idag är en sån dag

william sover och jag kom precis ur duschen och väntar på att greys ska börja.




i morgon är det 1 dec redan och då ska man öppna advenskalender och jag kom precis på i skrivandes stund att jag glömde köpa en till william idag =/ vadå dåligt... Men får köpa en i morgon istället kanske=)


våran morgon



I morse ville william ta massa bilder på datorn och man skulle göra massa konstiga grejer ;)




lite av julpyntet


kär och galen

idag fick jag göra något som jag ALDRIG mer vill uppleva igen, hemskt.

Men iallafall, skulle vilja gå och lägga mig men kan ju inte missa deperat. helt slut



blev en burk tonfisk till middag igen, så gott! och efter middag blev det ett medel/puls jumpa på friskis.

Idag handlade jag klart julklapparna till william, så det känns könt att vara nästan helt klar med klapparna. Har bara 2 personer kvar.


24 dagar

kvar tills operationen, ca 3 veckor. Och idag betalade vi, så nu var man fattigare, men klart värt det. Och min syster är helt underbar som har tagit ledigt hela dagen för att vara med mig, det uppskattas verkligen.

idag blev det 2 timmars träning, först 1 timme innebandy och sen 1 tim på gymet och det känns väldigt bra, för mina mått står helt stilla för jag har vräkt i mig fika bröd och massa onyttigheter , men du får det vara slut på det ett tag. idag blev det en tonfiskburk till middag, passa på medans sonen käkade hos mormor.


Och nu är det bara några dagar kvar tills jag ska ska fimpa ciggen och det känns både bra och lite läskigt.

Lite bilder från vi var ute på min systers pappas bondgård, william fick en ny kompis :)




1a advent

Idag har det bara varit en mysdag förutom vädret då så klart.

Började med en riktig härlig frukost med ljus och gott.

Sen satte jag och william med att baka saffransbullar med vaniljkräm i och dom var goooda=) Och bjöd över mamma och pappa på adventsfika.

Sen begav vi oss till rusta för att köpa nya stjärnor.

Och pyntat lite iallafall, jag är inte så mycket för att pynta till julen men lite stjärnor i fönstret och nån jultomte.

Nu Kollar på på PanAm ett favorit program som går på 3an



I min älskklings tröja =)

dåligt dåligt

Här på bloggen alltså.

Jag gör som vanligt jobbar, tränar och roar mitt barn.

Idag hoppade jag mitt skivstångpass bara för att få med mamma upp på gymet och det fick jag me=) brännde några kalorier iallafall.

Och i morgon är det redan fredag, gash vad veckorna går fort. helgen är planerad varje dag så det är ju härligt och kul=)





Snart har´jag tuttar, 5 veckor kvar.=)






min prins


'
Min prins sommna i min säng framför  simpsons ;) som han älskar. dock var det för nån timma sen och jag kom på att jag måste sätta på honom en blöja innan min säng blir blöt. Ska kolla klart på idol sen sova...natti

ny bikini

Köpte en ny bikini lite störe strl (40) än vad jag har (34), här har ni bild på hur den sitter idag, sen ska ni få se hur den sitter om ca 2 mån =) jag längtar sååå bara 6 veckor kvar, tiden går sjukt snabbt. jag köpte en bikini redan efter som vi åker till Teneriffa i januari.



bättre sent än aldrig??

Här har ni bilderna från den 22 oktober då annie fyllde år ;) fick hem min kamerra föra helgen.



hip hip hurra



För i dag fyller min bästa syster år=) älskar dig pusss

förbered


Ja det är ca 7 veckor kvar tills jag ska opereras, men jag är ute i god tid och har börjat köpa bra ha saker, innan och efter OP. Som torrschampoo efter som jag inte kan tvätta håret efter och på julafton vill man ju inte vara helt flottig i håret så då är ju torrschampoo super bra=)






Mjukisbyxor från barnavdelningen för 99kr
En sportBH som man knäpper där fram så att man slitter lyfta armarna så mycket, den har jag inte köpt men ska 500 kr på sportamore.se

Och jag har redan börja tänka på vad jag ska hyra för filem och vad för godis jag ska köpa hem...=) det finns nog nån som längtar, JAPP.

Ska försöka hitta nån mysig munkjacka åxå.

Kanske finns nån som har nå bra tips???ge mig dom=)


oops

Jag lever efter föra helgen, Annie fyllde ju 21 bast så det blev kalas och jag hade super kul, blev dock inte så mycket dricka men Jag tål nog inte så mycket så söndagen och måndagen blev inte lika rolig, jag vet jag blir dålig i 2 dagar inte såå kul.

RSS 2.0