så mycket på familjen och alla nära och kära.

Nu på kvällskvisten så var Linda Håkan Alva Mamma och Pappa här på fika, sååå trevligt=)

Nu ska jag snart hoppa i duschen, jag har blivit tvungen att duscha på kvällarna nu, skit jobbigt jag vill duscha på mornarna. Om jag duschar på morgonen så får jag duscha i mörket för william bara släcker för mig=(

Aja vi hörs

paljett

fick dom här fina paljett leggins idag



kräftor

Avi kom hem med svenska kräftor i dag såå gott, jag är så sugen...så jag måste äta kräftor någon dag!!!!


nytt



Igår satt jag och Avi och kollade runt på bilbarnstolar, för vi tänkte köpa en till efter som vi har två bilar, då är det skönt att slippa byta plats på den..
Och då hittade vi den här ferrari bilbarnstolen så jävla cool=) men som tur var så läste vi noga om den och den ska man ha framåtvänd och det är ju william för liten för.

Så vi får nog tänka på säkerheten före snyggheten=)

Föresten vi har köpt en ny bil, eller den kommer i november vi har beställt iallafall
En passat automat  combi med massa extra tillbehör
Den ser ut så fast en moccafärgad nästan svart.

Så jävla skönt med automat


otroligt

helt otroligt william somnade på dagis första dagen och sov i 2 timmar, det trodde jag aldrig han skulle göra, han är ju lite svår sövd (för alla utom för mig då) men jag blev så glad när jag kom för jag skulle hämta honom, då låg han och sov min lilla pluttinutt=)
Men han äter inget på dagis, varför?? han åt en dag då var det pannkakor.

Imorgon börjar alla elever så då blir det jobb på riktigt, ska bli skoj=)


första dagen klar

sitter på jobbet, har slutat för idag, vilken jobbig dag,hehe not=)
startar lugnt med lite städning för eleverna börjar på onsdag igen så då sätts det igång på riktigt.

ska väl åka hämta min plutt, undra hur det har gåt för honom idag, när dom ska sova=) SPÄNNANDE

kram

jobba

jaha då var det inte så långt kvar till jag åker till jobbet för första gången på 19 månader, konstigt det känns.

William är inte så glad han vakna halv 6, så får se hur det kommer gå.

vi hörs sen

vad hände???

i går var vi på lisa och jockes födelsedagskalas, och jag blev kalas=) haha jävla vin.
 
Men iallafall, jag har hur trevligt och kul som helst, såå roligt att träffa alla gamla kompisar. Så lisa och jocke ska ha ett stort tack!!

William kom hem i morse vid halv tio, och jag mådde så dåligt. Jag vaknade vid 9 så tänkte jag går ner och tar en alvedon och dricker massa vatten så går jag och vilar ett tag då brukar man må bättre, men precis när jag lade mig ner igen så plinga det på dörren då var min kära mor här med min kära son...och jag ville bara döö hade så jävla ont i huvudet..AJa jag överlevde iallafalll, men ska nog snart sova.

Avis syter camilla och hennes kille var här och hälsade på, vi käka lite lunch tog en liten promenad och sen hem och fika. Så roligt att träffa henne, hon bor i Israel just nu så man träffar henne 1 gång om året. så det är tråkigt.

näää nu blir det film

filmer

nu har jag hunnit se en massa filmer först igår kom mamma endå och kollade på shopaholic bekännelse, i dag på förmiddagen när william var på dagis så kollade jag och angelica på baksmällan(super bra) och nu på eftermiddagen kollade jag på bröllopsduellen (så där var den). så mycket film har jag inte kollat på länge.

Fredag idag och idag blir det lugnt, men i morgon lördag så har jocke och lisa födelsedags middag som ska bli super trevligt att gå på.

på dagiset gick det som vanligt bra, William hade ramlat och fåt lite skrapsår i ansiktet men det var ingen fara, han hade lite bråttom ner för kullen bara.

Nää nu får william ta och vakna så man kan göra något, han är helt slut efter dagis=) sovit i 2½ timme nu, så det kanske blir 3 men ska nog väcka honom.

dag 9

gick suvärent, dagisfröknarna tycker det känns som alla barna nu är inskolade alla är jätte duktiga, så det är jätte kul så på månda blir det hard work work ;) fast känns lite som man jobbade igår.men jobbar bara mellan 10-14.30 så inga långa dagar på dagis.

Men efter ja lämnar william så gick jag hem till mamma och fika och kollade på tv, sen gick jag och mamma och hämtade william så gick vi ner på stan, vi möte upp Angelica och ketty med alexander.
Innan hem gång så gick vi till tösses och köpte gott, så gick vi hem till mamma och fika.

William, Avi och jag åkte sen till mamma och pappa igen för avi och pappa skulle dricka öl, men jag var där en stund bara.

