äckel

Blev bjudna på middag hemma hos mamma och pappa igår (grillad hambugare).
Jag hade bakat en hallon/blåbärs smulpaj till efterrätt åxå.
Jag och William åkte hem vid halv nio för då ville william sova.

William vaknade inte halv fem i morse iallafall så det var skönt.

Igår kväll höll jag på i 1½ timme med att försöka få ut en äcklig gräshoppa, jag var så trött och ville bara sova men jag kunde inte fören jag visste att den var ute. men efter elva på kvällen fick den inte leva mera och dåå kunde jag gå till sängs och sova skönt=)




Idag ska vi nog ut på en promenad jag och linda(skönt)


ursäkta

ska man bli ut slängd från teatern efter typ två cider och när ens vänner är mer på lyset än en själv???jossan snubbla till och råka putta till mig och då är jag för full och inte kommer in igen, då kan jag ju säga det att ni har ju inte sätt mig full=) hahah men det var bara bra för ja kom hem i tid , det var ödet=) då komer jag må bra i morgon och jag kommer aldrig mer sätta min fot på teatern är det ett jävla skämt eller?? hahha
jag lovar sist jag var där för nån vecka sen då fick jag hänga mig in på folk för att jag ens skulle komma in, det var väl d¨jag skulle bli ut slängd???men då jävlar kom jag in, full som en skata kansk är det man måste vara för att komma in, kom ihåg det folk om ni ska in på tetern va as packad då....
men så bra så ska ja inte ut på ett tag....

jag börjar ju jobba igen=) weeiii


sthlm

Jag har sån stor lust att åka in till stan och bara glida runt och kolla i affärer, det var såå länge sen jag var där och kolla i affärer har inte varit där menans william har funits i allafall, tror det var sist när Avi flyttade från kungsholmen, vad blir det  3 år?? så det värkar vara dax för en dag i sthlm.

Om jag skulle flytta in till stan då skulle jag vilja bo på kungsholmen(kungsklippan där Avi bodde där var det ju perfekt),
gamla stan har jag alltid drömt om att bo, vasastan eller varför inte på strandgatan=) det skulle vara nice eller djurgården gud så mysigt på sommaren med alla båtar ja finns många ställen hehe

jag på en onsdag

Så här munter ser jag ut idag=) hehe




Det är så konstigt väder, eller det är så fuktigt ute,man blir ju så äcklig direkt, jag skulle bara vilja stå i duschen hela dagen.

P.S idag har jag ont i kroppen

.



William i sin kepa




kolla solen skiner idag, så härligt=)


vilken känsla

Det var bland det roligaste jag gjort på  länge, alltså vilken känsla man fick värsta kicken, fast endå var jag lite feg hihi
men så otroligt skönt och coolt. Det skulle jag lätt kunna göra varje dag.

Ni undrar säkert vad?? hehe

Men idag har jag inte haft så mycket för mig det var piss väder på dagen, jag var hemma hos linda på dagen.
Sen nu på kvällskvisten kom Linda och Alva förbi en snabbis, mycket trevligt=)


äntligen

Så vann jag på bingon 800 spänn=) så lycklig jag blev.

som ni säkert fattar så var jag då på bingo med min mamma och syster. Linda vann 600. Mamma fick nöja sig med vårat sällskap.

Nu ska jag glo tv en stund innan jag lägger mig.

min dag

börja dagen med att kliva upp ur sängen halv åtta. Sen blev det lite kaffe och glo på våra bästa år=)
vidare till willys för att handla lite blöjor och gröt. Jag skulle ner på stan direkt efter det men fick nå slags hungerattack som jag brukar få, då jag blir heltskackis och kallsvettig så det var ju bara åka hem och göra lunch.
Då orkad ejag inte åka ner på stan så jag åkte över till mamma och fika, Ida, Linda och Alva var där.
Men jag och Ida åkte ner en sväng vid halv sex.
då blev det lit en nytt till Willy


En keps 49.50 HM
En väst 99 k HM 

Min prins ska bli cool=) haha så fick han ett par röda hängslen här om dagen av hanns mormor.

Lördag.

Jag har iallafall världens tränngsvärk efter jag och Linda lekte i går=) haha vi var i vigelsjö i en lekpark men det var barna som fick kolla på mig och linda när vi lekte så det var vi som var barna=)men det var skoj sen åkte vi ut till färsna gård och kolla lite.

