helgen

I lördags hade vi besök från norrköping våran första middag i huset med trevligt sällskap.
Det var Avis kompis Magnus och hanstjej, dom hade varit på sprit provning innan. Så det blev lite alkohol och bastubad för vissa=)

I söndags jobbade jag ute i wira.


Nu ska jag åka, bye

yes

yes, vi har flyttat nu och allt är en enda röra, jag hittar inte mina klädder, det är lådor överallt. I helgen kommer våran byrå så då kan jag kanske få ordning på kläderna, samma sak med vitrinskåpet kommer åxå då så man kan ställa in alla glas.

Diskmaskinen funkar inte, och hoppas det fixar sig snart för jag orkar inte handdiska.

Men annars känns allt toppen=)

vi har inga tv-kanaler eller internet hoppas på det åxå snart. fast det är ganska bra att det inte funkar för då får man lite mera gjort hemma kanske;)

då var det dax

i natt är det sista natten här i bolkadalen, det kännss lite tråkigt, just bara för att jag trivs här och att vi har folk som gör badrum plus hall hemma i huset så det kommer springa folk där och allmännt rörit i 2 veckor till. Men efter det blir det nog kanon=)

sen kommer vi inte ha några tv kanaler några dagar, så hoppas jag får komma över till mamma och kolla på idol iallafall.

Just nu håller jag på att tvätta det sista som ska packas.

Så i morgon blir det en jobbig dag, bara att packa upp så mycket som möjligt och få lite hem trevligt.

dom här var det inge fel på, vill ha


blandat

dagis ringde vid 11 tiden idag för william var lös i magen som han har vaarit till och från sen i fredags, men det var bara att hämta honom och han har inte bajsat mer än vanligt så jag tror inte det är magsjuka, det kanske är nåt han inte tål, jag vet inte?

Idag har dom iallafall rivit vårat badrum =) så om nån vecka är det åxå färdigt så det ska bli spännande.
1vecka kvar så bor vi i nya huset.

ikväll kommer min nageltjej och fixar mina naglar hemma hos mig vilken lyx va, slipper åka=)

Och i morgon är det kalas.

tiden räcker inte till

Jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn, för jag bor i flyttkartongerna känns det som, och det går ju lite långsamare när man har en liten kille på 2 år som gärna vill hjälpa till. och när jag har packat några kartonger så åker jag med dom. Så just nu ser det hemskt ut här hemma=(

idag hjälpte jag mamma och baka pajer.

Jag köpte 2 adventsstjärnor på fot. för i år måste vi ha lite julmys bara för vi ska fira jul hemma hos oss.



william och sin katt

det börjar hänta något



Idag har dom varit och fixat lite i köket och vilken skillnad de blev när kaklet kom på plats=)

farsdag igen?

hej på er.
kom nyss hem från mamma där jag blev bjuden på middag, och just nu är jag så jävla trött. Ska jobba i morgon både på cafet och på skolan så det blir en lång dag.

Blev inget av med att hämta dom i sthlm för min mage var inte i bästa skick idag, så jag vågade inte=( kändes lite dumt efter som avi hämtade mig efter jag var ute och åkte båt.Men inget jag kunde göra nåt åt.


Ni har väl inte glömt att det är farsdag i morgon`??? jag har pressent åt både min pappa och william har åt sin pappa=) jag tycker det känns som det är farsdag jätte ofta men det är bara 1 gång om året va?

Nej om jag ska kolla lite på tv innan sängen.

Natti natti

ny designad iphone


fixar

jaha idag har jag packat lite till några säckar med mina kläder. fyllt bilen med lådor som jag ska köra så fort som möjligt. packat massa leksaker. så just nu ser det för jävligt ut här hemma.

så fick jag höra nu att jag ska åka till sthlm och hämta upp avi och dom som är på kryssning, jag trodde jag skulle slippa så jag kunde fixa lite mera:/

Nu ska jag väcka william så att vi får något gjort.

pusssssssss


mys

idag hade vi Annie som vikarie på jobbet.
efter vi gjort klart det mesta så gick vi in på gymet, ja som ni ser längre ner så hade vi verkligen roligt. Alltså förut var man ju skir grym på att rocka rock ring, men alltså fy fan vad svårt och man såg ju ut och kände sig som en mupp.

Nu är jag precis hem kommen från en mycket trevlig kväll hemmma hos min syster, då Linda var där Lindas kompis och henne träffar man inte så ofta längre. Sen åt jag dock för mycket så jag har ont i magen=/ men maten var suer god.

William var verkligen nöjd med kvällen.

Nu ska jag bara vänrta på utröstningen i idol sen ska jag sova lite.

en till;)


vilken mupp


lussebulle

tråkigt det är när min fikarkompis är i Ullared, så jag sitter härmed min kaffekopp och lussebulle all by my self.