William har varit lite jobbig att lägga nu i 3 dagar vet inte vad det är med honom han bara grinar, första dagen grinade han en halv timme sen fick han komma ner sen somnade han, andra  dagen  grinade han 15 min och idag varade det bara i 5 så det blir ju bättre för varje dag, men förut behövde jag bara lägga honom och han somna, men det är väl en period nu.

Jag ringde min mamma nyss och fråga om hon inte ville kolla på film med migMen hon verkade inte så sugen=(

Aja ska ta bort masken nu och sen glo på ungamödrar

see yaa

?

det hade gåt jätte bra på dagis idag, så skönt.

Sen åkte vi hem för william skulle sova och menans han sov så åkte ja ner på stan och träffa ida, angelica och maria blev en fika sen en gick vi och kollade lite.

Nu sitter jag här helt tom i huvudet, vet ingenting fattar ingenting. Avi tog william på en liten promenad.
Vi får se sen hur allt blir.


kanske min nya??

Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM      Vilken???         Pink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM

dagis dag 8

Jag lämnade william på dagis klockan kvart över nio och ska hämta han vid tolv, han grinade inte idag heller så det verkar gå bra nu, och det gör mig så glad=) så hoppas jag kan börja jobba på måndag.
Idag skulle dom få fisk och det är bra för det gillar william.

Har inga speciella planer idag, kanske ska ner på stan, vi får se.

hörs senare


vilken snygging ;)


dag nr 7

Första dagen han inte grina, kändes skönt att lämna honom då.
Avi och jag åkte till flygis och handla sen hem och städade menans william var på dagis.

Om nån timme kommer Camilla Avis syster och mami å papi hit vi ska grilla lite hamburgare o sånt. mums

annars händer det väl inte så mycket idag=(

dag nr 6

nu är vi inne på andra veckan på dagiset, han verkar trivas som det låter och ser ut när man har smyg tittat=)
idag var william den enda ungen som grina av alla barnen, men han blir tyst fort och sen har han så roligt.
imorgon blir det lunch där för dom, så blir lite längre dag och jag hoppas att allt kommer gå bra.
Menans william var på dagis så var jag och avi och fikade hemma hos mamma och pappa.

har inte gjort så myckket idag vilade i 2 timmar när william sov, hihi kan vara skönt att göra det ibland.

Nu ska jag på bilbingo weee=)


godmorgon

William sover än, MEN han vakna vid tolv i natt och somna inte om förens vid 3, fatta ingenting, om det kanske är hans tänder eller om han hade mardröm??? så jag måste väcka honom snart för vi ska vara på dagis om 40 min och han måste ju få isig frukost.

jaja vi får se hur dagen blir idag.


William älskar att sitta vid datorn

solly

sorry hade skrivit 9/9-09, tyckte det såg konstigt ut, hahah
jag ligger inte före itiden=)

björkeörn 9/8-09



Åkte en sväng till björkeörn i dag så william fick bada han tyckte det var så roligt.
Det var jag mamma och Avi som åkte, vi åkte dit bara för att Linda och Håkan var där med dom mötte vi på vägen då var dom på väg hem.

kusinträff

Igår var det kusin träff, och efter som det inte blev så många som det brukar vara så var vi hemma hos mamma och pappa, det är alltså mammas och hennes syskons kusiner som träffas och sen får respektive, barn barnbarn förlja med.
Jag var nykter, men jag hade roligt och trevligt endå.
Åkte hem strax efter elva.



I fredgas kom Angelica hit och vi drack vin och shota en massa=) och självklart blev det mobergs för oss, men vi var inte där länge 1 timme kanske klockan två var jag hemma igen.

dag nr 5

gick kanoners, vi sa nästan hej då direkt han grina när vi gjorde det, men han hade tydligen blivit tyst direkt efter, och fröken sa att han hade varit duktig, så det var roligt.
Så idag var dom ute i 1 timme utan sina föräldrar.
nästa vecka ska dom vara kvar och äta lunch åxå, så det ska bli spännande=)

Annars idag så har vi bara njutit och suttit ute (under parasoll) Avis syster camilla var här på besök, mycket trevligt att träffa henne det var över 1 år sen sist.
Men vi grillade till lunch, så gott.

Angelica kommer snart hit till mig och vi tänkte väl dricka lite vin och äta cheesbols och snacka skit bara.

hej på er

besviken

jag förberede mig idag, det ända som fattades var att william skulle vakna så skulle vi åka till gräddö och bli hämtade med båt.  och jag frågade innan och allt var OK, nej men sen blev det inget för det skulle bli så sent och då skulle dom åka hem, vilket bullshit dom ville bara inte, det där hade ju dom pratat ihop sig om precis innan, för ja hörde någon i bakrunden som höll med om allt, jag blev så ledsen.
Om det hade varit några andra och inte jag och william då skulle det ha funkat...Aja fick ur mig lite tårar och det var länge sen så det behöövdes. Ni tycker jag är larvig nu (Okey lite) men jag hade ställt in mig på det och ville så gärna.

