umgicks med dom här snyggingarna i söndags



min cooling med jossans brillor


allt för min syster




Oooj vad jag grinade när jag såg den här filmen, tårarna bara ran jag kunde inte få slut på dom.
en film som jag varmt rekomenderar, fick mig att tänka lite anurlunda i livet, vad alla nära och kära betyder för mig.

AIK-DIF



5-2 till gnaget, fan vad ni är bra=)

massa rosor att ge

jag och william vill ge mamma/mormor alla rosor i hela världen plus så mycket mer. Vi är så glada att du finns.
du ställer upp,hjälper till med att köpa saker, det känns som det är försant för att vara sant. vet inte vad vi skulle göra utan dig, vi älskar dig SÅÅÅ mycket, tack för allt. Skulle nog kunna sitta en heldag och skriva hur bra hon är.
William verkligen älskar henne, det första han säger på morgonen(nästan alla) är att han vill åka till mormor, sen lite flera gånger under dagen, han träffar henne nästan varje dag och han ledsnar nog aldrig. Fast hon får ju passa på nu för om några år så vill han kanske inte det mera.

EN STOR KRAM OCH PUSS TILL DIG!



nya fodrade stövlar


från dagen


Men...

fick en bra dag endå, jag har umgås med underbara Angelica idag och det fick mig på bättre humör.

alvarligt

åker upp för backen på väg till jobbet och jag undrar var alla bilar på parkeringen var?? jag frågade mamma när jag kommer in, men hon visste inget. men jodå ALLA på skoolan var  borta idag, ja förutom vi då som inte viste någonting..så vi hade 500 portioner mat färdig, men inga som skulle äta den, då blir man glad när man inte får reda på saker. jävla dåligt.


googlade annie nilsson och fyndade den här


besviken



Hade tänkt att dricka lite vin och ha mysigt och sen gå ner på bartömningen i kväll, men ni ska veta att jag har tappat suget.

Ska ialllafall hem till min underbara mamma och pappa på middag ikväll och det ska bli mys.


outfits från i går och idag



Idag har jag och william varit ute och spelat fotboll i två timmar, äntligen börjar han tycka det är kul, något som jag åxå tycker är roligt=)

Nu sover han sött och jag tänkte lägga mig på soffan och vila en stund=P

jorå visst

igår fick william träffa mormor, och han ville absolut inte med mig hem. Det första han säger när han vaknar är "åka mormor" han har tjatat enda sen vi vakna. Ja det är jätte bra att han tycker om sin mormor så mycket, men blir lite jobbigt med allt tjat bara.

William är redo för vintern, han har nya vinterskor, vintermössa,overall, vinterjacka, halskrage, underställ, ja så han kommer inte frysa i vinter iallafall.

15 oktober drar jag på ett åk med cindirella med en MASSA girls, ska bli så himla skoj, Eller pallar dom inte min fylla???? William får en helhelg med sin pappa helt ensam och det tror jag uppskattas av honom.



Då var det snart dax för att åka och jobba. Jag har sökt MASSA nya jobb, får se om man får höra något.
exp. Gina tricot, lindex, åhlens,clas ohlsons, anstaltet i sollentuna massa småt och blandat.

godendagen

idag var det en liten kille som heter william som inte ville följa med hem från dagis, det är första gången han gallskriker när jag hämtar honom. Han ville vara kvar och dansa han.

Men tillslut kom vi hem och då ville han inte gå in, han skulle sitta kvar i bilen och javisst fick han det, men till slut var han tvungen att komma in.
Vi gjorde orrdning lite mys här hemma, vi käka räkor med aioli med vitlöksbröd, william älskar vitlöksbröd, så tände vi massa ljus och kollade på idol. Nu sover han så sött.

imorgon är det redan onsdag, och vi har ingaplaner vi tar dagen som den kommer=)

nöjd kille


Men han såg dock inte lika road ut när han åkte den som åkte runt runt

våra nya



Så ser våra nya skor ut, williams är ju till för vintern och mina till hösten.

Arninge

har sovit nada i natt, william har hostat och hostat, vid 2 i natt ville han se på tv och jag kunde inte säga nej till honom när han mår dåligt, vid 6 i morse så stängde jag av och vakna när klockan ringde halv åtta och jag kände mig död då. Men dagen har flytit på bra endå idag.

Efter jobbet drog jag mamma och annie till arninge med en bil utan sterio=( Men jag mamma och william fick med oss ett par nya skor iallafall.
Jag och annie köpte lika skärp från H&M.

Och william åkte allt möjligt, hellikopter, mussebil och mussekarusell, han ville åka "en till hela tiden" så han tömde min kassa;) men det är han värld, bara han har roligt. Men han älskar att handla så det är bra.


vill du mig något

..så säg det till mig då, fegis??

me today



william har fåt tillbax sin hosta=/ det låter illa, låter som det gör jävligt ont, usch

min lediga dag

igår jobbade jag ute i wira, tog en sväng förbi maria på vägen hem för lite snack och cigg.
Hem, och sen vidare till linda och håkan för lite middag och massa lek för barnen.

