picsen


...30/1....

Jaa nu har jag inte kunnat skriva för jag har ingen dator.
men bilderna kommer=)

har kännt mig jätte duktig i två dagar nu, då jag har gjort 60 sittups och jag ska försöka göra det varje dag nu tills min mage är gone.

Nu har jag shoppat, nya byxor från hålens, tunika från hålens, miniralfoundation, mascara, tvål, hårfärg, vårjacka från H&M. jag känner mig rätt nöjd.

sen var jag inne på expert och jag hittade en dator jag vill köpa just nu kostar den bara 2990..

vi hörs när vi hörs

pics

Ajuste jag har ingen kamera så jag har inte kunat lagt upp några bilder än, den är hos mami men om jag tar mig ut i morgon såska jag hämta den och lägga upp lite pics..

snart börjar nå program på fyran där dom är i thailand det måste jag kolla på har missat alla andra gångerna så ikväll måste jag se, och längta tillbaks...

godnatt

godkväll

Godkväll..
Nu märker jag på William att han börjar må bättre för idag har han sovit en massa på dagen, han börjar likna sitt gamla jag.
Det kändes jätte skönt för jag fick lite gjort här hemma, jag damma, damsög,  torkagolven och böt lakan..det är ju så skönt att lägga sig i ny bytta lakan,,mmm det luktar så gott.

sen kom syster  min hit vid två tiden, vi fikade lite och väntade på mamma och ida, ida skulle sminka linda och  kolla vad hon skulle ha för smink till bröllopet och det blev jätte fint. Fast ett problem det är jag som erbjöd mig att hjälpa henne och sminka, men det kommer bli kanon det=)

så som sagt har jag bara varit inne hela dagen idag åxå. men i morgon ska jag troligtvis ner på stan, roligt=)

puss och kram

faster Zandra

Jag har ju glömt bort och berätta värsta braiga grejen, jag ska bli faster i juni=), fick reda på det på julafton.
Det ska bli super roligt, dom ska få en liten prins.

Måste dock säga det att faster låter så "elakt" än vad moster gör, moster låter snällt, eller vad tycker ni?

Harleys

Undra om det blir någon tid över på gran canaria och gå på Harleys, jag MÅSTE ju bara gå dit en kväll och få lite flachbacks och bara se om allt är som det var förut.
Det är alltså ett ställe på GranCanaria som man var på varje kväll och dansa och hade kul när man var där och det har man varit ett antal gånger, men nu har jag inte varit där på 3 år´sist jag var där var när jag fyllde 20 sen har det blivit thailand.
så det ska bli jävligt kul att komma tillbax.
Fast jag har hört att det är skit väder där dom har inte haft nå bra väder och det kommer nog inte bli det på ett bra tag heller=( så det är ju bra att vi har dagarna bokade med bröllop, födelsedagar och massa annat.






William sover nu iallafall men det blir väl en överaskning när han vaknar igen och ska b.li tröstad....han måste bli frisk snart. 
Aja ska göra nå bättre nu

puss och kram



shop

Shoppade iallafall lite på nätet idag inne på hm.com, fick sån ångest av att bara sitta här så det blev lite toppar,byxor och lite gott

Måndag

då var det måndag igen, är inte så förtjust i måndagar vet inte ritkigt varför men dom dagarna är så sega och tråkiga.

ja men iallafall så blev det utgång i lördags och ja hade grymt skoj, jossan angelica skulle överaska mig, men det gick inte så bra för det blev problem med barnvakt men jag uppskattar verkligen tanken, jätte gulligt.
men så iallafall så kunde mamma ha william bara om vi var hemma hos dom.
så vi satt hemma hos mamma, det blev ganska sent med allt började dricka sent och åkte upp till mobergs sent så vi missade ju dansbandet och det var det jag ville lyssna på...hörde väl 3 låtar. sen kom jag hem sent ;) Var kvar där inne tills dom tände ljuset, men tiden gick så fort.
nej vill tacka alla som var med jag hade skoj, hoppas ni åxå hade det=) Bilder kommer

idag har ja bara varit hemma William är fortfarande sjuk så jag har min rosa morronrock på mig fortfarande och kommer nog inte ta av mig den fören jag går och lägger mig, den är ju bara för mysig.
Vill verkligen att William ska bli frisk nu för man blir så knäpp av att bara vara inne hela dagar jag vill ner på stan jag har massa pressentkort sen i jul som jag vill shoppa för.