Men jag ringde jossan och hon ville följa med oss till kärleksudden och bada. William hade jätte roligt i vattnet (glömde kameran) vi träffade ida och angelica där åxå.
Och vi glömde williams hink och spade kvar där=( typiskt mig.,

Jossan och jah åkte till flygis sen och handlade lite mat, vi gjorde ordning en jätte god sallad. med Kyckling,soltorkadetomater, körsbärstomater, färskpotatis, fettaost, gurka och spenatsallad med pesto dressing, super gott i den här värmen.

Jossan gick hem precis och william har precis somnat så nu vet jag itne vad jag ska hitta på, ungamödrar börjar på kanal 5 kl 20.00

hejsvejs

dag nr 4

gick bättre, vi vinkade hej då idag för första gången, han grinade lite men blev fort tyst, vi var väl borta i 30 min.
Han var ute på gården och lekte eller lekte han ståd vid vinbärsbusken åt åt vinbär hela tiden typ =)

så underbart varmt i dag och mamma och pappa ska ut på sjön, men jag kunde inte följa med för william va tvungen att sova och Avi kunde ju inte ta hand om sitt barn och låta mig åka.
Så jag får vänta tills han vaknar så kanske vi tar bilen till gräddö så får dom hämta upp oss där för dom är inte så lånngt ifrån.

dag nr 3

Gick inte så bra, vi var tvugna att åka hem efter en halv timme, för william var så trött så han bara grina, han rymde en gång ut från ytterdörren.
så det var bara at åka hem, och han sov lite över 3 timmar.

mammma och pappa var här på en fika idag.
William har lekt ute i poolen och med vattenslangen, han hade så roligt=) så han är redan helt slut.

Hoppas på att william kan sova en timme innan dagis i morgon så att han är glad eller om han kanske sover längre på morgonen.

aja nu ska jag roa min prins

dag nr:2

William värkar trivas som fisken i vattnet på dagis, han har så roligt springer om kring där och leker han glömmer bort oss helt=) så som det verkar nu så verkar det inte vara några problems för han värre nog för mig sen när man lämnar han=(
så i morgon blir det en ny dag för honom och oss ;)

i morgon har jag inte så mycket planerat, tar den åxå som den kommer.

Inget roligt på tvn är det idag heller så läger mig nog tidigt för det svider i ögonen, så trött är jag..

nit

det blev ingen vinnst för mig på bingon=(

William vakna 6 i morse igen, men nu sover han,  så jag måste väcka honom vid nio så att vi inte missar dagis.

Idag har jag inte så mycket planer efter dagiset, får ta dagen som den kommer, mamma kanske vill bjuda oss på fika efter, men dom kanske åker ut på sjön i det fina vädret,  man kanske ska haka på då om dom vill ha med oss.

Ja då börjar man jobba snart, vad konstigt det känns då men endå bra, få komma ín i verklligheten igen.

hörs later

lång prompa för jossan

tyckte så synd om Josefin, som gick hela vägen hem till mig, men när hon väll var här så hade jag inte hört när hon plingat på, jag satt uppe i williams ruum och lekte, konstigt att det inte hördes, det som är så lyhört. så det var jätte synd att jag missade henne.
Linda och Alva kom hit en stund åxå vi drack lite kaffe och sen gick vi ut och lekte, blev dock inte så länge för Alva var trött och ville hem och sova.

Imorgon blir det dag 2 på dagis, roligt=)

Och i kväll blir det så klart bingo, hoppas på att vinna=)

rekomenderar

Var och såg sommaren med göran i går och den rekomenderar jag varmt, den var riktigt bra och rolig


William började på dagis idag, första dagen gick bra, nu var vi bara där en timme, men han gick runt där och kolla och lekte, tyckte lite synd om han ibland han bara stod där och såg ledsen och förvirad ut, men till slut såg han oss och sprang dit. Men han var så trött han brukar sova vid den tiden, menhan vänjer väl sig, han får helt enkelt sova längre på morgonen och inte gå upp klockan sex.

sommaren men göran

Idag blir det bio med jossan och Angelica!

ny frojka


igår var det fredag

igår blev det en gaanska lång promenad med Linda en sw som linda kallade det=)
Efter det åkte jag hem till ann lousie och annie mamma färgade håret och jag blev klippt, ganska mycket fick jag klippa mig, efter som det var över ett år sen jag klippte mig så håret var rätt risigt.
Å direkt efter blev det middag hemma hos mamma och pappa, grillad kyckling med potatis och sallad.
Var tvungen att åka hem direkt efter maten efter som william var super trött, men efter jag lagt honom åkte jag tillbax till mamma och fika och snacka skit kom hem vid elva.

Idag vet jag inte vad som händer, det är ganska tråkigt väder.
Men i morgon ska jag och jossan på bio, antingen blir det baksmällan eller en sommar med göran det ska bli kul. har inte varit på bio på flera år.

RSS 2.0