Min fikar kompis är min mamma, jag brukar vara där nästan varje dag och dricka kaffe=)



Så fin min mamma

slockna 18.00

japp william somnade klockan 18.00 redan. Han somnade efter 9 igårkväll och sen väckte jag han vid 6 i morse och sen sov han inget på dagis idag så han var rätt trött. Men i morgon ska vi upp 6 på morgonen igen så det gör inget om han somnade tidigt.

Efter som han somnade så tidigt så har jag packat i massa glas i papper och lagt det mesta i kartonger. kartongerna räckte inte till, så nu har vi 5-6 lådor med glas. Jag har inte tänkt på att vi har så mycket glas,  och använder ju inte ens hälften=/ så alla åker nog inte upp i nya lyan sen. Men iallafall jag HATAR att packa glas.
Just nu känns det som vi har hur mycket som hellst att packa.

Så i helgen åker jag nog iväg med lite låder och ställer i källaren så att det inte blir lika mycket sen när vi flyttar, smart jag är va=)?



 

hämtade en väldigt stilig kille idag



idag när jag kom till dagis så var william väldigt fin, gick runt i hatt och handväska och drog på en dockvagn =)
fick ingen bra bild efter som han rörde sig hela tiden.

nytvättad jacka och försvunna skor

jag har tvättat min vinterjacka idag och då tror man ju att den ska lukta gott efter, men näää den luktar som att den har legat en hel dag i blött=( hoppas den luktar bättre i morgon. annars måste jaag ha en  ny.

Och jag har inga vinterskor, jag hade massa skit förut låg i en garderob, men den garderoben skulle Avi ställa i förådet så jag rensade den, Men vart gjorde jag av allt???? fryser ju fötterna av mig i det här vädret,,


enkelt och snyggt



Sånt här kakel valde vi ut idag till köket som förhoppningsvis kommer upp nästa vecka.
ett helt enkelt och snyggt.

Till hallen blev det nå mörkgråt, skit snyggt tyckte jag det var.

Badrummet har vi inte kommit överäns om än, men det blir något med mörkt golv vita väggar och nån rand med klinkers någonsstanns i det vita

nåt sånt med en rand bakomtoaletten
eller


en rand någon stanns=) lr



som en fondvägg bakom badkaret. Så har vi där vi bor nu så det kanske är tråkigt.

tur att man har vänner som tar tag i saker man skulle gjort för länge sen


lördagskväll

Jag snodde lite bilder från Annie, jag hade nämligen ingen kamera, förutom kortet på mig och alina som ni säkert ser så är dom tagna på mobilen.

Var jätte trevligt att få träffa Alina som jag gör allt för lite=(






Hahaha vi tog en sväng förbi statoil och köpte french hotdog med extra vitlöksås på vägen hem och vi ser ju här på bilderna att Annie kan iallafall inte äta som man ska, hon hade sås över allt. Ja vi tyckte det var riktigt roligt iallafall, skratta så tt jag pinka på mig nästan=) så sätter vi oss i badrummet och käkar, vilka muppar.

lekrymden i lördags


I lördags blev det lekrymden med ebba & Heli och Alva& Linda
dom hade skoj med lek och fika.



dagens nya



köpte mig en pälskrage idag på H&M 149kr ett fynd

lite iallafall

igår började jag faktigt packa=) elller jag packade ner ett vitrinskåp iallafall och det är ju alltid en början.

sen gjorde jag inte så mycket mer igår förutom att inventera på H&M och jag tyckte det var riktigt skoj=) där skulle ja verkligen vilja jobba, vad roligt att jobba med kläder, sånt som jag verkligen tycker är roligt.

Snart blir det jobb igen och på lunchen ska jag göra några snabba ärenden nere på stan.

MÅSTE HA

p-piller
puder
mascara


leker med lera



i söndags hade vi ju Heli och ebba på besök.

?



Här har ni klänningen jag syde upp i thailand -09 som jag hade på linda och håkans bröllop, visst sitter den fint idag? jag ska nog gå och sy in den eller vad tycker ni?=)

inventera

har varit och fikat hos min syster idag 2 gånger till och med=) så trevligt så.
sen träffadade jag annie och vi provade klänningar och jag provade min klänning som jag syde upp i thailand 09 och den passade inte så bra längre=( ni ska få se sen.

Och i morgon ska jag inventera på H&M spännande, första gången i mitt liv. men det ska bli kul.


grattis min kära syster



idag är det ingen vanlig dag, för det är lindas 30års dag HURRA HURRA HURRA

älskar dig, hoppas du får en bra dag!!

RSS 2.0