I dag var vi och röstade sen åkte vi vidare hem till Heli och ebba och fika och snacka skit menans barnen lekte.

Nu vill inte william att jag sitter här längre så måste roa honom, hejsvejs

bilder från veckan


fy satan

jag har ju typ inte tränat nånting i sommras, då menar jag mina egna övningar hemma, men igår satte jag igång igen och fyy vad fort musklerna försvinner, förut gjorde jag över hundra sittups och i går var jag helt slut vid 50 och har världens träningsverk till och med i halsen=/ haha dags att sätta igång va=)


Idag köpte vi nytt golv till nya huset och massa färg och spakel, om 2 veckor får vi ju nycklarna så vi börjar att förbereda, så att det bara är att sätta igång direkt med renoveringen.

Just nu sitter jag hos mamma och väntar på min syster ska komma så vi kan fika idag;)


Bilder från i agusti


helgen 10,11,12/9

fredagen var jag bara hemma och kollade idol, pappa var här och tog en öl med Avi. jag och william åkte med mamma och skjutsade hem johan.

Ilördags kom Avis moster hit på lite lunch, det var trevligt inte varje dag man träffar henne. Sen var det kusin träff men avi och jag avstod från den, men jag fick vara köra herskapet istället. Så hämtade dom 00.00 kom i säng vid 2 och william vaknade klockan 6 på morgonen och sen iväg för att jobba, så jag var lite seg i sönndags efter bara 4 timmars sömn.

Idag ska jag på bilbingo sista bilbingo så det ska bli spännande ;)


blev inte som vi tänkt oss

min dag idag blev inte som planerat, Heli och Ebba och Maria och Hugo skulle komma och hälsa på men på grund av sjukdom kunde ingen av dom komma=( tråkigt men det får bli en annan gång.

Så jag åkte över till syster yster i stället.

Sen ville jag ha sällskap och kolla på idol men det ville inte det sällskapet:/ men det får väl åxå bli en annan gång.

Nu ska jag kolla på idol SJÄLV ;)


huset sålt



happy face

eller kanske dom?




zandra önskar sig


william önskar sig

Tremblant Coverall SEK 799, Didriksons - NELLY.COMDIDRIKSONS

äntligen

börjar jag få lite hopp, det kanske blir bra endå=)

tis 7/9

hemma med sjukt barn=( han fick feber igår, och han är hes så vet inte om han har ont i halsen, han visar inge tecken på det men vi är hemma och vilar idaG får se hur det blir i morgon.


helgen

vi var 17 st som åkte till åland i lördags, och jag hade jätte trevligt på båten(kommer ihåg hela båtresan). Blev vin, drinkar och shots. En fick ett telefon nummer av en snygging;) en annan glömdes kvar på båten och fick åka båt hela natten. haha ja på båten hade jag roligt MEN sen hände det något, jag kommer inte ihåg bussresan hem eller nå mera. Jag var ganska elak tydligen mot folk men dock somnade jag vid 10 så då blev det lugn och ro. Vakna dagen efter med helt svullna ögon, jo jag grinade ganska mycket så jag var väldiggt snygg när jag vakna. men jag var ganska död hela söndagen=( så slut drucket på ett tag nu iallafall inte så hårt.


william och alva


här är några av dom som var med på resan



Glömde min kamera så korten är tagna med mobilen.

1 månad kvar

om 1 månad så får vi flytta in i nya huset, fast det är ju en hel del att göra först, men det ska bli så kul att göra om  allt till hur man själv vill ha det, välja färger, tapeter, golv kök, badrum rubet eller roligt när allt är klart iallafall=) men med ett hur blir man aldrig klart med, finns alltid saker som ska göras.

puss och godnatt

william sjunger

william börjar bli stor nu, han vill sitta och sjunga songer med mig hela tiden, jag tycker bara det är roligt, och han är så söt när han försöker sjunga=)
bäh bäh vita lamm kan han bäst och om nån anka=)

vikingline

på lördag blir det åka av,,vi ska åka dagskryssning från kapellskär, vi är ett gäng på över 20 pers allt från 18-50 år så det ska bli skit kul, längtar fast jag hinner väl bli sjuk tills dess=( hoppas inte iallafall. Min älskade sambo är ju bara för bra!!!




ska kolla klart på fångarna på fortet sen blir det nog sängen, ska börja 2 timmar tidigare så halv åtta redan=) det var länge sen.


promenad

började dagen idag med att gå till dagis och lämna william sen, lämnade jag william och vagen och i med lurarna i öronen och spelade hög och bra musik så gick jag hela vägen till jobbet, gjorde ett stop på ett café och köpte kaffe och drack till min braiga musik. Och det var sååå jävla skönt, så fort det är fint väder så blir det promenad dock inte om jag börjar halv sju;)

Sen satte jag ut william´s teutonia fun vagn i går och idag är den såld, jag ville igentligen inte för jag bara älskar den vagnen har alltid gjort, men känndes onöding har ju en emmaljunga scooter som bara står åxå. William grina  jätte mycket när dom drog iväg vagnen MIN VAGN skrek han och sprang efter i 15 minuter sen blev han tyst,liten=)


RSS 2.0