jag har bestämt mig

Jag ska spara pengar till en resa till thailand och operera mig, punkt slut. en bröst förstoring i Bangkok kostar 95,000 pht = ca 20.000 kr plus att man får semester och det är aldrig fel. Så jag tänkte dra med min vän Heli på en liten resa ;) och åker man på sommaren kan man få en resa för 3000kr




så nu är det slut på massa onödiga köp.

Kommentarer
Postat av: Heli

Ja, nu ska vi spaaaraaaa!! :D

2011-05-04 @ 21:46:39
URL: http://heli.blogg.se/
Postat av: Linda

Får man följa med?

2011-05-05 @ 12:24:15
Postat av: Anonym

Hej.

Ramla in på din blogg och ville bara tipsa dig om att Thailand kanske inte är det bästa stället att förstora brösten på.



Visst det är billigare men jag tror inte att du kommer tjäna så mycket på det tyvärr.



För det första är infektionsrisken betydligt högre där nere, man ska inte utsätta sig för värme då bakterierna frodas i värme och vatten och absolut inte vara i solen med brösten. Sedan ska du ha en stadig sport bh på dig.

Det jag tänker mest på att om du gör det i Sverige hos en professionell plastik kirurg så är det mindre infektionsrisk, lättare att kommunicera och visa hur man vill ha och diskutera sig fram till ett bra resultat. Sedan har du din läkare här hemma vilket är en stor trygghet då du kan göra återbesök och se att allt läker fint och som det ska.

Man kan få hjälp och stöd och lätt ringa och fråga om nått är fel.

Därför rekomenderar jag dig att göra en operation här hemma och det säger jag för att jag själv genomgått ett bröstlyft här i sverige och skulle inte vilja ligga i narkos i ett annat land och riskera infektioner.

Det är det inte värt, så har dom pengarna du trodde att du sparat blivit använda ändå om du skulle drabbas av någon komplikation.

Tänk på saken iaf, mena inget illa men ville bara ge dig ett litet tips innan du gör det.

Sedan kan det göra väldigt ont efteråt och då är det skönt att ligga hemma i sin egna säng ;)

Lycka till och hoppas du blir nöjd med dina nya bröst när du gör dom.

/ anonym läsare

2011-05-08 @ 11:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0