Men nu har vi varit i brottby hemma hos roger och inger dom bode verkligen jätte fint.
Men tyvärr så fick jag slänga i mi maten för Avi mådde dåligt och ville hem och sen var william jätte trött.
det var jätte god mat.

Nu: film

nice

igår var det som sagt grillning och drinkar här.
Angelica, Magnus, Mamma och pappa var här och käka, Avi hade gjort nå jätte gott med potatis, bacon championer och gräslök skit gott var det.
Sen spelade vi sex och femti Angelica vann hela pottan =)
Ann lousie kom över på nå glas åxå.
det var mycket trevligt. Men jag skulle lägga mig i tid, men det gick inte så bra efter som vårat sovrumsfönster var precis där dom satt och spelade musik. Men det gjorde inget bara dom hade trevligt.

Nu snart ska vi hem till några som heter Roger och Inger på middag Avi ska kolla på hanns M5a han är lite sugen på en.
får se om vi kommer hem med en bmw.

hoppas alla har en trevligt kväll

my parents

Sitter hos mina föräldrar just nu, vi har fikat och kollar på ungamödrar.
William somnade tidigt i dah kvart över sex, så får se när han vaknar i morgon bitti=)

Linda och Alva kom över och käkade lunch hos oss.
Sen kom Maria och Hugo på fika.
Sen var jag och william ute och lekte.

Imorgon kommer Anggelica och Magnus h em till oss och grillar och då kanske man ska ta en drink=) (jäger redbull) min favvo.

NU: tv


no stress

igår gjorde vi inte så mycket, var ute och gunga med william och linda och håkan kom förbi på kvällen på en  fika, jag tycker det är så kul när det kommer folk så där oväntat=)

idag har jaginte så mycket planerat, jossan frågade om jag skulle hänga med henne och erica och maria frågade om vi skulle hitta på något, så vi får se vad som händer idag.
Avi håller på att rensa förådet han ska slänga allt helt galen, micro, persiener(såna i trä) bar bord, lyktor hehe you name it.
han orkar väl inte bara ha det kvar.

snart ska jag kolla på våra bästa år hihi

bilder


Sovrummet

Vardagsrummet

Badkaret=)

Avi i duschen

Champangen

Vi


birka

Igår åkte vi med birka.
Hade himla roligt jag hahaha Jag blev fan full innan maten vi delade på en flaska champange i hytten innan och det kändes i huvudet=)
men sen med lite skaldjursgryta som var super god sågick det över lite men då var det bara upp i hyttten igen och dricka lite jäger redbull.
Och jag gjorde om våran gäst toalett till rökrum, usch så äkligt de var där inne, men vem pallar att ta sig ner eller upp för att ta ett bloss...inte jag=)
Men vid elva kom ida upp till oss då vi drack mer jäger och redbull.
Sen gick vi nog och dansade eller JAG dom andra ville inte men jag var ju full igasen så varför inte dansa med några tanter och sen med ett barn.
Vi fick upp frukosten på rummet vid nio åt inte så mycket och efter det slockna vi och vakna upp vid tolv, och idag blev det ingen alkohol för oss.
Vi satt mest i hytten bara, och den hytten gillade jag starkt så nu ska jag aldrig mera åka i vanlig hytt.

Snart kommer min prins hem jag har saknat honom så mycket, ja ska pussa på honom tills han lässnar.

bilder kommer sen

Avi fastna i helsingfors

Fick inte hem Avi idag, han missade det andra planet så han blev kvar i Helsingfors på hotell en natt så jag får hämta honom i morgon bitti i stället.

Imorgon åker vi iväg med Birka, vi ska bo i näst bästa hytten så jag hoppas det blir en bra resa, Ida jobbar så henne får jag väl träffa åxå=)

nu ska jag försöka sova.

Sov gott

godbye

jag är så trött på människor, vad är problemet? just nu känner jag att jag bara skiter i det, orkar inte bry mig eller varför skulle jag bry mig. det är dens problem inte mitt en vän mindre eller inte...jo det spelar roll för jag bryr mig verkligen om den. men just nu börjar jag lacka på betendet.

godbye

19/7-09

Redan söndag och Avi kommer hem ikväll, gud vad tiden gick fort, den bara försvann men det var väl skönt det.

Idag har jag tvättat och byt sänglakan vikt en massa tvätt och lagt dom där dom ska vara inte inne i tvättstugan=)
Åkte till mamma en sväng och vi åkte då till öb sen åkte vi till mamma igen då linda och håkan kom med korv som vi grilla och käkade. sen så var det dax för mig att åka hem så jag kunde fixa här hemma och att william kunde sova.