seg

seg seg seg seg och massa seg.
det är jag idag i allafall, men det är nog värt det för jag hade fan kul igår.
orkar inte skriva så mycket idag så jag berättar mer om igår dagen i morgon..

klart slut

2 veckor




Två veckor kvar så reser vi igen

mm

Jag hann inte klä på mig, för Maria ringde precis...

men det var jätte trevligt att ha carro här på besök det är inte varje dag.

William sover äntligen kanske han börjar må bättre, han behöver sova iallafall. men nu när han sover och man har gjort allt det som man skulle göra, vad ska man göra då???nu är jag uttråkad istället,,aldrig är man nöjd.

Och jag är jätte sugen på att gå ut på lördag, det är ju dansbandskväll på mobergs, tycker det är roligt då=)
men William är ju som sagt dålig och sen har jag ingen barnvakt =( så då blir det svårt...

buhuu

godmorgon!!!!

samma lika i natt med, sprungit upp typ 20 gånger, men jag är glad för den lilla sömnen jag fick endå.
sitter och inväntar min moster som ska komma hit,,super trevligt, träffar henne inte så ofta så det är roligt.

William sover i vagnen, såå sööt=)

jag berättade aldrig om mit köp i thailand på moppe vagnen, vi hade varit och fixat naglarna och jag var så hungrig hade inte ätit nån lunch och det var nån timme kvar till middag, så jag tänkte jag skulle prova ett kycklingspett,,,när jag kommer upp till rummet tyckte jag inte att det smakade kyckling,Neej det var det ju inte vi kom fram till att det var kycklinglever, det smakade lite anurlunda...bläää så jag fick ta en grogg för att mätta min mage en stund=) mmm sang som med cola och redbull..

kanske ska klä på mig innan hon kommer

puss och kram

5 timmar

Har precis druckit en kopp kaffe, och jag skulle verkligen behöva en varm dusch.

fick sova 5 timmar i natt iallafall, det är jag verkligen tacksam för.

William har inte så hög feber längre, men han har  ont ihalsen helt hess är han.

så idag blir det bara att vara hemma och ta hand om william¨, försöka få honom att sova lite.


puss och kram

doktor

William fick åkta till doktorn idag, och han hade virus i halsen, såå han har ont.....såå jag kommer nog inte få sova något inatt igen,,,jag kommer döö, känner mig redan snurrig och ont i huvudet.
men läkaren sa att det kunde hålla isig i några dagar...inte roligt.

kaffe

kaffe kaffe kaffe en massa kaffe för att hålla ögonen öppna.....berocca har det blivit åxå

om jag fick sova

neej inte en blund jag är fortfarande vaken, har inte lagt mig än, william mår apa och han vill absolut inte sova någon annan stanns än i min famn så jag har fåt suttit som en mupp i soffan.
och varje gång jag har lagt honom, så tänkte jag ååå äntligen, då kröp jag ner i sängen, men nej efter 1 minut var han igång igen.

hoppas jag får sova lite nu på dagen och i natt..

sjuk

då var det dax för William att bli sjuk igen, han har feber och är snorig, stackars liten han fick vara frisk en vecka bara.
så det kommer nog inte bli en kul natt.
han sover nu men kommer nog bli många väckningar i natt.

såjag får gå och lägga mig tidigt idag igen då......ville ju se andra avenyn...

ha en bra kväll puss och kram

shopping

 Nya toffler blev det blev inte riktigt samma färg på bilden som dom är i verkligheten.