Sen kommer mamma och ska vara här menans jag åker och hämtar Avi så william slipper följa med.

Vi hörs

Bror 31 år

Idag fyller min kära bror 31 år. Grattis johan.
Så efter sjön så åkte vi ut dit och där fick vi grillad korv, sen spelade vi kubb, mitt lag förlorade=( aja efter det blev det fika med en jätte god jordgubb och rabarberpaj som mamma hade gjort, super god verkligen..

så vi kom hem här vid halv tio och William var helt slut, somnade så skönt efter gröten och  ny blöja.

och nu sitter jag här och tänker, kanske ska sova? är inte så trött.

Är lite ledsen, jag ville verkligen inte jag ville inte, mitt hjärta slog så hårt och jag blev helt skakis=( ville inte.

tallarn

Jag frågade William
- var är bollen??
Och han börjar ta på jossans bröst och liten trodde att det var bollen HAHAHA kul va?=)


en underbar dag ute på sjön


elu.

får middagsgäster här idag, mamma, pappa, jossan och angelica då bjuds det ¨på grillad oxfile och klyftpotatis med soltorkade tomater och feta ost.

Har tvättat och fixat idag.
Angelica föjlde med mig och handlade lite på flygis.

imorgon ska jag försöka städa och damma uppe, det ska vara så fint här hemma när Avi kommer hem så att han inte känner igen sig hihi=)


house



Här är lite bilder på soffan och köksbordet som är nytt.
Soffbordet ska bort ska köpa ett nytt=)

löööv


min dag

I morse körde jag Avi till alanda.
När jag kom hem kom jag på att jag ville till Ikea, men ingen ville följa med och kändes lite jobbigt att åka själv med William om man ska hålla på bära massa tunga saker, sen tänkte jag att han får kanske inte plats efter som jag skulle köpa bord och sånt. Så William körde jag hem till min mamma så han fick vara där. så jag åkte alldeles ensam det var ganska skönt, men man saknade någon att prata med och fika.
Men iallafall jag åkte ju dit för att köpa soffbord, men dom två som jag hade kollat på var slut så det blev inget=( jag blev så less vaför kollade jag inte upp det tidigare. Aja får åka igen en annan dag.

Men jag köpte lite små grejor till william, plastblommor, matta till köket, servetter, sugrör, ja massa smått.

Idag kände jag mig så duktig åxå jag böt lampa i köket helt ensam, alltså inte bara glödlampan hela skiten=)

Sen var mamma och pappa här på kvällskvisten pappa skulle sätta upp Williams nya lampa men han kunde inte så han skulle göra det i morgon.
Och det var så trevligt att ha dom här dom hade inte brottom =)

skansen bilder


Vidrig skallerorm

Sköldpaddor som parar sig

Nalle björn

Lite slirig?=)

Ööh vadå?

skansen

Idag vid nio drog vi hem i från på väg mot huvudstaden då vi skulle till skansen, jag har inte varit där på flera år så det var roligt, men jag tycker dom har lite för lite djur, man vill ju se lite tigrar och elefanter=)
William hajjade inte så mycket men han verkade trivas endå.
William och jag åkte bil, å det tyckte han var roligt, fast roligast hade nog jag ´haha jag skratta så tårarna kom, för den körde fortare än vad jag trodde så william bara flög som omkring i kurverna, trodde han skulle börja grina men han skratta så det var bra=)

Sen har vi fåt vårt nya matbord och stolar, så nöjd så, ni kan få se bilder sen men kameran är på laddning så i morgon kan jag stoppa in lite från skansen och sånt.

Ska köra Avi till Arlanda i morgon bitti, bläää så upp tidigt.
Han ska åka till Finland torsdag-söndag.