så här blev klänningen jag syde upp, blev lite konstig färg på bilden, men det är en jätte fin rödfärg, man ser ju inte så bra, kanske slänger upp en bild när den sitter på mig sen..

handlade inte så mycket blev mycket t-shirt till William lacosteoch polo sen billabong shorts och disel shorts, jätte häftiga=)

sen cigg och lite sang som då så klart=)

Bvc

vakna 05.30 första gången då skulle william ha välling, sen gick vi upp halv åtta.

vi åkte till bvc för att kolla vikten han hade gåt upp lite så nu väger han 9135 g han ligger under normal så han är en liten prins=)

nu sitter vi här hemma igen William sover så jag ska äta lite lunch nu..
 
och jag hoppas på att maria kommer in idag..

puss och kram

mmm

idag har jag diskat,tvättat och donat en massa plockat bort julpyntet det mesta iallafall.
men sen fick jag besök av jossan jätte trevligt att träffa henne igen.
sen kom mamma och Angelica åxå lika trevligt var det...

Nu sitter jag här och tråkar i kylan William sover...vad gör man????


over and out


Bilder


hemma igen

Usch vad tiden gick fort, kändes som vi kom ner nys och nu sitter man hemma igen,sååå jävla tråkigt... men lever ett sånt annat liv där, men behöver inte en massa varma kläder man klär bara på sig något och gårner och käkar frukost,, man bara glider runt sååå jävla skönt... Nu måste man åka och handla och laga mat, tvätta, städa allt som man slipper när man är utomlands..

Men flyg resan hem gick mycket bättre än ner, William sov nästan hela tiden i mormors , så jag sov så gott jag, med lite valium i kroppen;)

puss och kram

resan

igår var jag och Avi själva inne i patong och träffade Avis chef, hans fru och dotter jätte trevliga människor, men dom gick hem tidigt så jag och Avi fortsatte med massa som song och biljard hade hur kul som helst.
vi kom hem runt halv tre.
William sov inne hos mamma och pappa.

Idag ska vi nog in till Patong igen och käka och shoppa alla då så klart, hoppas det går bra med william.

igår blev min klänning klar ¨åxå som jag eller inte jag en skräddare syt, blev jätte nöjd....det är en enkel tubklänning i förgen röd, som jag hade tänkt ha på Linda och Håkans brällop.
vi syde en till Linda åxå den blev hur fin som helst, så hon kommer vara den finaste bruden.

Nej nu måste jag passa på och sola menans William sover, man har ju fåt lite förg iallafall men självklart har man börjat flagna redan så man är väl lika vit igen snart=(

hoppas alla har det bra....på sönddag är vi hemma igen=(

puss och kram

Födelsedag

Min födelsedag började med att solen sken så härligt.
vi åkte in till phuket town till big C, men det varuhuset var ju helt värdelöst så man gick bara och väntatde på att bilen skulle komma och hämta oss.
men kvällen blev bättre vi åt på ett ställe som heter två kockar, jag åt oxfile och det var hur mört och gott som helst, där måste jag bara äta innan vi åker hem igen.
sen gick vi till hotellet och spelade yatzy och drack sam song sååå gott=)

puss och kram

hejhej

hej alla!!
klockan är just nu 22.00 och vi kom upp till hotellet vi har varit och ätit  jag, Avi,pappa och william Mamma och dom andra är å nån uppvisning.
pappa och AVi sitter och dricker whisky, william är med personalen menans jag sitter här=)

Vi har det toppen inte ett moln sen vi kom, men på tisdag ska det tydligen bli regn=(

och det är bara en vecka kvar, tiden går allt för fort=(

William Älskar att bada i poolen.

Resan ner var bäl inte sååå rolig William sov 1 timme så han var helt borta ett dygn här sen, han var som medvetslös=( tyckte såå synd om han men efter en dag så blev han sig lik i gen, han sover lite mera men annars går allt bra..

skriver mera sen och bilder kommer

Puss och kram


RSS 2.0