Nu är jag så röksugen så jag måste pallra mig ut;)

Måndag

idag fick jag träffa ida,, så roligt, det var ett tag sen. och vi kanske syns i morgon annars ses vi på birka på måndag=) då ska ja och avi åka en tur vi tog sviten eller nästan den näst bästa hytten.

men iallafall idag kom ida hitt på en fika sen tog vi en sväng till rusta, och ida skämdes nog lite vid kassan=) hihi men det gick bra endå.

sen var jag på bilbingo och vann inte ett dugg som vanligt fattar inte=(

jag vill verkligen åka till IKEA måste köpa nytt soffbord.

nää nu ska jah nog försöka sova har varit uppe sen 05.45 idag med min korv.

natti

:(

Det är inte rätt timeing nu....Zandra vad tänkte du med?? var ärlig iallafall

mamma

Min mamma betyder så mycket för mig, hon är alltid där och hon ställer för det mesta upp med allt.
jag vet inte vad som skulle hända om hon gick bort, jag skulle nog stryka med jag med.
Hon är mitt allt, älskar henne så mycket.
Det är väl därför jag är där så mycket hihi, men jag trivs där.

så puss på henne

blandat

oj nu var det ett tag sen jag skrev, men känns som jag inte haft tiden att sitta vid datorn.
torsdag och fredag jobbade jag så kom hem sent.
fredags kväll var mamma pappa linda och håkan här på middag.
på lördagen blev det en sväng ner  på carshow och sen mötte jag upp maria efter som vi skulle käka och sen gå ut på kvällen.
blev inte så lyckad kväll. Maria försvann så då drog jag hem, så vr hemma vid 2.

igår var en slappar dag. åkte över till mamma ett par timmar bara.

vi har fåt våra nya soffor nu, känns lite ovant men man vänjer väl sig efter ett tag.

idag händer det väl inte så mycket, Avi har semester nu så vi får se om vi hittar på något eller inte.

vi ska till skansen en dag den här veckan har vi snackar om iallafall.

ååå

jag har iallafall hittat världens snyggaste skor typ=)
men jag vågar inte beställa dom för det minsta var 36 och det kan vara förstort för mig, så jävligt synd, eller så kanske jag bara sk köpa dom och skicka tillbaka dom om dom inte passar=) eller kanske dyrt 1000 spänn man använder dom nog inte så ofta, men ååå jag blev kär

Onsdag

idag var det varmt och skönt igen=)
så vi åkte över till mamma efter som hon var ledig, och där höll hon och håkan på att såga ner ett äppelträd.
jossan, linda, alva, maria och hugo var där åxå vi fikade och sånt.

Igår beställde vvi nya soffor och ett nytt köksbord från mio så i morgon kommer sofferna, spännande=)
och i morgon blir det jobb.
och ikväll ska jag på middag hemma hos mamma och papi.

ha en skön dag

riala

idag i det tråkiga vädret åkte jag och linda ut till riala för att träffa Johan, Ketty och Alexander.
Men dom kom över till deras pappa så det blev en fika där. trevligt.
Men Alexander sov hela tiden vi var där så honom såg man inte så mycket.

Om Avi kommer hem i tid idag så ska vi till Mio och kolla på köksbord. Vi har ett nytt och fint men jag har hittat ett som jag har fastnat för=)

Annars händer det väl inte så mycket mera idag.

På torsdag ska jag jobba igen=)

kramen



tråk

går inte så bra för mig just nu med att skriva, har tröttnat på datorn lite. Och den är så seg så det är inte ens roligt.

Men min helg har varit super bra, inget att klaga på.
Och i söndags jobbade jag, ååå det var så roligt för det var så mycket att göra så tiden gick fort.


äntligen

Nu är regnet här, äntligen kan jag städa.
Man vill ju inte göra det när det är så fint väder men idag blir det av har redan börjat.

jag vill...

jag vill ha en att gå på stan med
jag vill ha en att åka till stranden med
jag vill ha en som vill åka och handla med
jag vill ha en som vill göra saker med mig

kontrakt

haha, kontrakt som vi skrev för flera flera år sen, lite roligt att det fanns kvar.
Men undra vad som skulle hända om vi bröt det? jag har iallafall gjort det för länge sen=(
måste läsa det mohaha

idag

Åkte, wiilliam, jag, mamma, caroline, ketty, alexander, linda, håkan och alva till largen i riala det var jätte mycket folk på den lilla stranden. William älskade att vara i vattnet.
Jag och william ska traska ner på stan snart för stan är ju öppet till 22.00 idag för det är julinatta, får se om vi kanske ihandlar något=)

Så nu blir det lite middag, hej så länge

William och Alv leker lite

ledsen william

söta alexander

Och Alva nöjer sig med om hon får en sko=)

igår

Åkte vi morgon färjan till åland.
Jag, William, Linda, Håkan, Alva, Mamma, Anita, Mormor, Caroline, Linus, angelica och Angelica.
Det var trevligt.


Sen när vi kommit hem så grillade jag och William hemma hos mamma och pappa.
Jag hade en jätte trevlig dag.

RSS 2.0